Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
Just now, Wook said:

Čudno je da Batler ne može da prebaci 20 min, ali dok se pobeđuje nema zamerke.

Dobro danas je i ocekivano zbog

duplog kola.

• Like 2
Posted
36 minutes ago, Nikom nista said:

Evo Djurović k...a o Monekeu... Tako da nema zime za nas i za njega 😀

Kaze da je dobar ne bi ga Baskonia pustila.

• Ha-ha 10
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Daj vise jbm ti Arenu, u starackom domu ga vise ne bi shvatali za ozbiljno. Kreten

Meni je on strava, kao neki comic relief lik nakon napete predstave. Bio je jos bolji jesenas kad je bio preplanuo, al moze i ovako.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted
10 minutes ago, Nini3112 said:

Braco je l idemo u TOP 6? Ja ne sumnjam uopste.

Moja prognoza je 23 pobede, ako dobijemo 1 od Fener kući, Barsa/Pao/Oly/Real u gostima moguće i cele 24 ponede.

Efes, Makabi, Bajern, Partizan i Pariz kući su pod moranje, kao i Baskonija i Lyon u gostima. Svaki poraz iz tih mečeva nas baca ispod projektivane 23 pobede i debeli smanjuje šanse za top 6

Posted

odbrana batlera na džounsu na 67-69 na početku 4/4 (što sad gledam) kad se kris tri puta odbija o grudi nejakog dzerada kao da je titanijumski zid je nešto čemu se nisam nado ni u najluđim snovima... da li je ovo moja zvezda

• Like 6
Posted
12 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Daj vise jbm ti Arenu, u starackom domu ga vise ne bi shvatali za ozbiljno. Kreten

Rece malopre i da nisu igrali ni sekunda Miljenovic, Motejunas i Deda, izgurali smo utakmicu sa 9 igraca. Miljen nije na klupi vec par kola. Armani smo dobili jer nije igrao Meni on. Kakav lik haha.

Posted
7 minutes ago, Wook said:

Moja prognoza je 23 pobede, ako dobijemo 1 od Fener kući, Barsa/Pao/Oly/Real u gostima moguće i cele 24 ponede.

Efes, Makabi, Bajern, Partizan i Pariz kući su pod moranje, kao i Baskonija i Lyon u gostima. Svaki poraz iz tih mečeva nas baca ispod projektivane 23 pobede i debeli smanjuje šanse za top 6

Mani, bre, to brojanje unapred... 

Utakmica po utakmica...

Opekli smo se mnogo puta sa takvim pristupom.

• Like 11
Posted
20 minutes ago, tejlor said:

Dobro danas je i ocekivano zbog

duplog kola.

Kako rekoše, Oli mu nije garantovao minute, zato je dosao u Zvezdu. A u Zvezdi igra u proseku 17-18 min, kao da je 7-8 igrač rotacije.

Posted

Brutalna podrška večeraa u “Areni”.. na -7 je bilo baš teško, ali podrška i pesma nije stala. Kalina sa svojom odbranom nas je bacio u trans. 
Da dobijemo Makabi, inače ova pobeda neće biti kompletna.

Zvezda, Zvezda i samo Zvezda! 

Posted (edited)

Sjajna stvar je sto protiv jakih ekipa imamo sansu da izborimo ako ne 2:0 da odbranimo razliku

Mi protiv oly imamo +11, pao +18 i real +15

fener +5 i to na strani

Edited by srlepajce
  • Like 8
Posted
2 minutes ago, Nikom nista said:

Mani, bre, to brojanje unapred... 

Utakmica po utakmica...

Opekli smo se mnogo puta sa takvim pristupom.

Ne igramo mi, već igrači. Navijači se naravno bave kalkulacijama.

Ova brojka od 23 pobede je najrealnija. Možda dobijemo Fener kući, a kiksnemo neku lakšu, ko zna... Ako budemo 23+ poneda idemo u 6, ako budemo 22- onda 7.-10. mesto.

Radi se o tome da nam za top 6 ne trebaju neka velika iznenadjenja, već samo da pobedimo u mečevima gde smo favoriti. 1-2 pobede nad ovim timovima iz vrha nas vodi u top 4.

Posted

sad znam da je blasfemija ali poslednji tim kog se sećam da je igrao ovaj  ludački svič kao mi u 4/4 je bio partizan iz one žocove prajm sezone kada su iskakali lesor i ledej na sve, kao sada bolomboj i odžej/izundu. ovo pišem kao veliki kompliment našoj odbrani dok gledam 4/4

• Like 1
Posted

Screenshot-2026-02-03-23-33-42-532-com-m

Kako sam prebledeo ovde kada se Bolomboj sudario sa Batlerom, pao celom tezinom na to stopalo a koleno mu ostalo pozadi.

Bukvalno igra kao lav, bez ikakvog straha ulazi u ove skokove, ja se plasim za njega vise nego on sam za sebe.

• Like 8
Posted
31 minutes ago, Wook said:

Čudno je da Batler ne može da prebaci 20 min, ali dok se pobeđuje nema zamerke.

9 minutes ago, Bagzzi said:

Kako rekoše, Oli mu nije garantovao minute, zato je dosao u Zvezdu. A u Zvezdi igra u proseku 17-18 min, kao da je 7-8 igrač rotacije.

Nemam nikakvu info ili bilo šta slično, ali moguće da ta njegova srčana mana ili koje već tačno stanje ima utiče na to da mu se minutaža/opterećenje dozira.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Wook said:

Ne igramo mi, već igrači. Navijači se naravno bave kalkulacijama.

Ova brojka od 23 pobede je najrealnija. Možda dobijemo Fener kući, a kiksnemo neku lakšu, ko zna... Ako budemo 23+ poneda idemo u 6, ako budemo 22- onda 7.-10. mesto.

Radi se o tome da nam za top 6 ne trebaju neka velika iznenadjenja, već samo da pobedimo u mečevima gde smo favoriti. 1-2 pobede nad ovim timovima iz vrha nas vodi u top 4.

Prethodnih nekoliko sezona 6. je završavao sa skorom 20-14 ako se ne varam. Dobro, ove sezone ima 2 utakmice vise.

Posted
9 minutes ago, Bagzzi said:

Ima ulogu da bude udarna igla u drugom poluvremenu. Tad dobija minute i loptu.

Valjda zna Obradović zašto ga tako koristi?? Da li je problem sa kondicijom, ili samo hoće svežeg ubicu u završnici, za sada radi posao. Nekako on i CMM podele po jedno poluvreme, a Nwora sipa konstantno oba.