Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Hvala Saši na novom porazu. Baš su mi nedostajali pojedini forumaši. Čak sam se u jednom trenutku istinski zabrinuo za njih jer ih jedno sedam utakmica u nizu nije bilo na ovoj temi. Dobrodošli nazad braćo. ❤️

• Like 13
  • Love 1
  • Ha-ha 5
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)
1 hour ago, Čočo said:

Hvala Saši na novom porazu. Baš su mi nedostajali pojedini forumaši. Čak sam se u jednom trenutku istinski zabrinuo za njih jer ih jedno sedam utakmica u nizu nije bilo na ovoj temi. Dobrodošli nazad braćo. ❤️

Sale Kostolomac...💪

Iskreno se nadam i odličnoj tekmi i našoj pobedi.

Edited by wing
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
2 hours ago, Čočo said:

Forumaši su odlazili i dolazili za ovih 15 godina koliko sam tu,a li mentality se ne menja, uvek ista priča. Top!!!

Edited by propolis
Ili je pak forumaš menja nik,ali ćud nikad
Posted

Ове негативности о Обрадовићу су ми мало исфорсиране. Апсолутно ми @Mile1 није јасан. Ако овако настави може да добије надимак Миле фељтон, јер се фељтонски јави само на негативне ствари везане за Обрадовића. Зашто је то тако не знам, нити ме занима. Али свакако шкоди репутацији коју је изградио на форуму. Барем из мог угла. На крају крајева сви смо од крви и меса. Удри, Удри, Удри Миле!

Од осталих занимљивости издвојио бих да уколико одбранимо домаћи терен у овим везтаним утакмицама у финишу сезоне (последљих 10) када крене одбројавање и очекивања буду максимална бићемо у јако финој за нас необичајно егзотичној ситуацији што се табеле тиче. Што би се рекло, никад ближе.

Posted

Да прекратите време до почетка утакмице — наш Џордан гост у подкасту нашег Чиме. 🥳