Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Pa svi igraju domacu ligu pored EL. Nisam 100% siguran ali mislim da to  EL zahtjeva. 

E sad, s obzirom da postoje licence i da EL ima 38 kola sto je samo po sebi dovoljno, aba liga, a i većina drugih liga gubi na značaju. 

Mislim jeste bizarno da posle 36 sata nakon evroligaske utakmice, gdje su mentalni i fizicki napori maksimalni, igras u matine terminu u skoro praznoj hali....Ali tako je kako je.

Nismo jedini...🤷

Posted

Realno, nebitna utakmica u nebitnom takmičenju. S druge strane nama ko god poželi utrpa 100 komada. Odbranu igramo par minuta po utakmici a nekad ni toliko.

Posted
6 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Gdee ste pljuvači, je l docekaste?  😂😂😂

Forum između ostalog postoji i da se neko kritikuje. Naravno, tu je da se i neko pohvali. Ako neko kritikuje nešto što evidentno nije dobro, to ne znači da misli loše klubu. Uostalom, teško da postoje dva u potpunosti ista mišljenja.

Jako slabo pravim Aba ligu ove godine, nisam previše opterećen sa rezultatom, mada ne bih voleo da u nekoj završnici budemo poraženi od Partizana.

Elem sramotan potez Saše Obradovića na kraju meča koji pokazuje Markoviću da nije normalan. Na stranu što ga ne cenim previše kao trenera, utisak je da se radi o jednom veoma teškom čoveku.

Naravno, sve pohvale za to kako izgledamo u Evroligi u poslednje vreme, samo se nadam da ćemo najbolji biti u završnici takmičenja, kada je uostalom i najpotrebnije.

• Like 3
Posted
36 minutes ago, Brajant Danston said:

Forum između ostalog postoji i da se neko kritikuje. Naravno, tu je da se i neko pohvali. Ako neko kritikuje nešto što evidentno nije dobro, to ne znači da misli loše klubu. Uostalom, teško da postoje dva u potpunosti ista mišljenja.

Jako slabo pravim Aba ligu ove godine, nisam previše opterećen sa rezultatom, mada ne bih voleo da u nekoj završnici budemo poraženi od Partizana.

Elem sramotan potez Saše Obradovića na kraju meča koji pokazuje Markoviću da nije normalan. Na stranu što ga ne cenim previše kao trenera, utisak je da se radi o jednom veoma teškom čoveku.

Naravno, sve pohvale za to kako izgledamo u Evroligi u poslednje vreme, samo se nadam da ćemo najbolji biti u završnici takmičenja, kada je uostalom i najpotrebnije.

Zna se brate na šta sam mislio. 
Ovde se radi o masovnom pljuvanju, pa i vredjanju Zvezdinog trenera.

Konstruktivna kritika je uvek okej, ali pljuvačine i vredjanje pojedinih forumaša je dno dna, otud i moj komentar upućen njima. 

• Like 2
Posted

Digne mi se kosa na glavi kad kažu nebitan meč,nebitan poraz. Verovatno se nikad niste bavili sportom, drugo objašnjenje ne postoji. Valjda ce nekad shvatiti da ne postoji ta reč u sportu. 

Svaki meč je bitan, počev od onog u pripremnom periodu pa na dalje. Uvek se ide na pobedu ma ko bio sa strane. To da je nešto nebitno to je samo onima koji beže od realnosti i poraza. 

Itekako je bitno i sve se gleda. Ovaj poraz može da nas košta prvog mesta i prednosti do domaćeg parketa.  Kako moze biti nebitan? Mislili smo da smo jači od Mege da nam ne treba Nwora,Bolomboj, Moneke danas i pušiona . Tako Verovatno mislite da smo od svih bolji pa nam prednost domaćeg parketa nista ne znaci.

Hajde da se nešto nauči iz ovoga. Nemoj da pobede brišu sve ono loše, a loše je broj poena koji primamo nedeljama unazad. Aha pobedili smo  boli nas uvo sto smo primili 100+

...ovo je bilo pitanje trenutka kada će neko da ti utrpa skoro 110 poena....Nzn kuda ovo vodi. Od odbrane koju mi ne igramo sve polazi. Drži nas napad i to ide, ali šta ćemo kada stane napad ili kada je protivnik napadacki moćniji? 

Posted
3 hours ago, rodriguez said:

zalizani ne propušta priliku da nam se usere u život uvek kada je u mogućnosti

sad da li je benigno videćemo koliko već u utorak

ako kljoknemo protiv hapoela koji mu je svakako bitnija mušterija za velike budžete od nas

biće jasno da je uradio posao

tako da za sada neću koristiti onu rečenicu sa pas mater ali videćemo u utorak noć

Jel možeš da prevedeš post? Nisam razumeo šta je poenta. Hoćeš da kažeš da je Miško kupio meč, sudije? I da će kupiti i u utorak?

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Knipex said:

Jel možeš da prevedeš post? Nisam razumeo šta je poenta. Hoćeš da kažeš da je Miško kupio meč, sudije? I da će kupiti i u utorak?

poenta je da bi kkcz lakše ušao u meč sa hapoelom da je pobedio, ukratko. ne bi se osvrtao na sve što si napisao, niđe veze sa onim iz mog posta.

• Ha-ha 2
Posted

Izvini, pogrešno sam shvatio, ali sam zbog toga i tražio pojašnjenje. Ovo "Zalizani ne propušta šansu da nam se usere u život" mi je stvorilo takvu sliku kako sam napisao jer nas je Mega do sada vrlo retko pobeđivala. Možda 3 puta zajedno sa ovim.

Posted

Hahahaha ozbiljno utice ovaj mec sa Megom na nas sledeci sa Hapoelom.

Da smo dobili Megu i Hapoel bi rutinski, ovako bice zajebano bas...🫣😂

Koliko volim ovaj forum.

• Like 1
Posted
33 minutes ago, rodriguez said:

poenta je da bi kkcz lakše ušao u meč sa hapoelom da je pobedio, ukratko. ne bi se osvrtao na sve što si napisao, niđe veze sa onim iz mog posta.

Ako dobro shvatam, Mega je trebalo da nam se skloni da lagano pobijedimo.

Pošto se to nije dogodilo, Miško je gad i pokvarenjak.

Nema šta, forumska zlatna značka za zalaganje za fer i sportsko takmičenje u košarci.

Posted
30 minutes ago, Knipex said:

Izvini, pogrešno sam shvatio, ali sam zbog toga i tražio pojašnjenje. Ovo "Zalizani ne propušta šansu da nam se usere u život" mi je stvorilo takvu sliku kako sam napisao jer nas je Mega do sada vrlo retko pobeđivala. Možda 3 puta zajedno sa ovim.

ne, izvini ti za moj konfuzan post koji je između ostalog bio i podstaknut smislom našeg bivstvovanja u ABA, pošto ovo sada već jeste bivstvovanje jer ne smemo odjebati EL koji je podržava. zato što protiv nas bukvalno svako nađe da šilji, isto kao i protiv partizana uostalom ali naša situacija je sada malo specifičnija. pritom sam u jednom trenutku na +10 bacio pogled na roster, na terenu CMM, batler, kalinić, semi i izundu - bukvalno kao da igramo sa realom.