DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: Nije lako ni trenerima,necu da branim nikoga za ovakvu sramotu,ali generalno sve vise i vise igraci ne slusanu sta im trener kaze ,evropska kosarka polako nestaje,sve vise otpadaka iz NBA koju si navikli da nemaju trenera i rad esta hoxe,ogroman je to problem,uskoro ce u ekipama biti 3 4 evropska igraca dok ce biti 8 amera koji veze s vezom nemaju.A u NBA idu sve evropski igraci koji najvise dominiraju tamo. Kako to zapade bas nama da ga u dva mandata ne slusaju i da u oba izgledamo kao raspustena banda.
srlepajce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakav god bio Grejem jeste i smesno i tuzno da Jago ima prednost
dunaj95 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago @suptil izvini brate... al' priča da smo ekipa sa najviše povreda više ne pije vodu... šta više kontradiktorna je... Mi smo bolje igrali sa 8 povređenih igrača i jednim plejem CMM i jednim "bekom" Nworom... Povredio se Rivero, uprava reagovala i dovela DMoa ... Razboleo se Karter, Grejemova povreda se odužila , klub angažovao boljeg igrača od obojice - Batlera.... Bukvalno su ti problemi daleko iza nas... 9
K.Dot Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Kakav god bio Grejem jeste i smesno i tuzno da Jago ima prednost Jago razume igru. 1 2
Žilee Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Kako to zapade bas nama da ga u dva mandata ne slusaju i da u oba izgledamo kao raspustena banda. Nisam samo ovo za njega rekao negi generalno,ruku na srce Paskval je mozda tu u najboljoj situaciji ,ima iskusne evropske veterane koji su navikli sa trenerom da rade .Mislis da Nworu Batlera i Devontea zabole sta njima trener kaze? Njima je prioritet NBA I tjtj.
Starakajla Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, vinogradskaopera said: Objasnio nam Jani neke stvari, a nismo svi bili usaglaseni sa tim, covek je bio totalno u pravu: Gradimo nešto što se ovde nikada nije desilo, ako razumete, onda podržavate tim. Ako hoćete na F4, onda nas ne podržavate. Nije realno, čujemo navijače, imamo snove da idemo u Abu Dabi, ali ajde... Mi favoriti da idemo na F4? Mi u istoriji nemamo pobedu u plej-ofu Evrolige. I ja želim da budem vozač Formule 1. Idemo meč po meč, igrali smo sada protiv sjajnog tima. Borimo se, moramo da znamo ko smo. Imamo veliku budućnost, podržite tim, ali ne pričajte o F4. Koliko je ovo glupava i sramna izjava bila, ja bih mu dao otkaz odma posle konferencije, kao Junajted Amorimu. 16 1 1 1
dzakala Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ljudi, ajde da se uozbiljimo. Kakvo menjanje trenera?za 4 meseca da promenimo 2 trenera, nema nista od toga. Obradovic ostaje tu do kraja godine, jedino ako on ne podnese ostavku u nekom momentu 1
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Quote "Teško je uopšte nešto komentarisati. Iskreno, šta je danas uopšte i funkcionisalo? Mislim da je ekipa potpuno izgubila ritam. Potpuno ga je izgubila. Igramo bez ikakvog plana. Tako izgleda. Tim je razbijen, svako pokušava da radi nešto svoje. Ovo je veliki znak upozorenja i sramota da dve utakmice zaredom odigramo ovako. Mislim da moramo da sednemo i da shvatimo šta se dešava, jer smo pre ove nedelje igrali zaista dobru timsku košarku. Dobili smo tri teške utakmice protiv jakih protivnika koji igraju dobru košarku, što je pokazalo da možemo da igramo zajedno kao tim. I iskreno, raspoloženje je veoma depresivno, jer nikada ne želite da vidite svoj tim kako igra ovako. Kao što sam rekao, tokom sezone postoje padovi u igri, ali ne želite da taj pad bude previše dubok", rekao je Motiejunas za Meridian sport. Kako Zvezda da ponovo bude tim. "Povratak osnovama. Nadam se i verujem da su fundamenti najvažnija stvar. Ako trener ne može da stvori hemiju, ništa neće funkcionisati. Dakle, ponovo fokus na osnove, da se igra smislena košarka, igrati zajedno. A kad god počnete da igrate zajedno, desi se nešto lepo", rekao je Motiejunas. Moti opet u metu... 26 1 9
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 5 minutes ago, dunaj95 said: @suptil izvini brate... al' priča da smo ekipa sa najviše povreda više ne pije vodu... šta više kontradiktorna je... Mi smo bolje igrali sa 8 povređenih igrača i jednim plejem CMM i jednim "bekom" Nworom... Povredio se Rivero, uprava reagovala i dovela DMoa ... Razboleo se Karter, Grejemova povreda se odužila , klub angažovao boljeg igrača od obojice - Batlera.... Bukvalno su ti problemi daleko iza nas... Ako su ti kec i petica povredjeni prve opcije onda si sustinski u problemu. Zamene su tu da pokrpe. D Mo je za mene drugi centar. Izundu treci. Drugi centar u patikama prvog centra plus veteran koji ne moze da bude na parketu ni 20 minuta. MI smo ocigledno pogresili sa Grejemom. Naravno da za ovakve partije nema opravdanja. Batler je jedana a rupa sto bi reko Drobnjak sijaset Edited 10 hours ago by suptil
Mile1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 19 minutes ago, Gaga said: Veoma apanazu celavi,ne ide sam sigurno,nema gore sorte od legendi kluba Kakav je to lik govori cinjenica da je trazio bonus za osvojen kup, koji on nije osvojio vec drugi trener. Nece on sam otici nema sanse jedino samo da se najuri 2
dunaj95 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Žilee said: Nisam samo ovo za njega rekao negi generalno,ruku na srce Paskval je mozda tu u najboljoj situaciji ,ima iskusne evropske veterane koji su navikli sa trenerom da rade .Mislis da Nworu Batlera i Devontea zabole sta njima trener kaze? Njima je prioritet NBA I tjtj. Kao i u životu, kafani, poslu, ulici, kakav si sa ljudima tako ti vraćaju... Naravno da Davontea boli qrac kad trener kaže javno da on "ne konta igru" i da nakon njegove očajne utakmice isti ne stane ispred njega i kaže "nema veze, ja njemu verujem, šut za 3 je takva kategorija, biće to bolje ne sumnja sekunde u njega" a ne " nije isporučio to što se od njega očekuje"... Sujetni i glupi ljudi su najopasniji i njih ne trpi tata rođeni a kamoli totalni stranac... 10
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Kakav je to lik govori cinjenica da je trazio bonus za osvojen kup, koji on nije osvojio vec drugi trener. Nece on sam otici nema sanse jedino samo da se najuri Zar nije to bila Coviceva baronija na kraju? 4
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, dunaj95 said: Kao i u životu, kafani, poslu, ulici, kakav si sa ljudima tako ti vraćaju... Naravno da Davontea boli qrac kad trener kaže javno da on "ne konta igru" i da nakon njegove očajne utakmice isti ne stane ispred njega i kaže "nema veze, ja njemu verujem, šut za 3 je takva kategorija, biće to bolje ne sumnja sekunde u njega" a ne " nije isporučio to što se od njega očekuje"... Sujetni i glupi ljudi su najopasniji i njih ne trpi tata rođeni a kamoli totalni stranac... A sta ako ima Sale razlog sto je sve to rekao? Mozda ima mesto na treningu sto mi ne vidimo . Ja prvi verujem da se Devonte i ne cima na trening toliko ko nekada Nejpir. 1
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, dunaj95 said: @suptil izvini brate... al' priča da smo ekipa sa najviše povreda više ne pije vodu... šta više kontradiktorna je... Mi smo bolje igrali sa 8 povređenih igrača i jednim plejem CMM i jednim "bekom" Nworom... Povredio se Rivero, uprava reagovala i dovela DMoa ... Razboleo se Karter, Grejemova povreda se odužila , klub angažovao boljeg igrača od obojice - Batlera.... Bukvalno su ti problemi daleko iza nas... Slažem se sa tobom. Sam broj povredjenih vise nije faktor ali ipak treba imati na umu da mi nemamo klasicnu dvojku, zar ne?
dunaj95 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Žilee said: A sta ako ima Sale razlog sto je sve to rekao? Mozda ima mesto na treningu sto mi ne vidimo . Ja prvi verujem da se Devonte i ne cima na trening toliko ko nekada Nejpir. Pa sam Obradović je govorio kako je sjajan momak...kako dobro trenita....pa ga bacio pod voz nakon 0/5 za 3p... Aj da vidimo šta će tu biti u narednom periodu...
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, dunaj95 said: Pa sam Obradović je govorio kako je sjajan momak...kako dobro trenita....pa ga bacio pod voz nakon 0/5 za 3p... Aj da vidimo šta će tu biti u narednom periodu... Ja vise ne znam ni sta da mislim ,ni kome da verujem ,ni koga da slusam ... Ja verujem ekipi da ce da se trgne ,e sad videcemo. Ne zelim da se pomirim da smo ovako uzasni nakon onakve borbe sa pocetka sezone. Idemo dalje 🫡 1
Losmi17 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, fradler said: Moti opet u metu... Ova izjava Motejunasa je uzasno problematicna za vas. U kontekstu da zvuci da je O'bradovic izgubio svlacionicu i da su igraci u nokdaunu. Kkp situacija maltene. 13
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sreca u nesreci da je veceras proslo bez Djurovica 1 1 1
Shunsuke Nakamura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Obradović može još da pokuša da stavi Kodija na klupu, a da Batler bude prvi plej. Ali kako da uradi to kad je izjavio da je Kodi najjači igrač na svijetu? Da bi da petorka sa Batlerom mogla da funkcioniše trebao bi još jedan kreator spolja u petorci. Mogao bi da proba sa Nvorom i Dobrićem spolja. Onda bi klupa bila baš tanka. Nešto mora da promijeni. Da li će to biti preraspodjela uloga ili promjena petorke, ali mora da rizikuje i pokuša nešto novo. 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vidim da je Sale prozvao igrace.Znaci Sale bivsi si. 7
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, fradler said: Moti opet u metu... Quote Ako trener ne moze da napravi hemiju Znaci jasno nam je stavljeno do znanja da je celavi zavrsio
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Žilee said: Ja vise ne znam ni sta da mislim ,ni kome da verujem ,ni koga da slusam ... Ja verujem ekipi da ce da se trgne ,e sad videcemo. Ne zelim da se pomirim da smo ovako uzasni nakon onakve borbe sa pocetka sezone. Idemo dalje 🫡 Pa procitaj izjavu D-Mota, izmedju redova se vidi ili bar naslucuje da ne veruju u ono sto prica, predstavlja i da te sarene laze ne prolaze.
dunaj95 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago @suptil @JPM ma stoji da roster u konačnici nije idealan... ali činjenica je da trenutno igramo daleko od realnih mogućnosti... Nisu ova dva poraza kao porazi uopšte problem sami po sebi ,sve da smo odigrali kako možemo, niko ne kaže da bi bilo 2:0 a ne 0:2... način i igra su alarmantno zabrinjavajući... 1
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ali tandem Mekintajer-Jago stvarno ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju. Bilo koji klub u El da ima njih dvojicu na pleju, plafon bi im bio nizak. Kako god da izgleda ostatak rostera. 10
Recommended Posts