Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Posto je receno da ima visoku temperaturu, a to je u ovom slucaju oko 40, ne znam kako ga nece pogoditi. Vidim da je smesno oko ovog modernog gripa, ali meni bas i nije. Drago mi je da ste dobro i da cete kada odrastete da shvatite neke stvari.

Ma znm da grip nije za zajebanciju, mene je pokosio prošle godine i jedno 6 dana sam imao temp od 38 do 40, ali mislim da to profi sportisti podnose malo bolje od nas običnih ljudi. Jednostavno žive zdravije pa im je i organizam jači.

Posted
42 minutes ago, Čočo said:

Kad Saša vidi kakvu je zver dobio u reketu brzo će da zaboravi na svoje pravilo adaptacije i učenja. Ako je istina a verujem da jeste da je već sada na 100% pripremljenosti ja ga očekujem već protiv Valensije. 💪

Uhh,optimistično baš,meni po izjavama od sinoć ne izgleda baš tako..Onaj snimak sto je kruzio da trenira,jel utvrdjeno da je nesto novo sad poslije povrede ili neki stari snimak?

Posted

Jeste, Saša igrače koju su tu od početka sezone pa odsustvuju nedelju, dve zbog povrede nakon toga mesec dana uvodi u neki svoj proces a sada će Bolomboja koji 10 meseci nije trenirao da pusti da igra nakon nedelju dana. Ne ide implementacija tako, složen je to proces. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nama je centarska pozicija sada toliko krizna da bi Saša Obradović morao da izmisli neku ekspres varijantu da Bolomboja uključi u rotaciju.

Naravno, ako je povreda stvar prošlosti i ako ima fizičku kondiciju, a ja računam da je došao u Bg da igra košarku, a ne da nastavi sa oporavkom.

• Like 4
Posted

Sam Bolomboj kroz izjave koje daje ne zna kada ce na teren, tako daj boze da kroz par nedelja debituje, kakva Valensija, to nije realno uopste.

• Like 5
Posted (edited)
16 minutes ago, quentin said:

Nama je centarska pozicija sada toliko krizna da bi Saša Obradović morao da izmisli neku ekspres varijantu da Bolomboja uključi u rotaciju.

Naravno, ako je povreda stvar prošlosti i ako ima fizičku kondiciju, a ja računam da je došao u Bg da igra košarku, a ne da nastavi sa oporavkom.

Ja sam za početak zadovoljan i da može 10 min odigrati na pristojnom nivou, ali cenim da će tek za nekoliko nedelja jer on još nije trenirao 5 na 5

Edited by Урош19
Posted

A i rekli su sinoc, Dobric, Rivero, Bolomboj, Carter tim redosledom...

Ja sam vise iznenadjen Carterom da ce se uopste vracati ove sezone.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Čočo said:

Kad Saša vidi kakvu je zver dobio u reketu 💪

Nije Bolomboj samo u Zvezdi igrao, ima on poprilican kosarkaski CV, ali nigde nije bio na nivou u kom je igrao kod nas, i to samo kod Sferopulosa. Tako da ima dosta i do uloge, trenera, saigraca, nije samo do talenta. Ne bih se zacudio da Bolomboj sada izgleda kao da mu je neko ukrao talenat.

• Like 5
Posted

Treba da svedemo očekivanja na razumnu meru. Ja bih lično bio zadovoljan da Bolomboya vidimo na parketu počev od februara i očekivanja su mi samo da bude malo pouzdanija i inteligentnija verzija Izundua, to bi bilo sasvim ok za ovu sezonu.

• Like 8
Posted

Da se ne lazemo, Bolomboju nedostaje bar 10 kilograma da bi dosao do mase iz igrackih dana.

Pored Drcelica deluje kao mladji burazer koji tek treba da udje u pubertet.

• Like 1
Posted
Just now, Gilmour said:

Da se ne lazemo, Bolomboju nedostaje bar 10 kilograma da bi dosao do mase iz igrackih dana.

I Drcela treba da udje u teretanu da dotera liniju...

• Like 2
Posted
Just now, Gilmour said:

Pored Drčele Evander Holyfield iz prajma deluje kao neuhranjeno dete

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
2 hours ago, The_Big_S said:

Više sam mislio u smislu da ćemo se mi navijači baviti time kada će tačno Bolomboj zaigrati.. nagađati od utakmice do utakmice.. željno isčekivati.. i tako će nam u međuvremenu potencijalni porazi lakše i brže “proći”

Ti si se vec predao ???

Posted

Evo spekulise se i oko misicne mase, on je uvek bio na lean strani a za Monekea ako je tacno da propusta stvarno bezveze i ogroman problem al eto prostora da progiraju malo bekovi jer je Efes u uzasnoj formi i centri da nam se ukljuce u pobedu

Posted
38 minutes ago, chimamoneke said:

Evo spekulise se i oko misicne mase, on je uvek bio na lean strani a za Monekea ako je tacno da propusta stvarno bezveze i ogroman problem al eto prostora da progiraju malo bekovi jer je Efes u uzasnoj formi i centri da nam se ukljuce u pobedu

najveći prostor se otvara za Osmanija da nas po tradiciji zatrpa 

• Like 1
Posted
1 hour ago, metallica said:

Ti si se vec predao ???

Naravno da ne.. samo malo realnije gledam na stvari.

Kada gubiš od ovakvog partizana i ovakvog Pariza, koji je pre nas imao 2 ili 3 pobede, ne možeš da očekuješ da ćeš sezonu završiti na 4.-5. mestu.

Ja mislim da smo realno, negde u zoni plej in-a.

Januar će pokazati gde smo i za šta smo.

U januaru imamo 7 utakmica, od toga 5 gostovanja.

Ako pobedimo 3-4, onda može da bude svašta do kraja.

Moje lično mišljenje je da će pre biti 2-5 i da nam preostaje borba za plej in.. ili što bolju poziciju u plej in-u.

Budemo videli..

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Summerfunk said:

Polako oktriva sve čari mita i korupcije 😍 Ima da ostane dugo onda 😄

Još nije naleteo na muzičare kao Grejem onomad.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
38 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Pa nije sad da je lupao flase ljudima od glavu ispred kluba u 5 ujutro.

Edited by Borky
.
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Borky said:

Pa nije sad da je lupao flase ljudima ispred kluba u 5 ujutro.

Dobri ljudi koji nebi mrava zgazili, sa više godina po zatvorima nego u školi...

Idealni primerci sns lojalista i ćaćadi.

Posted
40 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Ovde oproste teške telesne povrede a neće pišljivu saobraćajnu kaznu :default_coffee:

• Ha-ha 2
Posted
31 minutes ago, Tex_Willer said:

Dobri ljudi koji nebi mrava zgazili, sa više godina po zatvorima nego u školi...

Idealni primerci sns lojalista i ćaćadi.

Znam da su svi ljuti i da žele da im vide leđa, ali nemojte ovako o igračima Partizana, ipak su to sportisti pre svega.