Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, VISOKOLETAC said: Posto je receno da ima visoku temperaturu, a to je u ovom slucaju oko 40, ne znam kako ga nece pogoditi. Vidim da je smesno oko ovog modernog gripa, ali meni bas i nije. Drago mi je da ste dobro i da cete kada odrastete da shvatite neke stvari. Ma znm da grip nije za zajebanciju, mene je pokosio prošle godine i jedno 6 dana sam imao temp od 38 do 40, ali mislim da to profi sportisti podnose malo bolje od nas običnih ljudi. Jednostavno žive zdravije pa im je i organizam jači.
sinisat5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 42 minutes ago, Čočo said: Kad Saša vidi kakvu je zver dobio u reketu brzo će da zaboravi na svoje pravilo adaptacije i učenja. Ako je istina a verujem da jeste da je već sada na 100% pripremljenosti ja ga očekujem već protiv Valensije. 💪 Uhh,optimistično baš,meni po izjavama od sinoć ne izgleda baš tako..Onaj snimak sto je kruzio da trenira,jel utvrdjeno da je nesto novo sad poslije povrede ili neki stari snimak?
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jeste, Saša igrače koju su tu od početka sezone pa odsustvuju nedelju, dve zbog povrede nakon toga mesec dana uvodi u neki svoj proces a sada će Bolomboja koji 10 meseci nije trenirao da pusti da igra nakon nedelju dana. Ne ide implementacija tako, složen je to proces. 1 1
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nama je centarska pozicija sada toliko krizna da bi Saša Obradović morao da izmisli neku ekspres varijantu da Bolomboja uključi u rotaciju. Naravno, ako je povreda stvar prošlosti i ako ima fizičku kondiciju, a ja računam da je došao u Bg da igra košarku, a ne da nastavi sa oporavkom. 4
Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sam Bolomboj kroz izjave koje daje ne zna kada ce na teren, tako daj boze da kroz par nedelja debituje, kakva Valensija, to nije realno uopste. 5
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 16 minutes ago, quentin said: Nama je centarska pozicija sada toliko krizna da bi Saša Obradović morao da izmisli neku ekspres varijantu da Bolomboja uključi u rotaciju. Naravno, ako je povreda stvar prošlosti i ako ima fizičku kondiciju, a ja računam da je došao u Bg da igra košarku, a ne da nastavi sa oporavkom. Ja sam za početak zadovoljan i da može 10 min odigrati na pristojnom nivou, ali cenim da će tek za nekoliko nedelja jer on još nije trenirao 5 na 5 Edited 4 hours ago by Урош19
Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A i rekli su sinoc, Dobric, Rivero, Bolomboj, Carter tim redosledom... Ja sam vise iznenadjen Carterom da ce se uopste vracati ove sezone. 1
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Znacio bi nama i povratak Dobrica, a Bolomboj ne vjerujem da ce uskoro..
djura.net Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Čočo said: Kad Saša vidi kakvu je zver dobio u reketu 💪 Nije Bolomboj samo u Zvezdi igrao, ima on poprilican kosarkaski CV, ali nigde nije bio na nivou u kom je igrao kod nas, i to samo kod Sferopulosa. Tako da ima dosta i do uloge, trenera, saigraca, nije samo do talenta. Ne bih se zacudio da Bolomboj sada izgleda kao da mu je neko ukrao talenat. 5
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Treba da svedemo očekivanja na razumnu meru. Ja bih lično bio zadovoljan da Bolomboya vidimo na parketu počev od februara i očekivanja su mi samo da bude malo pouzdanija i inteligentnija verzija Izundua, to bi bilo sasvim ok za ovu sezonu. 8
Gilmour Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se ne lazemo, Bolomboju nedostaje bar 10 kilograma da bi dosao do mase iz igrackih dana. Pored Drcelica deluje kao mladji burazer koji tek treba da udje u pubertet. 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Gilmour said: Da se ne lazemo, Bolomboju nedostaje bar 10 kilograma da bi dosao do mase iz igrackih dana. Pored Drcelica deluje kao mladji burazer koji tek treba da udje u pubertet. I Drcela treba da udje u teretanu da dotera liniju... 2
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Gilmour said: Da se ne lazemo, Bolomboju nedostaje bar 10 kilograma da bi dosao do mase iz igrackih dana. Pored Drcelica deluje kao mladji burazer koji tek treba da udje u pubertet. Pored Drčele Evander Holyfield iz prajma deluje kao neuhranjeno dete 1 3
metallica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, The_Big_S said: Više sam mislio u smislu da ćemo se mi navijači baviti time kada će tačno Bolomboj zaigrati.. nagađati od utakmice do utakmice.. željno isčekivati.. i tako će nam u međuvremenu potencijalni porazi lakše i brže “proći” Ti si se vec predao ???
chimamoneke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo spekulise se i oko misicne mase, on je uvek bio na lean strani a za Monekea ako je tacno da propusta stvarno bezveze i ogroman problem al eto prostora da progiraju malo bekovi jer je Efes u uzasnoj formi i centri da nam se ukljuce u pobedu
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 38 minutes ago, chimamoneke said: Evo spekulise se i oko misicne mase, on je uvek bio na lean strani a za Monekea ako je tacno da propusta stvarno bezveze i ogroman problem al eto prostora da progiraju malo bekovi jer je Efes u uzasnoj formi i centri da nam se ukljuce u pobedu najveći prostor se otvara za Osmanija da nas po tradiciji zatrpa 1
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, metallica said: Ti si se vec predao ??? Naravno da ne.. samo malo realnije gledam na stvari. Kada gubiš od ovakvog partizana i ovakvog Pariza, koji je pre nas imao 2 ili 3 pobede, ne možeš da očekuješ da ćeš sezonu završiti na 4.-5. mestu. Ja mislim da smo realno, negde u zoni plej in-a. Januar će pokazati gde smo i za šta smo. U januaru imamo 7 utakmica, od toga 5 gostovanja. Ako pobedimo 3-4, onda može da bude svašta do kraja. Moje lično mišljenje je da će pre biti 2-5 i da nam preostaje borba za plej in.. ili što bolju poziciju u plej in-u. Budemo videli.. 2
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Polako oktriva sve čari mita i korupcije 😍 Ima da ostane dugo onda 😄 5
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Summerfunk said: Polako oktriva sve čari mita i korupcije 😍 Ima da ostane dugo onda 😄 Još nije naleteo na muzičare kao Grejem onomad. 1
Borky Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) 38 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Pa nije sad da je lupao flase ljudima od glavu ispred kluba u 5 ujutro. Edited 46 minutes ago by Borky . 1
Tex_Willer Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 1 minute ago, Borky said: Pa nije sad da je lupao flase ljudima ispred kluba u 5 ujutro. Dobri ljudi koji nebi mrava zgazili, sa više godina po zatvorima nego u školi... Idealni primerci sns lojalista i ćaćadi.
NMX Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 40 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Ovde oproste teške telesne povrede a neće pišljivu saobraćajnu kaznu 2
Dropkick Murphys Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 31 minutes ago, Tex_Willer said: Dobri ljudi koji nebi mrava zgazili, sa više godina po zatvorima nego u školi... Idealni primerci sns lojalista i ćaćadi. Znam da su svi ljuti i da žele da im vide leđa, ali nemojte ovako o igračima Partizana, ipak su to sportisti pre svega.
Recommended Posts