Jump to content

Recommended Posts

Posted
45 minutes ago, Nate said:

Od kakve jebene bande smo mi izgubili!!!

Izgubio je Saša Obradović . Njega treba da bude sram. Koji put mi sebi dozvoljavamo da ekipu koja tone vraćamo u život. I taj meč i ovaj zadnji glat gubi od Pariza koji je do tada imao 10 poraza u 11 mečeva. 

Ejj vodiš +16 protiv ekipe koja se faktički predala koja igra bez trenera i na kraju izgubis meč. 

Ne da mu nećemo zaboraviti ovo, nego će ovo biti stalni podsetnik da neko ovako može da se sroza. Sramno da sramnije ne može biti. I na sve to on nema objašnjenja kako i zbog čega...

Tomovic bi ih resio bez problema ,glavu dajem. 

• Like 9
Posted (edited)
8 minutes ago, ZvezdaBL said:

Banovan sam bio nakon što sam tvrdio da je derbi unaprijed pripremljen na to da se igra 1za1, necu da ulazim u to kome smeta taj upis, mozda je taj neko olicenje postenja i vjeruje da je sport regularan kao sto je sve regularno u ovoj zemlji, samo cu reci cinjenicnu stvar a to je da komšije prosjecno zadnje tri utakmice gube 28 razlike i da su trenutno aba2 nivo kosarkom, nacin na koji smo mi izgubili ce se izucavati godinama nadolazecim, isto tako ako slucajno u aprilu mjesecu partizan u derbiju povede desetak razlike, slobodno otidjite do najblize kladionice i stavite sve sto imate jer necemo izgubiti pa sve i da igramo 3na5

Daj bre druže šta napisa ti. Čuj u Evroligi se nameštaju utakmice. U istoj onoj Evroligi koju trčimo da platimo više miliona samo da bi je igrali. I onda su se dva kluba dogovorila da igraju 1za1. Jeste, sigurno. A još Evroliga čeka da nas naguzi, kako Zvezdu tako i Partizan. I sad će ova dva idiota koji sede u foteljama da se dogovaraju kako da prodaju derbije. Pa evo i u Čovićevoj eri je bilo 1 za 1. I? Je l i njemu stigla naredba? 

Nije uopšte Saša kriv, nikako. Ma kakvi. Nema veze ni to što od one kao pauze od Barselone mi ne igramo ništa. Umalo smo i od Virtusa izgubili i to da se nije Batleru lopta nekako odbila u ruke. I nas sreća jednom da pogleda. Nije li čudno da ne igramo apsolutno ništa od kad je Saša rekao da jedva čeka taj prazan period da implementira nešto svoje. I evo ti to njegovo. Dok on nije zamešao čorbu, dobili smo F4 ekipe i to sa dvocifrenom razlikom. Od kako je ovaj zamešao svoje ideje, mi ne znamo gde udaramo. 

Ej, u 2025. i sad već uveliko 2026. godini, njemu su Davidovac i Kalinić glavni igrači. Saša kao da se zajebava sa nama pa hvali Davidovca na sva usta. On je ovakav, on je onakav, ma odličan igrač. A ni da pohvali Batlera, njega ko jebe. Još mora da uči, nije to to. Ali zato Davidovac naš najbolji igrač. Ma važi.

Videćemo protiv Efesa je l Saša išta naučio iz ovih poraza i kako mu ekipa liči. S obzirom da je bio iznenađen kako Pariz igra, rekao bih da se nije ni iscimao da pogleda njihove utakmice, sumnjam da gleda ove prethodne, gde su ga pročitali svi živi.

Ako već moramo da imamo jednog Srbina u ekipi da nas kanali, neka to bude Miljenović. Ipak će on ovde biti narednih X godina. Pa daj njega onda. Kalini godišnji do daljneg da rešava svoje privatne probleme, a Davidovca poslati u bilo koju ekipu, makar ga plaćali duplo.

Edited by Summerfunk
Posted

Celafuto ako izgubi protiv Valensije moze da pakuje kofere, jos jedan demagog kao njegov prethodnik. Naravno protiv Efesa nema sta da trazimo

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, No name said:

Izgubio je Saša Obradović . Njega treba da bude sram. Koji put mi sebi dozvoljavamo da ekipu koja tone vraćamo u život. I taj meč i ovaj zadnji glat gubi od Pariza koji je do tada imao 10 poraza u 11 mečeva. 

Ejj vodiš +16 protiv ekipe koja se faktički predala koja igra bez trenera i na kraju izgubis meč. 

Ne da mu nećemo zaboraviti ovo, nego će ovo biti stalni podsetnik da neko ovako može da se sroza. Sramno da sramnije ne može biti. I na sve to on nema objašnjenja kako i zbog čega...

Tomovic bi ih resio bez problema ,glavu dajem. 

Hvala na upisu. 

To je to. 

Rešio bi ih Vlade Djurović SMS porukama iz studija Arene. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Mile1 said:

Celafuto ako izgubi protiv Valensije moze da pakuje kofere, jos jedan demagog kao njegov prethodnik. Naravno protiv Efesa nema sta da trazimo

S ozbirom kako mi igramo na strani i u kakvoj je Valensija formi, ja i ne očekujem tu ništa. Ja bih rekao da je Žalgiris neka utakmica gde će se praviti presek stanja. Ali opet, nerealno mi zvuči da ćemo dati otkaz drugom treneru u jednoj sezoni, baš nerealna priča. Jedino ako bude imao obraza pa da podnese ostavku, ali i u to čisto sumnjam. Ipak su to dobre pare. Najrealniji scenario je da on ostane, ima alibi povređene igrače, dobiće na leto odrešene ruke kao Sferopolos, a i verujem da će proći isto kao i on posle par kola iskreno.

Bojim se samo da Saša ne dovede neke baš sumnjive igrače i samo popije otkaz. Sferopolus (ako je verovati šta se priča, da su svi igrači njegova lična želja) je skockao veoma dobru ekipu. Minus povrede, jebiga. Jedina zamerka mi je Rivero. Znaš da je staklen igrač, operisao se par meseci ranije, mi bez Bolomboja, doveli Izundua i tu je Plavšić. Veoma neozbiljno. Sad ne znam je l Rivero trebao da bude zamena Petruševu ili je neko iznuđeno rešenje jer nas je Filip odjavio, ali kako god.

Edited by Summerfunk
Posted

Aj malo da se nasalim... Pali smo u formi i mi i komsije i odmah neka prenaglasena reakcija narocito kod komsija. Polako ljudi.

Posted

Mislim da se preteruje sa ponižavanjem Saše Obradovića. Nazivajući ga neznalicom, pogrdno “ćelafuto” i kojekakvim imenima na pola sezone je onako, baš jadno. 
Ima Sale kvaliteta, nije slučajno jedini naš srpski trener ovako dugo u El , ( uz Željka Obradovića)  Jeste ekipa u krizi, ali deluje da će brzo izaći iz nje i da će  iz ovog ugla biti borba za to 6 mesto do poslednjeg kola. 

• Ha-ha 3
Posted (edited)

Jeste, Saša Obradović je strašan trener, daj loptu Dzejmsu i skloni se, nije morao čak ni TO da zove dok je bio u Monaku. 
Neka mu neko kaže da odjebe sa implementacijom, neka pusti igrače da rade samo šuterski trening. 

Edited by K.Dot
Posted
24 minutes ago, rodriguez said:

nije problem izjava nego plava trenerka-majica

Plava trenerka = stručni štab i povređeni igrači

Crvena trenerka = igrač koji je zdrav i koji igra

Ja vam odma rekao vi niste verovali 😄 

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, K.Dot said:

Jeste, Saša Obradović je strašan trener, daj loptu Dzejmsu i skloni se, nije morao čak ni TO da zove dok je bio u Monaku. 

Nisam rekao da je strašan trener, ali da svakako nije neznalica. Dugo godina je što u evroligi što u završnici Ek-a i to u stranim zemljama. 
Sada jeste u krizi, ali neki kao da su jedva dočekali da ga pogrdno nazivaju ćelafutom i neznalicom  nakon par poraza. 

• Like 1
Posted (edited)
39 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Mislim da se preteruje sa ponižavanjem Saše Obradovića. Nazivajući ga neznalicom, pogrdno “ćelafuto” i kojekakvim imenima na pola sezone je onako, baš jadno. 
Ima Sale kvaliteta, nije slučajno jedini naš srpski trener ovako dugo u El , ( uz Željka Obradovića)  Jeste ekipa u krizi, ali deluje da će brzo izaći iz nje i da će  iz ovog ugla biti borba za to 6 mesto do poslednjeg kola. 

ovo ćelafuto sam ja doneo ovde

u tom smislu jel dozvoljavaš da se izvinim i predložim da ga zovemo

SAŠKO

14 minutes ago, Disfruto said:

image.png.4724c4aecbe191574286525f116f17df.png

Nanterre je ispostovao dogovor iz svlacionice.

sigurno su igrali zonu ahahaha kao što je brt mek juče predlagao

Edited by rodriguez
Posted (edited)

Ja mislio da je "ćelafuto" na konto manjka kose ali nije. ChatGpt kaže da je to vezano za intelekt. Ne smem da citiram jer bi mi sledio ban od bar 30 dana....Inače, jeste ćelafuto i to po svim stavkama definicije.

Edited by Bejn
Posted (edited)

Najvidljiviji problemi za nas:

1.Kodi i njegovih 10+ suteva po utakmici

2.Protok lopte loš(nedostatak kreativnosti na bekovskoj poziciji,gde svaki nas igrac gleda prvo sebe da razigra pa ostale)

3.Pad inteziteta u odbrani samim tim i manje tranzicije i slabije kontre

4.Bez ijednog igraca smo koji zna da kreira sa niskog posta(fali nam neko poput Sengelije,Perperoglua...)

5.I naravno kao slag na tortu slobodna bacanja

Edited by Žilee