Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Sinnerman said: Ne i Zek Lidej On je čitao svoje beleške. To se ne računa. 😂
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da Saša pravi mnogo grešaka je apsolutno tačno, ali moram da podsetim ovde na jednu stvar koju smo zaboravili, ili sklonili po strani, a to je da Saša nije birao ni jednog igrača od ovog rostera..
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, The_Big_S said: Da Saša pravi mnogo grešaka je apsolutno tačno, ali moram da podsetim ovde na jednu stvar koju smo zaboravili, ili sklonili po strani, a to je da Saša nije birao ni jednog igrača od ovog rostera.. Kako da ti kazem pa nijedan trener u Zvezdi nije birao i igrao sa svojim rosterom. :D 8
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Igrači su top, imaju kvaliteta. Trenee mora da im se prilagodi i da izvuče najbolje iz njih. Nije baš da mu je prvi plej FČ3 ili da ima jednosmerne igrače poput Lazića, Brauna, Lazarevića i slične vedete..
kuraMochi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Sinnerman said: Opaaaa, počeli i naši da čitaju! Bolje bi mu bilo da vezba slobodna... 😄 3
Azazelkg Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago On 12/24/2025 at 9:26 AM, Perkos2 said: Sve u košarci može da se istrpi sem loše odbrane a mi smo sinoć igrali kriminalnu odbranu, natrpali su nas ovi trkači sa svih strana i tu je razlog poraza i lošeg utiska. Da li su nas protivnici provlali ili su naši igrači smanjili svoje zalaganje meni se čini da ima i jednog i drugog, na treneru je da to što pre reši kako ne bi upali u težak kanal. Ovo mi je zanimljivo: provalili nas protivnici. Pariz tri godine igra isto, naš stručni štab nije uspeo da ih provali. Ubiše nas načisto.
rodriguez Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago jbga, ko provali kalinu i dedu i šta oni igraju, zasluzuje da nas ubije
Recommended Posts