fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobrić i Moneke? "Videćemo, cela situacija nije objavljena, ne bih komentarisao previše." Wtf?
The_Big_S Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, fradler said: Dobrić i Moneke? "Videćemo, cela situacija nije objavljena, ne bih komentarisao previše." Wtf? Ne bih da mračim, ali meni ovo izmedju redova zvuči da je Moneke out na duže Edited 4 hours ago by The_Big_S 3
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Sigurno je da smo mogli bolje od danas prikazanog, utisak je bio da smo igrali koliko nam je trebalo da upisemo pobedu, ali i to je kostalo potencijalno jos jednog igraca van stroja za nekoliko narednih meceva. Mi smo pokazali da mozemo svacije odsustvo da nadoknadimo, ali valjalo bi da za derbi imamo sto veci broj igraca na raspolaganju. Ima vremena da se spremimo, a tada...Mozda cemo za pobedu, koja ce u ovom trenutku mnogo da znaci i dodatno vise, nego inace, moracemo da odigramo mozda najbolje sto smo ove sezone. Edited 4 hours ago by Blade
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Taki said: Pocelo je smarati ovo sa povredama Pocelo je odavno, nego nikako da zavrsi. 9
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Taki said: Pocelo je smarati ovo sa povredama vratiće brata dos santosa u startnih 12, jer bez jaga mateusa na parketu nema pobede. svakako je bitniji lik za nas od poluspremnog i neuigranog grahama koji se ponaša kao da je sam na srednješkolskom terenu 3 2
Fan Kosarke Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na stranu povreda , generalno se Grahamu nije nasla uloga , skroz je sklonjen od lopte kada igra u petorci sa Batlerom , a nista drugacije nije i kada je u paru sa Mekitantajerom . Uopste ne ucestvuje u napadu , premalo lopte u rukama za njega , eventualno ako ostane manje od 10 sekundi do kraja napada i lopta dodje do njega , zviznuce trojku pa sta bude..... nisam bas siguran da je doveden za tu ulogu... Bas bih zeleo da ga vidim u paru sa Nworom ( Grehem na 1 a Nwora na 2 ) i prizeljkivao sam vcrs to , ali eto povredio a cini mi se da od njegovog povratka na teren jos nismo videli tu kombinaciju . ( ako gresim neka me neko ispravi ) U toj varijanti on bi bio taj koji bi prenosio loptu i organizovao napad , znaci dobio bi loptu u ruke i ful slobodu da pokaze svoj talenat , jer ne bi sigurno to Nwora radio koje je 3 /2 igrac.... Sa Batlerom ili Codijem njegova uloga u petorci je bukvalno marginalizovana , verujem da bi i Dobric bio korisniji u toj ulozi na poziciji 2 umesto njega , a u paru ga gore pomenutima , a svima nama se dize kosa na glavi kada Dobric glumi beka . Bice zanimljivo u derbiju , trebace nam atletike , snage i pre svega skoka , i pod must je da igraju i Moneke i Izundu . 2 3
chimamoneke Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 minutes ago, Fan Kosarke said: Na stranu povreda , generalno se Grahamu nije nasla uloga , skroz je sklonjen od lopte kada igra u petorci sa Batlerom , a nista drugacije nije i kada je u paru sa Mekitantajerom . Uopste ne ucestvuje u napadu , premalo lopte u rukama za njega , eventualno ako ostane manje od 10 sekundi do kraja napada i lopta dodje do njega , zviznuce trojku pa sta bude..... nisam bas siguran da je doveden za tu ulogu... Bas bih zeleo da ga vidim u paru sa Nworom ( Grehem na 1 a Nwora na 2 ) i prizeljkivao sam vcrs to , ali eto povredio a cini mi se da od njegovog povratka na teren jos nismo videli tu kombinaciju . ( ako gresim neka me neko ispravi ) U toj varijanti on bi bio taj koji bi prenosio loptu i organizovao napad , znaci dobio bi loptu u ruke i ful slobodu da pokaze svoj talenat , jer ne bi sigurno to Nwora radio koje je 3 /2 igrac.... Sa Batlerom ili Codijem njegova uloga u petorci je bukvalno marginalizovana , verujem da bi i Dobric bio korisniji u toj ulozi na poziciji 2 umesto njega , a u paru ga gore pomenutima , a svima nama se dize kosa na glavi kada Dobric glumi beka . Bice zanimljivo u derbiju , trebace nam atletike , snage i pre svega skoka , i pod must je da igraju i Moneke i Izundu . Slazem se skroz, i mislim da je i okej da CMM posedi malo na klupi pogotovo u Aba gde konstantno visi u igri 30+, s druge strane da ne gresim dušu stvarno je trenutno u formi života al eto i 6 7 min manja minutaža bi dovela do jace uloge Grema/Batlera A i da vidimo njih kako barataju loptom u napadu sto ce biti vrlo zanimljivo Edited 3 hours ago by chimamoneke
Filbi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na stranu povrede i to, zna se kako se derbi igra i plus je evroligaški, tako da nemjmo se za*ebavati, i Plavša da igra sa onom frizurom pa hoću da vidim borbu i muda 1
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od Grahama sam upravo ovo i očekivao. Dve utakmice po 7 minuta i odmah povreda. Nema veze s njim ali ne mogu da prežalim Kartera. 2 1
BojanaCZV Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Karter uzasno nedostaje. Obzirom da nemamo nikakvu informaciju vezano za njega, deluje kao da je na zalost, ozbiljnije stanje. Bas velika velika steta. 3 1
dzakala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za Kartera se odmah nakon dijagnoze znalo da za njega nema kosarke ove sezone. To je jako ozbiljna bolest, koja treba da se tretira uz veliko mirovanje. Sto se tice Grejma, slazem se da mu se nije nasla uloga jos uvek, a i kako ce se naci kada je covek povredjen od samo pocetka. Izgleda da opet sa nesto kracom rotacijom krecemo u seriju pobeda 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nenadoknadiv gubitak, žao mi njega ali i nas (usrani, potok). Ali šta je tu je, nema njega ove sezone, samo neka ozdravi. 2
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, BojanaCZV said: Karter uzasno nedostaje. Obzirom da nemamo nikakvu informaciju vezano za njega, deluje kao da je na zalost, ozbiljnije stanje. Bas velika velika steta. Kod njega je ozbiljna bolest u pitanju, nažalost. Pitanje je ne kada će se vratiti nego da li će se ikada vratiti košarci. Žao mi je momka, pre svega zbog toga što ga je snašlo a potom i što nije deo ove naše ratničke družine. Ybg, sve je to život. Edited 2 hours ago by Bejn 1
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, suptil said: @chimamoneke Jel igras u petak brate? Day by day 😂 2
NikadProtivKaline Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago mnogo nam zavisi od monekea nista ovo ne valja
Recommended Posts