Bagzzi Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago U protokolu sa 11 igrača, nema ni Jaga ni Miljenovica... 1 1 1
suptil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, alokin said: Nisam otišao na utakmicu zbog temperatura, prvi put gledam Djurovića na areni. Pa ovo je fenomenalno, čovek ima 77 godina i solidne gluposti izjavljuje. Trenutno kaže da je Wolkap bolji plej od cmm. obuko se svecarski crveno belo jer igraju dva bratska ortodoksna kluba 😄 1 minute ago, Bagzzi said: U protokolu sa 11 igrača, nema ni Jaga ni Miljenovica... Miljenovic sa repkom? 1
fradler Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Bagzzi said: U protokolu sa 11 igrača, nema ni Jaga ni Miljenovica... Tu je mališa... 1
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nervira me to oko Miljenovica, decko krenuo da igra i sad opet klupa, tribine, reprezentacija. Daj Yaga u Brazil. 1
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Todo said: Krenulo uvlačenje braći još na predstavljanju. 🤮 1
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago “Uvlačenje” je ružna reč, isto je i kad mi igramo sa njima u gostima. To su naša braća, dobro nam došli ❤️ 2
quentin Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Bio bih spreman da platim neke pare kad bi mi neko garantovao da se riječ "braća" na forumu neće spominjati narednih nekoliko sati. 9 1
GameChanger Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Webad said: Ne stizem na pocetak meca...jel devonte u 12? Jeste evo lozi se covek uveliko
Dropkick Murphys Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bogme, zajebaniji smo od kratkog ćebeta. 4/4 ću pogledati 10 puta do jutra 25 5
ZiS Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Hvala momci, hvala Saša ❤️ Kakvih 15 minuta atomske košarke 👏 6 1
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 53 poena datih u drugom poluvremenu! Obradovic Sasa! 2
Valensija Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Auuu, kakvu timcinu imamo! Jebeno smo dobriiiii 3 1
Recommended Posts