Bagzzi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U protokolu sa 11 igrača, nema ni Jaga ni Miljenovica... 1 1 1
suptil Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, alokin said: Nisam otišao na utakmicu zbog temperatura, prvi put gledam Djurovića na areni. Pa ovo je fenomenalno, čovek ima 77 godina i solidne gluposti izjavljuje. Trenutno kaže da je Wolkap bolji plej od cmm. obuko se svecarski crveno belo jer igraju dva bratska ortodoksna kluba 😄 1 minute ago, Bagzzi said: U protokolu sa 11 igrača, nema ni Jaga ni Miljenovica... Miljenovic sa repkom? 1
fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Bagzzi said: U protokolu sa 11 igrača, nema ni Jaga ni Miljenovica... Tu je mališa... 1
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nervira me to oko Miljenovica, decko krenuo da igra i sad opet klupa, tribine, reprezentacija. Daj Yaga u Brazil. 1
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Todo said: Krenulo uvlačenje braći još na predstavljanju. 🤮 1
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago “Uvlačenje” je ružna reč, isto je i kad mi igramo sa njima u gostima. To su naša braća, dobro nam došli ❤️ 2
quentin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bio bih spreman da platim neke pare kad bi mi neko garantovao da se riječ "braća" na forumu neće spominjati narednih nekoliko sati. 9 1
GameChanger Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Webad said: Ne stizem na pocetak meca...jel devonte u 12? Jeste evo lozi se covek uveliko
Dropkick Murphys Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bogme, zajebaniji smo od kratkog ćebeta. 4/4 ću pogledati 10 puta do jutra 24 5
ZiS Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hvala momci, hvala Saša ❤️ Kakvih 15 minuta atomske košarke 👏 6 1
Recommended Posts