Summerfunk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 minutes ago, Knipex said: Koja je fora sa Kodijem i gomanskim rukavicama? Ovo je drugi put da ga vidim da nosi. Jel mu to Mateus poklonio? Supreme rukavice. Ništa više od modnog detalja. To su one bejzbolske rukavice, valjda kad udaraš bejzbolkom 😂 Tako da nisu ništa više od modnog detalja
Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ova prva trojica stvarno. Vasić ne liči na njih. 4
GameChanger Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 26 minutes ago, Čočo said: Sa Olimpijakosom može da se igra naročito u ovom trenutku. Slična situacija kao i sa Realom kad smo igrali. Ne blistaju i njima se kasnije pale motori. Deluje da se još pronalaze, kubure sa spoljnom linijom, Vezenkov van forme a Barcokas za sada ne zna gde bije sa ovim timom. Jedinu njihovu prednost vidim na centarskoj poziciji. Gledajući sve okolnosti, da igramo kod kuće gde inače dobro igramo, da smo konačno skoro kompletni, imamo dobre šanse protiv njih. Za Barselonu takođe, i dalje se tim pronalazi. Imaju dobre individualce ali za sada to ne liči ni na šta ali uvek protiv nas iskoči neki Brizuela, Para i zapali se Panter. Ali i tu utakmicu igramo kod kuće tako da imamo i tu dobre šanse. Ni jedna ni druga protivnička ekipa nije u formi. A mi igramo kod kuće i ako odigramo kako inače kod kuće igramo, dobijamo obe. Ja nesto mislim da cemo razbiti Olimpijakos. Mi smo 50% bolja ekipa kod kuce, a oni nisu u momentu kada rutinski ostvaruju pobede kao proslih sezona, a nije im frka da moraju da kopaju rukama i nogama za pobedu. Ako Bugarin(ovaj njihov) ne poludi, a trenutno uzima veoma skroman broj suteva, sanse nam dodatno rastu. Jedino sto bi bilo dobro je da ne gledamo Urketa ni minut na tom mecu. Motejunas svojih 15 minuta moze da odigra dobro i da fizicki parira Milutinovu, dok Odzelej moze da juri Hola koji ima gotovo ravnopravnu minutazu sa ovim, jedino Plavsic nema sta da trazi ni sa jednim od njih. Cak i ako zaskripi sa faulovima, bolje bi se Deda snasao tu nego on. Sto se tice naseg Bugarina, samo neka nastavi da pegla ovako, brutalnu kosarku igra i nikad u karijeri bolji bio nije. Imamo rezerve u Batleru i Nvori sto kod ovih nije slucaj, imamo i Monekea koji ce sigurno biti dosta bolji nego protiv Valensije. 5
Chaos Is Me Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Bilo je dosta mučenja sinoć protiv jedne vrlo skromne ekipe, sve dok Codi nije uzeo stvari u svoje ruke i svojeručno rešio utakmicu. Monekeova statistika sa druge strane mi je prilično šuplja, empty stats što bi se reklo, ali neka se i on diže, ne sumnjam da će opet biti utakmica kad će nas on nositi. Kao što se očekivalo, biće dosta problema da rasporede lopte ovi naši potrošači, Nwora i dalje igra kao da je jedini funkcionalni strelac ovde, a to više nije slučaj, nema potrebe za forsiranjem sada. Butler je i dalje usporen i ležeran. A stiže i Graham koji sigurno nije doveden da nikome ovde bude back up. Zbog svega toga, naš defanivni identitet treba da ostane primarna stvar, a u napadu da se pronađe fluidnost. Iako Codi trenutno kida, imho nije održivo da nam on bude glavni napadač pored ostalih opcija, ali za sada je jedini svoj na svome dok se ostali traže. Teško će biti dok se ne vrati Izundu, Plavšić daje znake života ali od njega su očekivanja kao od nekog juniora, srećan sam kad ništa previše ne usere. Faliće i Deda, ne znam kakva je situacija sa njim. Sad on dobro leže ovde, nisu usta koja treba hraniti, a nudi nekakvu defanzivnu polivalentnost. Slede nam zajebane utakmice u EL, praktično tek protiv Virtusa 19.12. je must win. Naravno, ako smo spremni za iskorak kao što deluje da jesmo, trebalo bi da dobijemo još po nešto do tad. 8
NikadProtivKaline Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 13 hours ago, Čvarkov said: Mogu da se zakunem da si imao sličan post za Bentila. 🤣 moguce, mada je bentil najvise uzimao onaj neki fadeaway sa ceone to je i ok-ish sut ko ume ovaj semijev je mozda kvalitetan kad ga uzima KD ali ovako ne pritom, ponavljam, igra covek kao zmaj, samo ja bih eto smanjio to guranje lopte njemu dole 3
NikadProtivKaline Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 46 minutes ago, Chaos Is Me said: Bilo je dosta mučenja sinoć protiv jedne vrlo skromne ekipe, sve dok Codi nije uzeo stvari u svoje ruke i svojeručno rešio utakmicu. Monekeova statistika sa druge strane mi je prilično šuplja, empty stats što bi se reklo, ali neka se i on diže, ne sumnjam da će opet biti utakmica kad će nas on nositi. uh, ne slazem se uopste za monekea on i jeste takav igrac, mislis nije odigrao nista posebno, a ono 15 i 7 niotkuda sionoc i 4as pluse defanzivno prisustvo daleko je on od empty stats 9
bodo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Moram priznati da sam više očekivao od Butlera. Sada mi je potpuno jasno nakon šta sam odgledao 17 utakmica Sunsa zašto su se odlučili za Goodwina a ne njega i nisu samo u pitanju financije i izbegavanje 1. aprona. Zasad je to prilično mlako i neuverljivo. Preležerno. Ali ajde može biti da se još traži i dat ću mu benefit of the doubt. 1 2
chimamoneke Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 33 minutes ago, NikadProtivKaline said: uh, ne slazem se uopste za monekea on i jeste takav igrac, mislis nije odigrao nista posebno, a ono 15 i 7 niotkuda sionoc i 4as pluse defanzivno prisustvo daleko je on od empty stats Baš to, napuni nekako kroz celu utakmicu tu statistiku i eventualno neki mali momentum njegov i ne primetis uopste. 1
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Batler nam je već donjeo jednu pobjedu tako što je izmislio 10-ak poena kad se lomilo, iako se još traži i ne igra kako može. Nemam dilemu da je on TAJ! Takvog nismo imali prošle sezone koji zna da izmisli poene kad je tvrdo i stani-pani. Da će svaku imati 15+poena mislim da neće ali da će biti bolji nego što je sad, pa bez ikakve sumnje. 6
chimamoneke Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 19 minutes ago, JPM said: Ciganin hvali svoga ko... sebe. 😂😂😂
Wingwalker Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 21 minutes ago, JPM said: Ciganin hvali svoga ko... sebe. za nekog ko koristi google translate, fino mu ovo ide... 1
JPM Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Wingwalker said: za nekog ko koristi google translate, fino mu ovo ide... Čima brat internetski!!!
chimamoneke Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne znam da li sam jedini mada imam utisak da ako Devonte udje dobro u naredne 3-4 utakmice da vrlo brzo mozemo dobiti jednog vrlo nezgodnog kandidata za najbolji poenterski ucinak u ekipi, daje taj vajb gorućeg od želje da se dokaže i da ce mu ozbiljno prijati atmosfera bar na domaćim utakmicama
MarioKempes Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kod raspodele uloga kad imamo više bekova u opticaju pomoćiće i ako Kodi malo iskulira šut za tri poena. Igra odlično, mnogo znači i defanzivno i ofanzivno, u tranziciji i skoku takođe, ali ipak nije šuter da bi dizao 6 trojki po utakmici kao što radi ove sezone. I karijerno (30%) i trenutno (32%) je kamenjar. Njegova mera je neke dve uzete trojke po meču, a ako ga krene (kao u Valensiji) neka gura dalje. Ako ne krene - nema potrebe da forsira do 0/7, 0/5, 0/4, što se dešavalo u prethodnim kolima. Tada je možda i bilo moranje, jer smo bili desetkovani, ali sada više nije. Kada mu zatvore ulaz, a ostane 6-7s do kraja napada - lopta u ruke Nvori i Batleru, pa neka rešavaju, to je njihov forte. A ne Kodijeva trojka. 4
chimamoneke Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, MarioKempes said: Kod raspodele uloga kad imamo više bekova u opticaju pomoćiće i ako Kodi malo iskulira šut za tri poena. Igra odlično, mnogo znači i defanzivno i ofanzivno, u tranziciji i skoku takođe, ali ipak nije šuter da bi dizao 6 trojki po utakmici kao što radi ove sezone. I karijerno (30%) i trenutno (32%) je kamenjar. Njegova mera je neke dve uzete trojke po meču, a ako ga krene (kao u Valensiji) neka gura dalje. Ako ne krene - nema potrebe da forsira do 0/7, 0/5, 0/4, što se dešavalo u prethodnim kolima. Tada je možda i bilo moranje, jer smo bili desetkovani, ali sada više nije. Kada mu zatvore ulaz, a ostane 6-7s do kraja napada - lopta u ruke Nvori i Batleru, pa neka rešavaju, to je njihov forte. A ne Kodijeva trojka. Istina, mada on dok uzima takve šuteve kao i kod mnogo igraca gradi samopouzdanje pa cak i kad promaši i onda dobiješ Kodija na ovom nivou na kom igra. Negde dobijes negde izgubis
NikadProtivKaline Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 14 minutes ago, MarioKempes said: Kod raspodele uloga kad imamo više bekova u opticaju pomoćiće i ako Kodi malo iskulira šut za tri poena. Igra odlično, mnogo znači i defanzivno i ofanzivno, u tranziciji i skoku takođe, ali ipak nije šuter da bi dizao 6 trojki po utakmici kao što radi ove sezone. I karijerno (30%) i trenutno (32%) je kamenjar. Njegova mera je neke dve uzete trojke po meču, a ako ga krene (kao u Valensiji) neka gura dalje. Ako ne krene - nema potrebe da forsira do 0/7, 0/5, 0/4, što se dešavalo u prethodnim kolima. ne ide to bas tako bek ako ne uzima trojke koje mu daju svi ce da mu se povlace unazad i zatvaraju taj prodor ja verujem da je uzmi sut kad ti daju instrukcija od trenera kodi jeste vrlooo sporadican suter, ali ne mozes samo da ga svedes na 2 suta, ako mu se svaki put odmaknu korak unazad time ne gubis(dobijas) njegovih 5 promasenih trojki...vec gubis i deo poena iz prodora ja bih ziveo sa njegovih 30% za tri ako mu to otvara prostor za prodore edit: a manji broj suteva ce prirodno doci kad ne bude morao da pegla svaku na 30+ minuta i devonte/batler budu mogli bolje da ga odmene Edited 20 hours ago by NikadProtivKaline 6
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Krenuli smo u sezonu sa CMM, Graham, Miljenović, Carter, Caanan. I kukalo se kako je to pretanka linija spolja, najgori startni plej kurac palac. Povredom 3 igrača, spali smo na vraćanje Jaga sa plaže i dovođena Butlera. Pa kada se Graham oporavio, ne vidim kako smo napravili gužvu spolja ako se zna da će minuti Yaga i Miljeni biti u ABA. Codi, Graham, Butler i Nwora na 2.5 pozicije, apsolutno ima i minuta i šuteva za sve. Ono što je MarioKempes iznad napisao i ja mislim. Nema potrebe za CMM koji prangija u proseku 5.5 trojki po meču i 3 i kusur u ABA. Ima ko bi to trebalo da radi sa više uspešnosti. Jedina (jel smo cigani il nismo) mana Kodija, za sada, je to što ne ume da prepozna kad treba da stane (a ko ume a da je alfa mužjak) i kada ga ne ide. Za sada igra iznad svakog očekivanja kada je šut u pitanju ali i to će stati što je sasvim ok. CMM koji buši odbrane i tera na skupljanje, Devonte/Butler koji stoje otvoreni i čekaju. Butler koji katuje, CMM koji vrti pik sa pismenim centrom, zaista imamo previše napadačkih opcija da bi bilo problema. I opravdanja za eventualno loš napad ne sme da bude. Za odbranu se ne brinem. Edited 20 hours ago by NMX 5
bodo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) @VISOKOLETAC šta su ti toliko smiješni moji postovi. Vidim da je to ponavljajuće. Edited 19 hours ago by bodo
MarioKempes Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sve ok, samo mislim da će svaki trener rado da dopusti 6 šuteva čoveku od 30%, kao i da će svaka odbrana takvom rado da se povlači nazad, čime mu svakako zatvara prodor. A ako je Kodiju za dobar performans neophodno i da opali 6 trojki, zbog samopouzdanja, fluidnosti ili čega god - i to je u redu, samo tu onda nema mesta za bar jednog od Nvora, Batler, Grejem kojima takođe treba lopta da bi bili korisni. 1
astrix1402 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Tek sam sad odgledao poene od sinoc. CMM je muski povukao. Kad se vrati Izundu (i potencijalno Bolomboy), veoma smo izbalansiran i lepo popunjen tim. AKo Sale poslozi uloge i zadrzi ego igraca u kontroli (i povrede nas zaobicu), svasta je moguce. 1
NikadProtivKaline Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, MarioKempes said: Sve ok, samo mislim da će svaki trener rado da dopusti 6 šuteva čoveku od 30%, kao i da će svaka odbrana takvom rado da se povlači nazad, čime mu svakako zatvara prodor. A ako je Kodiju za dobar performans neophodno i da opali 6 trojki, zbog samopouzdanja, fluidnosti ili čega god - i to je u redu, samo tu onda nema mesta za bar jednog od Nvora, Batler, Grejem kojima takođe treba lopta da bi bili korisni. jbg on ce jednu da sutira 0 od 5, a sledeci put 4/6 igra zversku sezonu, ne bih mu kresao krila samo smanjio minute kada se dobije vise od devontea i batlera, time ce i broj suteva za 3 da opadne 6
Cavani Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, NikadProtivKaline said: moguce, mada je bentil najvise uzimao onaj neki fadeaway sa ceone to je i ok-ish sut ko ume ovaj semijev je mozda kvalitetan kad ga uzima KD ali ovako ne pritom, ponavljam, igra covek kao zmaj, samo ja bih eto smanjio to guranje lopte njemu dole Pa kako da smanjimo kad nam on igra centra 15-20 minuta sto ostane iza Motejunasa i Plavse, alternativa je vise Plavsica. 1 1
Recommended Posts