Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Stvarno? Prilično dug oporavak za nekoga ko nije povređen. Samo sam čekao kada će da se javi prvi da cepidlači i broji u dan... 1
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Medranotzz said: Grejem je poslat nazad za Amerike i to smo zavrsili i treba ici korak dalje, koga mi dovodimo umesto njega? Ima li neki bek da ne igra u el ili neki dobar bek u ek? Ma ko će doći umesto Grejema (ako dođe dotle uopšte). Neće niko 😄 Imamo 20. registrovanih igrača bez Bolomboja, sa njim onda 21. Je l to limit? Kako funkcioniše to uopšte? Je l se računaju oni sa 0 odigranih utakmica u EL (Kenan, Grejem)?
Shunsuke Nakamura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, NikadProtivKaline said: nece valjati bez grejema ok, CMM i batler mogu da pokriju 1 ali to znaci da ti na 2 fulltime igraju 2 igraca kojima ipak to nije primarna pozicija - jordan i kobra ballhandling ce biti problematican druga varijanta je 10-15 minuta za jagišu, i batler na 2 ali to je opet krpljenje koje smo se nadali da cemo konacno jedne sezone zaobici da imamo kartera druga bi prica bila, ovako ne valja Sad bi legao Karter baš brutalno. 7
Cavani Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Znam da je popularno da se opljune po ciganiji/dokonim forumasima, ali ocigledno je sa sa Grejemom nije sve kao sto iz kluba predstavljaju. Proslo je 16 dana od kad je sam rekao da se vraca za nedelju-dve, a 3+ nedelje od kad je receno iz kluba da je potpuno izlecen i da se ceka samo kijavica da prodje. Od tada nisam primetio da je iko izbacio snimak sa njim kako igra na ekipnom treningu. Naravno da nije isti intenzitet treninga i utakmice, videti pod Kenan Evans koji je imao ko zna koliko treninga pre povratka, a povredio se na prvoj ozbiljnijoj utakmici. 6
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Dawonte je ta mistična zver 1 kroz 1. Gledaš hajlajce iz njegovoj prajma i druliš na max...i toliko od njega. Kao piroćanac kada kaže deci da će ih voditi ispred poslastičare da gledaju kolače...ako budu dobri. Edited 8 hours ago by Wingwalker
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 56 minutes ago, Sinnerman said: Ajde da ostavimo tviteraše i instagramere po strani. Nedavno smo imali čoveka koji je popio ban jer je rekao da je načuo da je igrač povređen i da se priča o šest nedelja pauze. Danas imamo da je igrač stvarno povređen, a povratak skoro pa šest nedelja. Tako da ajde da se ne zajebavamo više na tu temu. U stvarnosti ako igra u petak Nwora je propustio tri nedelje. Što ni u kom slučaju nije skoro pa šest. 1
ZvezdaBL Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 novembar klub se oglašava o zdravstvenom stanju igrača pomenuvši Grahama da se priključio ekipi i ulazi u trenažni proces, nakon toga mi njega samo smo uspijeli vidjeti samo jos u kolima kako trubaču ne daje pare, ovoliko muljanja nikad nije viđeno u istoriji nekog kluba 1
vinogradskaopera Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ma ja sam se pomirio da od Grahama nema nista, pa ako dodje slucajno - super, ako ne - nema veze, navikli smo bez njega. 1
Cavani Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) U stvarnoj stvarnosti Nwora je poslednju utakmicu odigrao 23.10. protiv Baskonije, odmah sutradan su krenule spekulacije o povredi. Utakmica protiv Valensije je 21.11. sto je tacno 4 nedelje od povrede, a ne tri. Pod uslovom da zaigra u petak. Edited 8 hours ago by Cavani 4
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 51 minutes ago, Medranotzz said: Grejem je poslat nazad za Amerike i to smo zavrsili i treba ici korak dalje, koga mi dovodimo umesto njega? izvor ?
Dropkick Murphys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jao, kako je lepo što se otarasismo luzera Nedovića i Petruševa. Ajmo o tome pls. 1 9
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Jao, kako je lepo što se otarasismo luzera Nedovića i Petruševa. Ajmo o tome pls. Za Nedovića mi je drago što je otišao. Ali bih voleo da je Petrušev ostao. Iskreno. 1
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago U stvarnoj stvarnosti je Nvora propustio tri EL nedelje. Pretpostavljam da će nekima biti krivo ako bude igrao u petak i što neće zaista odsustvovati šest nedelja, jer bi tako izgubili dokaz da je forumska histerija bila opravdana.
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Treba završiti sagu sa Grejemom. Odigrao par minuta prijateljske utakmice i povredio se. U stvari i došao je povređen. Sporazumni raskid ugovora bi bio idealan. Ako to ne ide neka advokati prouče koliko i dali je od kluba sakrio prirodu povrede s kojom je stigao(ili tako nešto, ni sam ne znam kako to ide). Deset, ma 100 puta mi je više žao nesrećnog Kartera od ovoga. 1 3 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Dropkick Murphys said: Jao, kako je lepo što se otarasismo luzera Nedovića i Petruševa. Ajmo o tome pls. Konačno nove teme, to nam treba. Posle možemo o ugovoru Branka Lazića. Pa o 2+1 Luke Mitrovića pa onda o giros majstoru. Samo da nas neka utakmica i pobeda ne prekinu, valjda neće 1 4
Cavani Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Oporavak se meri od datuma povrede do datuma povratka na teren, a ne od broja propustenih utakmica u jednom od nekoliko takmicenja. Da je povredjen kad je kup i pauza u EL, to bi znacilo da nije ni povredjen, po toj nakaradnoj logici. 5
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Konačno nove teme, to nam treba. Posle možemo o ugovoru Branka Lazića. Pa o 2+1 Luke Mitrovića pa onda o giros majstoru. Samo da nas neka utakmica i pobeda ne prekinu, valjda neće A uvek postoji nada da ćemo da izgubimo u Valensiji, na sveopšte zadovoljstvo, pa da se sjedini histerija. 4
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Bejn said: Sporazumni raskid ugovora bi bio idealan. Ako to ne ide neka advokati prouče koliko i dali je od kluba sakrio prirodu povrede s kojom je stigao(ili tako nešto, ni sam ne znam kako to ide Evo brate, ja sam pravnik, videću da se podsetim medicinskih predmeta sa treće godine faksa, konkretno anatomija, traumatologija i ortopedija pa javljam 3
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 20 minutes ago, Dropkick Murphys said: Jao, kako je lepo što se otarasismo luzera Nedovića i Petruševa. Ajmo o tome pls. Za Nedovića i Teodosiča mi je baž drago što nisu više u timu. Petruševa bih voleo u timi ali gde ga ugurati? 1
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Bejn said: Treba završiti sagu sa Grejemom. Odigrao par minuta prijateljske utakmice i povredio se. U stvari i došao je povređen. Sporazumni raskid ugovora bi bio idealan. Ako to ne ide neka advokati prouče koliko i dali je od kluba sakrio prirodu povrede s kojom je stigao(ili tako nešto, ni sam ne znam kako to ide). Deset, ma 100 puta mi je više žao nesrećnog Kartera od ovoga. Pa za koji krivi kurac imamo medicinski tim i lekarske preglede? 😄 Valjda su oni ti koji su trebali to da prijave? Eno i Ifče "sakrio" od Makabija povredu isto 😭
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, ZvezdaBL said: 4 novembar klub se oglašava o zdravstvenom stanju igrača pomenuvši Grahama da se priključio ekipi i ulazi u trenažni proces, nakon toga mi njega samo smo uspijeli vidjeti samo jos u kolima kako trubaču ne daje pare, ovoliko muljanja nikad nije viđeno u istoriji nekog kluba Slažem se da je muljanje ne dati trubačima pare. Ja kad unapred kažem da ne dajem trubačima ni dinar i čak obećam ženi, oni mi nekako izvuku bar jednu crvenu. 8
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 18 minutes ago, TB Told said: U stvarnoj stvarnosti je Nvora propustio tri EL nedelje. Pretpostavljam da će nekima biti krivo ako bude igrao u petak i što neće zaista odsustvovati šest nedelja, jer bi tako izgubili dokaz da je forumska histerija bila opravdana. E tu te čekam. A u još realnijoj stvarnosti koju ti očigledno nećeš da vidiš, propustio je dve duple nedelje, to je pet utakmica. Tako da ajde malo iskulirajte sa odbranom neodbranjivog. Da li da ponovim da Nwora NIJE povređen, hladi kolena ledom, redovan oporavak.
Gilmour Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koliko bi sve bilo jedno lepse mesto kada bi nas klub odlucio da bude malko transparentniji, a da pre svega malo manje kenja i laze. 5 1
Recommended Posts