Dropkick Murphys Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mi zapravo igramo bez dvojice, Grahama i Nwore, jer su za ostale povređene dovedene adekvatne zamene, koje ne bismo ni imali da se ovi nisu povredili. 6
Fromthecorner Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne zelimo da se precenjujemo ali ne zelimo ni da se plasimo tima koji je uspeo da izgubi back to back utakmice od Asvela i Baskonije, sa jacim timom nego sto ce ga veceras imati. Ako nas trener ima mentalitet idemo na final four jasno je koje su ambicije veceras. Podrske svakako nece izostati, u hali sam i kad je 0-10 a ne ako bude 8-3. Ajde cigani! 9
Medranotzz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nista ja ovima ne verujem, niti oni znaju đe gone. Pouzdane info, Kabengele odigra 40 minuta, toliko znaju iz doticnih medija.
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kabengele i Anderson su game time decision, pustite domaće medije. I ne vidim čemu tolika frka, niti su nepobjedivi sa Kabengeleom niti su kanta bez njega. Čeka nas težak meč u svakom slučaju, oni kod kuće rijetko gube. 9
Carl Johnson Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ovaj sastav im je trenutno na semaforu u hali, bez Kabengelea i Bertansa, ali je Musa tu https://postimg.cc/4n3xYQkx Edit: Sto ne mogu preko fona da uploadujem fotku na forum? Tacnije mogu, ali samo do 60kb Edited 6 hours ago by Carl Johnson 1
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Carl Johnson said: Ovaj sastav im je trenutno na semaforu u hali, bez Kabengelea i Bertansa, ali je Musa tu https://ibb.co/1fSmrhsC Edit: Sto ne mogu preko fona da uploadujem fotku? Tacnije mogu, ali samo do 60kb Kad uđeš na ovaj link moraš otvoriti sliku u new tab i onda kopirati taj link
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 17 minutes ago, Carl Johnson said: Ovaj sastav im je trenutno na semaforu u hali, bez Kabengelea i Bertansa, ali je Musa tu https://postimg.cc/4n3xYQkx Edit: Sto ne mogu preko fona da uploadujem fotku na forum? Tacnije mogu, ali samo do 60kb Desni klik na sliku copy image link i kopiras ovde i forum automatski embeduje sliku(jer ima .jpg) Edited 6 hours ago by Don Dusko
Maksim Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Samo da se ne povampiri ŠanL to mojim živcima baš ne treba Nikad necu zaboraviti utakmicu u pioniru kada je presjedio skoro citavu utakmicu na klupi i dize ga Saras onako polumrtvog sa onom odvratnom facom negdje sredinom 4/4 i on pogadja 2 trojke i daje kos faul posle nekog skoka i potpuno vrati Barsu u igru i na kraju ona trojke Mirotica... 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) I say DU - you say BAI. Ne mogu da docekam ovaj wannabe NBA u Emiratima. Samo da dobijemo protiv tog preodvratnog kluba. Edited 6 hours ago by Problem sa licnim greskama 1
Carl Johnson Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Desni klik na sliku copy image link i kopiras ovde i forum automatski embeduje sliku(jer ima .jpg) Gde je desni klik na telefonu 😂 2
Pero_Cameron Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja baš očekujem rutinsku pobedu. Ovakve ekipe disciplinovani timovi jedu za doručak 12
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Carl Johnson said: Gde je desni klik na telefonu 😂 A to ne znam. :D
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Coz29 said: Sto bi vi nama rekli: " Komšije srećno veceras!" *Popodne. Thanks to EL.
Estrella Roja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Opušteno braćo, možemo pobediti a ali ne možemo i izgubiti. Ispravio sam ti ovo malo 2
sinisat5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, LevonKendal said: Dvica i Dwayne Bacon ispod. Zahvalite se kasnije Ne može se kombinovati 🙂
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Mi zapravo igramo bez dvojice, Grahama i Nwore, jer su za ostale povređene dovedene adekvatne zamene, koje ne bismo ni imali da se ovi nisu povredili. Ruku na srce, dodao bih Bolomboja. Motejunas je zamena za Rivera 2
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 36 minutes ago, LevonKendal said: Dvica i Dwayne Bacon ispod. Zahvalite se kasnije Ispratio. Srećno! 2 2
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da bar napravimo rekord danas,Sale je to zasluzio pa sta bude posle... idemo po pobedu iako nemam neki dobar osecaj 1
Recommended Posts