Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi zapravo igramo bez dvojice, Grahama i Nwore, jer su za ostale povređene dovedene adekvatne zamene, koje ne bismo ni imali da se ovi nisu povredili. 3
Fromthecorner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne zelimo da se precenjujemo ali ne zelimo ni da se plasimo tima koji je uspeo da izgubi back to back utakmice od Asvela i Baskonije, sa jacim timom nego sto ce ga veceras imati. Ako nas trener ima mentalitet idemo na final four jasno je koje su ambicije veceras. Podrske svakako nece izostati, u hali sam i kad je 0-10 a ne ako bude 8-3. Ajde cigani! 7
Medranotzz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nista ja ovima ne verujem, niti oni znaju đe gone. Pouzdane info, Kabengele odigra 40 minuta, toliko znaju iz doticnih medija.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kabengele i Anderson su game time decision, pustite domaće medije. I ne vidim čemu tolika frka, niti su nepobjedivi sa Kabengeleom niti su kanta bez njega. Čeka nas težak meč u svakom slučaju, oni kod kuće rijetko gube. 8
Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ovaj sastav im je trenutno na semaforu u hali, bez Kabengelea i Bertansa, ali je Musa tu https://postimg.cc/4n3xYQkx Edit: Sto ne mogu preko fona da uploadujem fotku na forum? Tacnije mogu, ali samo do 60kb Edited 2 hours ago by Carl Johnson 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Carl Johnson said: Ovaj sastav im je trenutno na semaforu u hali, bez Kabengelea i Bertansa, ali je Musa tu https://ibb.co/1fSmrhsC Edit: Sto ne mogu preko fona da uploadujem fotku? Tacnije mogu, ali samo do 60kb Kad uđeš na ovaj link moraš otvoriti sliku u new tab i onda kopirati taj link
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 17 minutes ago, Carl Johnson said: Ovaj sastav im je trenutno na semaforu u hali, bez Kabengelea i Bertansa, ali je Musa tu https://postimg.cc/4n3xYQkx Edit: Sto ne mogu preko fona da uploadujem fotku na forum? Tacnije mogu, ali samo do 60kb Desni klik na sliku copy image link i kopiras ovde i forum automatski embeduje sliku(jer ima .jpg) Edited 2 hours ago by Don Dusko
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, NMX said: Samo da se ne povampiri ŠanL to mojim živcima baš ne treba Nikad necu zaboraviti utakmicu u pioniru kada je presjedio skoro citavu utakmicu na klupi i dize ga Saras onako polumrtvog sa onom odvratnom facom negdje sredinom 4/4 i on pogadja 2 trojke i daje kos faul posle nekog skoka i potpuno vrati Barsu u igru i na kraju ona trojke Mirotica... 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) I say DU - you say BAI. Ne mogu da docekam ovaj wannabe NBA u Emiratima. Samo da dobijemo protiv tog preodvratnog kluba. Edited 1 hour ago by Problem sa licnim greskama 1
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Desni klik na sliku copy image link i kopiras ovde i forum automatski embeduje sliku(jer ima .jpg) Gde je desni klik na telefonu 😂 2
Pero_Cameron Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja baš očekujem rutinsku pobedu. Ovakve ekipe disciplinovani timovi jedu za doručak 10
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Carl Johnson said: Gde je desni klik na telefonu 😂 A to ne znam. :D
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Coz29 said: Sto bi vi nama rekli: " Komšije srećno veceras!" *Popodne. Thanks to EL.
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Урош19 said: Opušteno braćo, možemo pobediti a ali ne možemo i izgubiti. Ispravio sam ti ovo malo 1
sinisat5 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 16 minutes ago, LevonKendal said: Dvica i Dwayne Bacon ispod. Zahvalite se kasnije Ne može se kombinovati 🙂
Kosjan Willavić Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Mi zapravo igramo bez dvojice, Grahama i Nwore, jer su za ostale povređene dovedene adekvatne zamene, koje ne bismo ni imali da se ovi nisu povredili. Ruku na srce, dodao bih Bolomboja. Motejunas je zamena za Rivera 1
kendrick duckworth Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 36 minutes ago, LevonKendal said: Dvica i Dwayne Bacon ispod. Zahvalite se kasnije Ispratio. Srećno! 1 1
Nini3112 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Da bar napravimo rekord danas,Sale je to zasluzio pa sta bude posle... idemo po pobedu iako nemam neki dobar osecaj
Recommended Posts