Phobia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Nini3112 said: Jedva cekam utakmicu protiv Panate,ubedjen sam da ih jedemo za dorucak. jel mi protiv njih igramo u areni ili pioniru?
BojanaCZV Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, uncletima said: Evo, kolega je, sa apetitom lepo objasnio, ali podebljacu ja, nije problem: Jeb'o ih Olimpijakos. Ako na kugli, zemaljskoj postoji jos jedan primer, da se ti iz guzova trudis, svojim ocenasima u nebesa da dizes neki drugi tim, svecano se obavezujem, odoh u supu po sekiru i lomim PC, djuture sa monitorom. Ima. U Pireju. Sta da se radi, to je tako, prosto istinito. 4
Diogen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Prvo pitanje Saletu na KZN je došlo od strane nekog novinara (nisam čuo iz koje agencije, ali nije ovaj smarač Rajko ili kako se već zove) uz komentar, parafraziram “…nakon prvog poluvremena i postavljenog rekorda Eurolige po broju postignutih koševa…” Ima li neko info o kakvom je rekordu reč, mislim da je i Sale bio malo zbunjen u tom trenutku?
uncletima Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago @BojanaCZV Eto mene sa odgovorom, cim kupim novi PC... 2
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 18 minutes ago, Phobia said: jel mi protiv njih igramo u areni ili pioniru? Mislim Pionir?
VISOKOLETAC Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Mislim Pionir? Arena. Samo protiv Valensije u Pioniru. I da dodam da za tu utakmicu ne vazi sezonska. Verovatno ce sezonci imati prioritet pri kupovini, ali to jos niko nije rekao. 4
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 22 minutes ago, Diogen said: Prvo pitanje Saletu na KZN je došlo od strane nekog novinara (nisam čuo iz koje agencije, ali nije ovaj smarač Rajko ili kako se već zove) uz komentar, parafraziram “…nakon prvog poluvremena i postavljenog rekorda Eurolige po broju postignutih koševa…” Ima li neko info o kakvom je rekordu reč, mislim da je i Sale bio malo zbunjen u tom trenutku? Izjednačili smo rekord Partizana koji je protiv Žalgirisa 2023-e postigao 58 poena. Edited 10 hours ago by Wingwalker 1 1
Steve Gerrard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Iskreno ne znam koga izdvojiti ove godine poslije xy sezona da kazs covjek ovo mi miljenik: Nwora, sta reci pojacanje u vidu mvp a do sada, Moneke jedna od najludjih i najpozitivnijih glava koju ke najteze cuvati na 4, Semi koji je takav radnik i uvjel donese bitne poene, Izundu divljak koji je jako osporavan ,napravi 3 glupa faula od prevelike zelje al onda dodje neko zakuczvanje, neki jako bitni poeni koji nas dovedu do pobjede,Montejunas mozak, tata, prijatelj , brat ove ekipe koji takodje pomaze na svaki moguci nacin,Karter jedan takodje izvrstan raznovrsan igrac koji na zalost ne moze neko vrijeme da igra... i naravno Sale koji je podigao Cmma za kojeg sam iskreno molio boga da sto prije ode, al eto sa pravim trenerom i pravom rolom vidi se da moze sve... Na sve ovo imamo doktor Kalinarija, Dedu koji pocne tekmu sa ofanzivnim skokom, nad njim faul u napadu i zatim poeni, Dobric sa trojkom koja je stavila tacku...A na sve to cekaju se Batler Graham Bolomboy... Zaista nam je nebo granica ovd godine..i da ne zaboracim Guzicka naravno koji takodje prijatno iznenadio igrama... 4 1
Šiljokapi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Milan Tomić je napravio MONSTRUMA! Svaka čast momcima za večerašnju partiju, svi su dali doprinos pobedi. Bukvalno svi. A i dalje igramo bez petorke koja bi mogla da startuje u skoro svakom timu Eurolige. I jedna za laku noć: Buka, Buka, Buka je u modi!!! 1
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Forumaši braćo jel gleda neko smeštaj u Atini za kraj maja, ja sam zagrejan?
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ljudi, 4.20h je, probudio sam se okupan u znoju i pitam se kako da se identifikujem sa ovim timom prepunim stranaca? Kako??? 2 24 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iako je CMM za mene prvo ime meča bez imalo dvojbe koji takeover Izundua u zadnjoj četvrtini u trenucima u kojima smo se silno mučili ubaciti loptu kroz obruč. U trenucima u kojima smo bili vidno umorni i u opasnosti da izgubimo meč nakon ofanzivne klinike u prvom. Highlight večeri , monstruozno kucanje Izundua, čini mi se Leaf na posteru koji je sve samo ne to šta mu prezime znači u prevodu. Maccabi zaslužuje puno više od trenutnih 2:6. Oni naprosto pucaju od atletike i snage. Imaju sve. Size, šutere,ritam koji te melje. Ali nedovoljno za našu desetkovanu Zvezdu. Pitam se samo gde je granica kada se kompletiramo a osmeh mi od uha do uha pre jutarnje kave. 12
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, bodo said: Iako je CMM za mene prvo ime meča bez imalo dvojbe koji takeover Izundua u zadnjoj četvrtini u trenucima u kojima smo se silno mučili ubaciti loptu kroz obruč. U trenucima u kojima smo bili vidno umorni i u opasnosti da izgubimo meč nakon ofanzivne klinike u prvom. Highlight večeri , monstruozno kucanje Izundua, čini mi se Leaf na posteru koji je sve samo ne to šta mu prezime znači u prevodu. Maccabi zaslužuje puno više od trenutnih 2:6. Oni naprosto pucaju od atletike i snage. Imaju sve. Size, šutere,ritam koji te melje. Ali nedovoljno za našu desetkovanu Zvezdu. Pitam se samo gde je granica kada se kompletiramo a osmeh mi od uha do uha pre jutarnje kave. Samo da legnu tu Batler i Grejem,bice verovatno nerealno ali se nadam da ce se bar Batler pronaci 1
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi jedini u EL dovedemo top pojačanje da gleda kako pobeđujemo. 3 5
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sve, svee, ali kakve navijače ima Zvezda na tribinama već koliko mečeva.. Znači Nwora, Grejem, do juče Butler, plus na mrežama konstantno šeruju slike i navijaju i Kenan, Bolomboj sa porodicom.. Verujem da takve igrače/navijače niko nema ni blizu. Po kvalitetu deluje da imamo bolju ekipu ne na klupi u odnosu na prvu petorku, nego da na tribinama imamo brutalniji košarkaški tim nego ovih 12 koji su danima i sedmicama medju 12. 1
Nikom nista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, NikeAir said: Za sada Kodi MVP kola 😎 Šteta što će Satoranski večeras da ga prešiša 😛 1 1 2
Giorgio II Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je glavni utisak od sinoć, pa i sa sve onih nekoliko "muva bez glave" minuta u 2p da nam jedna jaka ekipa nije mogla ništa i sve to bez Nwore, Batler-a, Graham-a, Bolomboy-a.... Baš ima snage a i kvaliteta u timu...samo da konačno svi budu zdravi
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da smo za Bolomboya udaljeni od borbe za f4. Ako bude na 70-80% od onoga što je pokazivao bićemo konkurentni svima, čak i tamo posle kupa kad svi maksimalno podignu formu i krene "krešendo". Samo da se što prije vrati. Donatas i Buka igraju dobro, ali ipak mi fali tu rim protector, koji mjenja šuteve protivničkih igrača, i od koga na neki način zaziru. Očekujem od Batlera zaista mnogo. Igrač koji definitivno "pomjera", samo da se malo privikne na Evropu. On i Graham će nam umnogome oplemeniti napad. Kodi za sad igra, da ga ne ureknem, odlično, ali ne možemo sve baciti na njegova pleća niti je realno da on sam to iznese. Sve u svemu momci su odlični. Primjetna je izuzetna hemija i timski duh na visokom nivou. Samo da nastave i da konstantno napreduju! 1
Filbi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, Šiljokapi said: Milan Tomić je napravio MONSTRUMA! Svaka čast momcima za večerašnju partiju, svi su dali doprinos pobedi. Bukvalno svi. A i dalje igramo bez petorke koja bi mogla da startuje u skoro svakom timu Eurolige. I jedna za laku noć: Buka, Buka, Buka je u modi!!! Dozet, Vasiljković ništa ?
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako samo jedan od dvojca Butler-Graham klikne tokom sezone, mi smo na konju. Uz povratak Bolomboya. Bilo bi dobro da vidimo Grahama protiv Office Shoesa, bolje da tu debituje nego protiv zelenih. Nadam se da će Nwora biti spreman do srijede. 7
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve sto smo gledali sinoc je jedna rijec trener . Zatvarati utakmicu koja klizi iz ruku nasim momcima , sa igracima koji su inace na kraju klupe je odluka za koju je Sale imao hrabrosti !!! 6
Recommended Posts