Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, BojanaCZV said:

O tome kakav je karakter u pitanju, najbolje govori njegov ljubavni zivot 😁

Čovek donosi sigurne bodove i kući i u gostima 🤷

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ko god pruži bilo šta, biće bolje od ovoga što imamo. Jaki smo kao crna zemlja i imamo oružje da se sa svima potučemo. Neki osećaj u stomaku mi je da će Grem i Batler lako da se skapiraju i da su to igrači na skroz drugom levelu, gde će nam dići plafon, o kojem sam plakao ranijih sezona što nam je bio nizak i limitiran, u nebesa. Još jedna fenomenalna stvar je što oni takvi kakvi su, čista klasa, dolaze u tim koji trenutno melje, a ne u neki raspad da vade trnje iz čkepi. U takvim uslovima je dosta lakše da se priključe, kontam da ni oni neće od starta da divljaju već će postepeno doprinositi i pumpati hajp. Hajp je mama! 

• Like 5
Posted (edited)

Nažalost radi klupskih obaveza nisam bio u mogućnosti ispratiti naš meč. Ali video sam na osnovu upisa tko je izdominirao. True grit iliti u mom kraju grinta to je definicija Monekea. Tačno ono šta nam je nedostajalo lani jer Kalina nam se je malo umorio. Uz meni lično najdraži potpis Nworu možda i naša najbolja akvizicija. Čakam još Grahama i Butlera da pokažu šta mogu u evropskim okvirima  a tek za Cartera mi je posebno žao šta su se stvari tako zakomplicirale. Nadam se najboljem u njegovom slučaju.

Edited by bodo
  • Like 10
Posted

Ovo juce je bila neverovatna pobeda, na nacin kako je dosla, prosto neverovatno, da smo u ovakvom sastavu toliko bili dominantni pritiv jedne jurolig ekipe, da se ne lazemo.

Mislim, toliko udaraca na pocetku sezone, da ni najveci sanjari medju nama, nisu mogli ni da zamisle 5:2.

Ako uspemo nekako Makabi da sredimo sjutra, protiv Panate karta nece moci da se nadje, a treba da bude duplo skuplja 😁 

Salu na stranu, bravo Zvezdo!

• Like 21
Posted
17 minutes ago, BojanaCZV said:

Ovo juce je bila neverovatna pobeda, na nacin kako je dosla, prosto neverovatno, da smo u ovakvom sastavu toliko bili dominantni pritiv jedne jurolig ekipe, da se ne lazemo.

Mislim, toliko udaraca na pocetku sezone, da ni najveci sanjari medju nama, nisu mogli ni da zamisle 5:2.

Ako uspemo nekako Makabi da sredimo sjutra, protiv Panate karta nece moci da se nadje, a treba da bude duplo skuplja 😁 

Ali meni je Makabi bas zajeban,imaju i oni cime da nam odgovore...

• Like 8
Posted
19 minutes ago, BojanaCZV said:

Mislim da se karta svakako nece moci naci 😆😆😆

• Like 1
Posted
On 10/27/2025 at 7:52 AM, NikolaTest said:

Ti si bas optimista ako verujes da cemo ih sa ovim osakacenim timom rutinirati.

'esam rek'o 😄 
Doduse nije mi bilo prijatno prvih 15 minuta, ali nakon toga odbrana i tranzicija resili tekmu.

Ispromasivao se i Asvel dobrano otvorenih trojki.
Butler bas deluje kao gotivac 😄

Brojimo sitno do petka.

Ocekujem ludnicu protiv Panate.

Posted (edited)
12 minutes ago, Nini3112 said:

Ali meni je Makabi bas zajeban,imaju i oni cime da nam odgovore...

Lani su nas rutinirali u Pioniru i tu su negde otprilike krenula kola nizbrdo u EL ali sada je malo drugačija situacija. naši izgledi nisu mali jer smo dobrano uhvatili zamah ali svakao treba oprezno sa prognozama.

Edited by bodo
  • Like 2
Posted
6 minutes ago, NikolaTest said:

'esam rek'o 😄 
Doduse nije mi bilo prijatno prvih 15 minuta, ali nakon toga odbrana i tranzicija resili tekmu.

Ispromasivao se i Asvel dobrano otvorenih trojki.
Butler bas deluje kao gotivac 😄

Brojimo sitno do petka.

Ocekujem ludnicu protiv Panate.

Rekoh ti ja, samo slušaj mene, tu omaške nema 😉 

Brojimo sitno do sutra, pa do srede i Panate, nzm kakav ti petak i Panata u glavi hahaa 😄

• Ha-ha 1
Posted

Maccabi je nezgodan, igraju kaubojsku košarku ali kad krenu da ubacuju mogu svakoga dobiti. Da smo kompletni druga bi priča bila, ovako se bojim da će nas uvesti u njihov ritam i da nećemo imati čime da odgovorimo.

Ali rekao sam da ću biti zadovoljan ako ovaj sastav uzme 1/1 ove sedmice i ostajem pri tome.

• Like 11
Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Rekoh ti ja, samo slušaj mene, tu omaške nema 😉 

Brojimo sitno do sutra, pa do srede i Panate, nzm kakav ti petak i Panata u glavi hahaa 😄

Svaka cast dotkore, da ne kazem madjijo @Zvezdaš96❤️ 

Daj posalji i neke igrace sto idu u plus/minus da naplatimo to znanje.

2 odvojene recenice, nigde nije receno da je Pao u petak. 😉 

Posted

Ja sam se uplasio kada je usao Plavsic, odmah Seljaks ubacio trojku, pa kontra za mini seriju 5-0 gostiju. Plavsa bratina u prvoj odbrani iskocio bocno kao da cuva Obradovica, i onda nije mogao da se vrati u defanzivu. Ocajan igrac. Ne trebaju nam takvi eksperimenti u Evroligi. Nek igra ABA.

Posted

Mi navijači smo sad u nekoj fazi kad treba da se podsjećamo da će doći trenutak kad ćemo izgubiti utakmicu, ali da to ne treba da nas izbaci iz šina, nego da zadržimo isti optimizam.

Nadam se da će i tim znati zdravo da odreaguje na poraz, kad god se desi. Čima i Kodi, kao ključni igrači u ovom trenutku, su prilični emotivci. Nadam se da ih neka slabija partija neće baciti iz egzaltacije u nervozu ili letargiju.

Ali, to je Sašin posao, a mislim da on dosta dobro hendla te stvari.

• Like 3
Posted
8 minutes ago, JPM said:

Ja sam se uplasio kada je usao Plavsic, odmah Seljaks ubacio trojku, pa kontra za mini seriju 5-0 gostiju. Plavsa bratina u prvoj odbrani iskocio bocno kao da cuva Obradovica, i onda nije mogao da se vrati u defanzivu. Ocajan igrac. Ne trebaju nam takvi eksperimenti u Evroligi. Nek igra ABA.

On je usao cisto da bi starteri odmarali za Makabi. Da je bilo 30 razlike verovatno bi ubacio i Radosica. 

• Like 6
Posted
15 minutes ago, JPM said:

Brat Plavša fura klasičnu redneck, a Seljas hillbilly frizuricu. Kakav sudar titana 😂

• Ha-ha 4
Posted
31 minutes ago, NikolaTest said:

Svaka cast dotkore, da ne kazem madjijo @Zvezdaš96❤️ 

Daj posalji i neke igrace sto idu u plus/minus da naplatimo to znanje.

2 odvojene recenice, nigde nije receno da je Pao u petak. 😉 

Pa rekao si da do petka brojimo sitno, a u petak ne igra Czv, nego u četvrtak.

Jedino ako si ti navijač Partizana pa brojiš sitno do petka i spektakla Partizan- Barselona u Areni 😉 

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Sector said:

Maccabi je nezgodan, igraju kaubojsku košarku ali kad krenu da ubacuju mogu svakoga dobiti. Da smo kompletni druga bi priča bila, ovako se bojim da će nas uvesti u njihov ritam i da nećemo imati čime da odgovorimo.

Ali rekao sam da ću biti zadovoljan ako ovaj sastav uzme 1/1 ove sedmice i ostajem pri tome.

Slazem se,bilo bi lepo nastaviti niz ali i on se mora prekinuti nekad a Makabi ima bas los skor s obzirom ko je ispred njih neuporedivo su bolja ekipa,cvrsta,atletski mocna... mislim da ce tu biti dosta problema sa Sorkinom

Posted

mi ove utakmice vecinom dobijamo odbranom, pa se tako i ne oseti previse nedostatak najboljeg strelca...pa tako Asvel ode i ubaci PAO-u 85 a nama ne bi ni 60 da smo bili ozbiljni do kraja...slicna situacija je i sa Makabijem, mekani su u odbrani a napadu ako ih malo pustimo mogu da ubace dosta ali mislim da smo poprilicni favoriti u toj utakmici...

inace nije mi se svidela izmena Monekea pocetkom drugog pol, ne vadi se igrac koji je u takvoj seriji...

Davidovac jos da sacuva Vokera sutra i Nana sledece nedelje i resio ih je sve...

Posted

@Mairosu Bukvalno sam isto ovo pomislio. Ne zna čovek šta da radi u ovim trenucima, kako se ponašati, nema stresa, nije to moja Zvezda :lol_2:

• Like 4
  • Ha-ha 14
Posted

Nikada ne komentarisem ovakve stvari, ali ja sam toliko pod utiskom 10 sati kasnije da prosto moram...

Jednom prilikom sam sa lepsom polovinom posetio Lyon. Prelep grad, divna arhitektura i naravno, centralne zone gde je jos uvek koncentrisana ta francuska burzoazija i klasa. U jednoj od tih zona koju lokalci nazivaju Zlatni trg gde god se okrenes modni saloni, estetski centri, Guerlain, Chanel, Hermes...

I sad, kako neko moze da bude finansijski u najuzem krugu onih koji sve to i mnogo vise mogu sebi da priuste, potices iz ekonomski i industrijski najjace drzave na svetu, zavrsio si koledz, putujes svetom, kreces se u krugu ljudi koji se kolokvijalno po svom statusu nazivaju elitom, i zivis u tom i takvom gradu i drzavi koja je prestonica estetike, mode, i stila, i ti ne uspes da dobacis dalje od ovoga, paaa sve te jblo kakav je ovo uzas ja ne mogu... 😂 😂 😂

yay.png.637366d9ce096871a0b3cec921a2755f.png

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 13
Posted

Najljepša su jutra nakon Zvezdine pobjede. 🥰

Sve je mnogo lakše kad je odbrana tu. Čvrsta odbrana i tranzicija su Zvezdin dnk, i samo tako treba i možemo da igramo. Šut je varljiva kategorija, i ne sviđaju mi se ekipe koje žive i umiru od njega. To je bio slučaj sa prošlosezonskom ekipom. Sad ne moramo da pogodimo 10+ trojki da bi pobjedili utakmicu. Imamo čvrstinu, igrače koji su sposobni da trče i za sad igramo baš onako kako treba. 

Sad baš gledam, sinoć smo prvih 30-ak koševa dali lagano na obruču. Što kroz tranziciju, što kroz prodore (Kodi), što utrčavanjem (Čima). Onda je Dobrić vezao dve trojke, jedan čist šut, a drugi teži, kad mu je uvaljen vruć krompir na isteku napada. 

Ako unapredimo pozicioni napad, što zaista očekujem s Batlerom, pa i Devonteom, mogu samo reći - sky is limit. 

Ovo je Zvezda! Gazi dalje!

• Like 7
  • Love 3