Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Taki said:

Jel realno da se klub ne oglasava, cekaju da svi moguci objave.. Ne mogu vjerovati, ukoliko se uskoro ne oglase velika sansa je da je ovo istina. 

To je igranka bez prestanka. Onda bi svi ti isti mediji objavili sledeći spin, pa sledeći i tako u nedogled. Uopšte se ne treba obazirati na pisanje portala, ali je istina da klub često nema najjasniju komunikaciju preko svog glasila, sa nama.

Posted

Kakve li srcane probleme imaju Dinwiddie i Key pa nisu registrovani za Bajern i Valensiju? Dajte da momci pobede veceras pa ako u cetvrtak ne bude registrovan da panicimo.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Aide da ipak sacekamo sta ce reci iz kluba, tacnije oni mora da se oglase sto pre kako bi zaustavili ovo ludilo rekla kazala price. On je dobio dozvolu od Nba organizacije da igra, ono sto je jedino logicno da se ceka medicinska dokumentacija koja treba da bude dostavljena i da na osnovu toga lekar da potvrdu da se bavi sportom

Ovo ni meni nije bilo jasno, da je coek imao dozvolu od panela ljekara tamo koji dosta ozbiljnije pristupa tome, a da odje nema coeka koji ce da ga pusti da igra. Dosta vole ljudi da spekulisu i zamisljaju najgore kad su dostupne nepotpune informacije, umjesto da sacekaju krajnji epilog. Koji moze znacit da je sva ova doom & gloom prica na kraju nebitna bila.

• Like 2
Posted
49 minutes ago, Mile1 said:

Verovatno fali neka dokumentacija, ne verujem da je bilo kakva zabrana. U Nba su rigorozni po tom pitanju

FT1P, Mica je neumoljiva

Posted
Just now, deez nuts. said:

Jednom mi je fedexom stiglo pismo za manje od 48h iz Amerike. Ali to je stranku kostalo 160 dolara. 

Rodža brat i u penziji ne miruje već šljaka kao golub pismonoša...

Švajcarac ko vrata.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Daiki Ito said:

Da kolegama mojim olaksam Batler ni u NBA nikad nije prosao prve ljekarske preglede , ode na druge i potpise da pristaje da igra , iako postoje taj nazovi neki "rizik" .

Ovo je u principu tacno, ti kada se pojavis na pregledu ne gleda niko istoriju bolesti pre toga, ljudi te pregledaju, konstatuju da nesto nije dobro, kazu ne moze. Onda ti izneses svoj slucaj oni pregledaju papire, vide da znas sta radis i sve se resi. Bilo bi lose da nasi/vasi lekari misle da je sve OK na prvu i da nisu uopste ustanovili problem. 

Posted
36 minutes ago, berti said:

Nadam se da prisustvujemo situaciji gde Sasa Obradovic postaje glavni čovek u klubu. Nesto kao Zeljko kod komšija. Sada je u našem klubu čovek koji ima ogroman ugled kod navijača i košarkaške javnosti. Plus je okoreli ciganin. Prednost u odnosu na Zeljka je sto je dosta mlađi i nije imao nikakve ispade kao sto je Zoc imao izgovarajuci svakakve baljezgarije. Prakticno je čovek bez mrlje i uoošte ne deluje kao neko ko ce eatovati sa komšijamani van terena.

Verujem da je i Drčela to shvatio, nebitno kako je to uspeo, pa da ce klub sve vise predstavljati Saša.

Prethodnu epizodu kod nas ne treba više pominjati, zna se zbog koga.

Kako bez mrlje? Zar nije trajno pozajmio klupsko odelo?!

Posted
4 minutes ago, deez nuts. said:

Jednom mi je fedexom stiglo pismo za manje od 48h iz Amerike. Ali to je stranku kostalo 160 dolara. 

Mere štednje su u toku pa je gospodin Bagzi pismo poslao drvenim brodom kao da je bostonska čajanka a ne prelazni rok

• Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Daiki Ito said:

Da kolegama mojim olaksam Batler ni u NBA nikad nije prosao prve ljekarske preglede , ode na druge i potpise da pristaje da igra , iako postoje taj nazovi neki "rizik" .

Nije to nazovi neki rizik, već vrlo jasan rizik. Zato i postoji odricanje od odgovornosti. Dakle, mi smo ovo ustanovili, ti želiš da nastaviš da igraš. Ok, tvoj život.

Posted

Nemojte da se tangirate braco oko lekarskog, to standardni retardi sa portala guraju tu pricu.

Jes, imao dozvolu da do pre par dana igra u NBA gde je em oprema bolja em mnogo veci strah od tuzbe pa ce kao sad neki nas sa Kosutnjaka da pravi problem, smesna prica.

Btw Mislim da i ne treba klub da daje na znacaju i odgovara portalima koji neskriveno mrze Zvezdu (b92, sk, sportske...)

• Like 14
Posted
Just now, JPM said:

Nije to nazovi neki rizik, već vrlo jasan rizik. Zato i postoji odricanje od odgovornosti. Dakle, mi smo ovo ustanovili, ti želiš da nastaviš da igraš. Ok, tvoj život.

Nesto kao Kristijan Eriksen , on npr u Italiji nije mogao igrati fudbal sa tim uredjejam koji ima ugradjen , otisao u Englesku potpisao rizik i igra .

Posted

"Прегледи су у току и настављају се и данас, након чега ће Батлер добити зелено светло, бити регистрован и прикључити се тренинзима са екипом."

kkcznet na instagramu, objavu lajkovao sponzor Meridijan koji inace saradjuje sa ovom stranicom.

Posted

Kada je Eriksen koji bio klinicni mrtav igra i dalje ne samo za klub, nego i za svoju reprezentaciju, a bio u takvoj situaciji, onda Butler koji iako ima to, igrao bez problema godinama NBA ligu, bez slicnog ne daj Boze slucaja poput Eriksena bi svakako morao moći da igra, makar ako želi i na svoju odgovornost...

Posted
2 minutes ago, Daiki Ito said:

Nesto kao Kristijan Eriksen , on npr u Italiji nije mogao igrati fudbal sa tim uredjejam koji ima ugradjen , otisao u Englesku potpisao rizik i igra .

Tako je, ali de facto zato to i postoji, jer kad to potpišeš, preuzimaš ti odgovornost, a ne lekar. U prevodu, lekar se štiti time od tužbe za nemar.

Posted
16 minutes ago, Daiki Ito said:

The Athletic reported that Butler was referred to the panel in June and there was a chance that his NBA career was over before it ever started.

The panel consists of three physicians that determine if players are allowed to be medically cleared to play in the NBA. It's unclear why Butler was referred to the panel, but nonetheless, he will hear his name be called on draft day. 

The panel was created in 2017 and deals with potentially life-threatening situations. Specifically, cardiac illnesses and conditions as well as blood clots and other blood conditions and disorders.

Pre pisanja može nešto i da se pročita.

Posted

Opet ću napisati, najbitnije da se utakmica dobije večeras. 

P.S. aman ljudi jel ima načina da se ovaj Zvezdas96 ukroti malo? Brat ubi. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11
  • Tuzno 1
Posted (edited)

To sto Batler nije registrovan nema veze sa pregledima nikakvim. I nije tacno da nije prošao preglede vec su postojali smao dodatni danas. Jos uvek se cekaju neki papiri iz amerike,kao sto ni za Dinvidija nije stiglo i on ne igra za Bajern...

Edited by Maverick88
  • Like 13
  • Love 1
Posted
4 minutes ago, alokin said:

Opet ću napisati, najbitnije da se utakmica dobije večeras. 

P.S. aman ljudi jel ima načina da se ovaj Zvezdas96 ukroti malo? Brat ubi. 

Preimenovati temu u "KKCZ: Vi pitate, Zvezdaš96 vam odgovara".

• Like 1
  • Ha-ha 33
Posted
5 minutes ago, TB Told said:

Pre pisanja može nešto i da se pročita.

Ovo sto ti pises je okej , ali ako ja imam srcanu manu ili ti ili bilo ko na rizik pristajemo sami da bi igrali . Naveo sam ti primjer Eriksena u Italiji ne smije da igra , a u Engleskoj to radi bez problema .

Posted
8 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Kada je Eriksen koji bio klinicni mrtav igra i dalje ne samo za klub, nego i za svoju reprezentaciju, a bio u takvoj situaciji, onda Butler koji iako ima to, igrao bez problema godinama NBA ligu, bez slicnog ne daj Boze slucaja poput Eriksena bi svakako morao moći da igra, makar ako želi i na svoju odgovornost...

Apsolutno nema nikakvih problema oko toga i njegovog srcanog problema. Sve oko toga je ugovorom dogovoreno. 

• Like 1
Posted

Imam neki osećaj da ce Nwora biti u sastavu danas. E sad da li će igrati jebem mi ga. Sa njim gazimo ove, bez njega biće čupavo.

Posted

Problem sa Eriksenom je bio taj što Italijani zabranjuju sportistima sa defibrilatorima da se takmiče. Pa je u Engleskoj drugačije. Na primer, ja imam pejsmejker koji je uređaj suprotan od toga. Sve zato što sam kao beba imao urođen šum na srcu. Bavio sam se sportom, ali su me druge okolnosti možda sklonile da ne odem dalje. Ispravite me za Kristijana ako nešto nisam rekao kako treba. 

• Like 1