Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Možda grešim, ali mislim da Radošić koji nikada nije igrao u ovakvoj atmosferi pred 20 hiljada ljudi bi uveren sam imao jak motiv da se nametne i da bi možda dao maksimum, čak i više od toga kada bi igrao pred ovakvom atmosferom u Areni i ako budemo vodili ubedljivo, stavio bih Radošića na nekoliko minuta da oseti to, deluje kao borben i motivisan momak za napredak u karijeri..
Mile1 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Radosic trenutno ne moze napravi razliku ni u basketu ispred zgrade, a kamoli nesto vise 20 1 3
Brajant Danston Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Možda grešim, ali mislim da Radošić koji nikada nije igrao u ovakvoj atmosferi pred 20 hiljada ljudi bi uveren sam imao jak motiv da se nametne i da bi možda dao maksimum, čak i više od toga kada bi igrao pred ovakvom atmosferom u Areni i ako budemo vodili ubedljivo, stavio bih Radošića na nekoliko minuta da oseti to, deluje kao borben i motivisan momak za napredak u karijeri.. Da, deluje kao borben i motivisan, ali i deluje da nije neki košarkaš, koliko god ja voleo mlade domaće igrače.
Erik Kartmen Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mislim da bi danas mogao Motijeunas, uz podršku Izundua, da nadomjesti Nvorine poene. Sa njegovom visinom, znanjem i iskustvom, lako bi mogao da natrpa ove fizički dobre, ali tanke i divlje Francuze. Na to da dodamo da Miljenović i Dobrić malo više biju Nanda i ovog Amera, po cijenu da dobiju par faulova ali da kriterijum suđenja prilagode domaćem terenu, i eto šanse da se ovo odradi kako valja. Ne treba zaboraviti da Kalina podiže formu, da više učestvuje u napadu uz dobre procente šuta, da se nadamo Monekeovoj dobroj partiji i da Jago konačno shvati da je najopasniji po protivnika kada ga potcijene i odu ispod bloka, a on ih kazni trojkom, a najopasniji po nas kada uleti u reket među protivničke centre, ma kakvi oni bili. 2
Hroničar985 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Iskreno, mislim da Radošić nema kvalitet za Evroligu, upitan je kvalitet i za ABA ligu, a kamoli za nesto više i jače.
Igor_ Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mante se corava posla.. Radosic pravi razliku jedino po splavovima, a izgleda mu je DeDa mentor van parket😂. 2 3
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) duplo Edited 19 hours ago by Problem sa licnim greskama
bodo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Znači danas rotacija: CMM / Yago Miljenović / Dobrić Kalinić / Ojeleye Moneke / Deda Motiejunas / Izundu + neupotrebljivi Plavšić i Radošić Veselo strši pozicija dva kao najjače oružje. baš smo unakaženi povredama. možda nekim čudom vintage partija Kobre. 1
Гвозден Чекић Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Радошић ако би и добио неки минут он мора да убаци неку тројку али то је јаааако тешка прича јер скоро нисам видео онако спор избачај код неког бека
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Imam glupo pitanje - ali kako do karata za Makabi? Nisam dobio nikakav mail kluba kao sezonac - citam da cemo dobiti kontingent od Makabija? Izvinite ako je vec bilo, moze i preko PM. Edited 19 hours ago by Problem sa licnim greskama
Sector Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 10 minutes ago, Гвозден Чекић said: Више него довољно за победу против једног Асвела код куће коме такође фале три битна играча. Да играмо у гостима била би друга прича. Fali im veterančina Huertel koji još nije ni debitovao, još jedna veterančina Jackson i Harrison koji je odigrao samo 2 utakmice ove sezone. Nisu nešto posebno oslabljeni i dolaze u sastavu sa kojim su dobili Dubai. Da možemo dobiti, možemo ali smo daleko od nekog ogromnog favorita. 7
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ali koje mracenje.Je li znate nesto drugo sem toga? 1 minute ago, Sector said: Nisu nešto posebno oslabljeni i dolaze u sastavu sa kojim su dobili Dubai. Opet gde su ih dobili u gostima? 1
Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mislim da se potcenjuje Radosic, kao sto je bio slucaj sa Miljenovicem(koji prvi put igra na ovom nivou i imao je najtezu mogucu povredu) Radosic je dete bukvalno i mislim da je neumesno za nekoga ko je msm tek postao punoletan govoriti kako moze igrati samo po splavovima, kako je nikakav kosarkas i ostalo. Ako smo ga potpisali već, treba mu dati minute u aba ligi i šansu što veću, jer ako nikada ne igra, kako će onda postati igrač?? 1
fradler Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Neigranje Edvina Dzeksona je nezanemarljiv boost za Asvel, radi se o verovatno najgorem igracu u EL. 3 1 1
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Evo ja ću da mračim... Sent to LDLC Asvel Večeras gospodin Semi Odželej drži defanzivno ofanzivnu kliniku, brani trojicu i sipa trojke. 1 4 4
Sector Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ali koje mracenje.Je li znate nesto drugo sem toga? Opet gde su ih dobili u gostima? Evo ako više prija, Asvel je kanturina u rangu Mege i sa svim izostancima ćemo ih pojesti večeras. 1
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 27 minutes ago, Sinnerman said: Je l Devonte nosio danas čizmu? Nije nam palo na pamet, mozda se coveku dopalo onako estetski, pa je nosi kao iz fazona. Možda je to chick magnet.
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Sector said: Evo ako više prija, Asvel je kanturina u rangu Mege i sa svim izostancima ćemo ih pojesti večeras. Ne.Gde su ih dobili reci mi? Kod takvih ekipa domacinstvo igra veliku ulogu,Jos je Dubai prosecan kada su gostovanja upitanju(Fener je anomalija tj izuzetak). 1
Mile1 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 minutes ago, fradler said: Neigranje Edvina Dzeksona je nezanemarljiv boost za Asvel, radi se o verovatno najgorem igracu u EL. Pored zivog Dobrica? 3 1 1 9
LevonKendal Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vidjacemo i Yago/CMM na 1/2, to je vise nego sigurno.
Zvezdaš96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Na ovom forumu se svašta može pročitati, ali danas je vrhunac ludosti. Radošić je neznalica i jedino može igrati po splavovima, iako mu još ni brkovi nisu počeli nicati i igra u EL ukupnoo u proseku- NULA minuta. Ognjen Dobrić je najgori igrač koji je ikada igrao u Evroligi. Pa na kraju još kako je Asvel jako opasan na gostovanjima u EL, iako nemaju nijednu pobedu u gostima i bukvalno, ali bukvalno je fenjer njihov i 20.mesto ove sezone, a u najludjim snovima biće na 18. ili 19.mestu na kraju. Čekam samo još da neko ovde napiše da je Kodi najgori plejmejker u istoriji Evrolige, pa da se kvota ludosti za ovaj dan ovde ispuni... Edited 18 hours ago by Zvezdaš96
Krle Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Mile1 said: Pored zivog Dobrica? U pravu si, Dobric koji je igrao pre godinu dana 31 minut protiv Amerike i dao 9 poena u mecu gde je nasa reprezentacija odigrala najbolji mec u istoriji nase kosarke protiv dream team-a je dosta gori igrac od Edvina Dzeksona 7
Гвозден Чекић Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Zvezdaš96 said: Na ovom forumu se svašta može pročitati, ali danas je vrhunac ludosti. Radošić je neznalica i jedino može igrati po splavovima, iako mu još ni brkovi nisu počeli nicati i igra u EL ukupnoo u proseku- NULA minuta. Ognjen Dobrić je najgori igrač koji je ikada igrao u Evroligi. Pa na kraju još kako je Asvel jako opasan na gostovanjima u EL, iako nemaju nijednu pobedu u gostima i bukvalno, ali bukvalno je fenjer njihov i 20.mesto ove sezone, a u najludjim snovima biće na 18. ili 19.mestu na kraju. Није незналица него још увек неспреман да пре свега физички одговори на захтеве Евролигашке кошарке. Поред тога што има јако спор избачај није нешто нарочито ни брз тако да тренутно он ти је минус на обе стране терена. Нека момак ради и тренира и доћи ће његово време а у овом тренутку није реално да игра Евролигу.
Sector Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 15 minutes ago, Don Dusko said: Ne.Gde su ih dobili reci mi? Kod takvih ekipa domacinstvo igra veliku ulogu,Jos je Dubai prosecan kada su gostovanja upitanju(Fener je anomalija tj izuzetak). Kakve veze ima jesu li ili nisu nekoga dobili do sada u gostima sa večerašnjom utakmicom koja je priča za sebe? Niti sam ja rekao da ćemo izgubiti, samo da ima razloga za oprez jer Asvel nije kanta a nama fali šuma igrača. Uzmi Panathinaikosu Nunna, Slukasa i Lessorta ili Olimpijakosu Vezenkova, Furniera i Dorseya, sa svima bi se mučili. Edited 18 hours ago by Sector
Zvezdaš96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Гвозден Чекић said: Није незналица него још увек неспреман да пре свега физички одговори на захтеве Евролигашке кошарке. Поред тога што има јако спор избачај није нешто нарочито ни брз тако да тренутно он ти је минус на обе стране терена. Нека момак ради и тренира и доћи ће његово време а у овом тренутку није реално да игра Евролигу. Tu je i problem našeg kluba. Seti se kako smo Kostića upropastili, imali smo duplo lošiji tim prosle sezone nego sada, pa mali Kostić je častio sve svoje drugare kada ubode 20 sekundi u aba ligi kod Sfere, a evroligu je gledao ne na tribinama, nego samo na TV-u nažalost. Topicu data šansa kad nije imao ko da igra i povredio se nažalost. Evo ti Barselona njima ogromnu minutazu uzima neku Marcos, pa pre toga takodje sada tesko povredjeni plej Nunjez, Real takodje ima u evroligaskom rosteru klince, o De Larei prvom pleju Španije i Valensije da i ne govorim... Svaki tim, pa cak vidim i ovi Izraelski timovi daju po nekom talentovanom klincu šansu, čak i Partizan je poceo kada je uzeo KLS zahvaljujuci deci, jedino je nama Dobric najmladja ,,mlada nada srpske kosarke" već 10 godina..
Recommended Posts