bosMan_jr Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Mile1 said: Rekao sam da se pozalio na povredu, s da sutra ide na pregled. O duzini koliko i sta zaista ne bi zato sto je vrlo specificna situacija gde bi bilo jako neozbiljno bilo sta prognozirati dok se ne ustanovi tacno sta je. I ovde bi stavio svaku tacku Jedva cekam jednu totalno nespecificnu situaciju sa povredom, znaci ono ljuta klasika, surova dosada, vec vidjeno 1000 puta, smaracka situacija, nije vredno citanja, boooooring, lik izvrnuo zglob i vratio se posle 9 dana na trening.
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 3 minutes ago, BojanaCZV said: Da je samo b92, nego evo ga i mondo. Svi koji su objavili pozivaju se na B92, pa i mondo. Edited 11 hours ago by TB Told
Bejn Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Znači, još uvek nije urađen nikakav pregled, ali se već zna da je Ahilova peta. Bitno da je vest klikabilna. 5
Maverick88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Tacno je da se pozalio na povredu posle Baskonije ali se stepen povrede jos ne zna, sutra ce se uraditi snimanje i znati vise o tome. 1
Igor_ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bude li lazna vest, ovoj sto je napisala tekst spamovacu mail adresu dozivotno zbog ovog stresa. 3 1 1
Tom Wambsgans Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sto vise vremena prodje ja sve vise mislim da je fejk, ali sacekajmo. Inace, prilicno sam siguran da je Nvora pitan za led na levoj nozi posle utakmice i da je rekao "everything's good just taking care of my body"
Valensija Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Moze li makar jedna jebena nedelja da prodje bez povreda! Ima li kraja vise…
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nadam se da nije istina ovo. Jedan dodje drugi se povredi...
Šiljokapi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Placebo Lone star said: Aj nesto lepo Divljak i privatnik! Koji će nam on očin?😂 Vujčin kaže da je laž za Nvoru
Bodie Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ovo je od sinoc. Verovatno ima neku bol, pa zele da provere. Uvek optimista 🙂 Reče nwora sinoć da je sve u redu i da je led za oporavak nakon utakmice.
Jeremija123 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ovo je od sinoc. Verovatno ima neku bol, pa zele da provere. Uvek optimista 🙂 Nisam lekar, ne poznajem anatomiju, ali ovo zavijeno nije ahilova. Zar ne? 1
slobodan1988 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kasnije iste večeri, novinarima koji prate crveno-bele stigla je poruka od portparola kluba Igora Vujčina koju prenosimo onako kako je poslata: „Postovane kolege, najlepše Vas molim da ne prenosite netačne informacije i spekulacije poput ove večerašnje o navodnoj povredi Ahilove tetive Džordana Nvore. To je neistina. Niti je navodno mogao da je zadobije na jučerašnjem treningu, jer se on sastojao od video sastanka i oporavka. Kao i uvek, prave informacije dobijaćete preko zvaničnih naloga kluba ili našeg trenera Saše Obradovića“. 4 1
Maverick88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ljudi bolje da se lepo saceka sutra da se obave pregledi i vidi o cemu se radi pre svega. Nagadjanje nece nista svakako doneti 1
Borky Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Hvala bogu da se i nas klub oglasi na vreme bar jednom. 1
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kazu da se klub oglasio povodom ovih gluposti i rekao da trening nisu ni imali i da nije istina ovo oko povrede,hvala Bogu.
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Da, i napisao je da je ovaj tekst klub prosledio u novinarsku grupu. Ok, sad se može na spavanje, a ovim klikbejt portalima, i novinarčićima željnim senzacionalizma svašta bih poručio. 2
bosske Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ćao društvo, kažem nisam insajder ali sto sto saznam ja javim, pa tako i za Butlera… Evo za Nworu mi govore da je nerealno da se čovek povredi na treningu dan nakon utakmice, prosto nemoguće. Vest je fake 99%
Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Jeremija123 said: Nisam lekar, ne poznajem anatomiju, ali ovo zavijeno nije ahilova. Zar ne? Nisam ni ja lekar, ali prateći kkcz imam osećaj da sam odslušao anatomiju u dva semestra. 3 27
Maverick88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Nini3112 said: Kazu da se klub oglasio povodom ovih gluposti i rekao da trening nisu ni imali i da nije istina ovo oko povrede,hvala Bogu. Povreda postoji ali da je Ahilova isl gluposti. Lepo je i Mile napisao ali vi ne citate ali ajde
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Dzo23 said: Da, i napisao je da je ovaj tekst klub prosledio u novinarsku grupu. Ok, sad se može na spavanje, a ovim klikbejt portalima, i novinarčićima željnim senzacionalizma svašta bih poručio. Mislim da samo ti "novinari" prate forum, @Gudura ako se ispostavi kao laz nadam se da je to sledeci put lakse malo sa postovima ovakve prirode. 1
Aleksa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Није тетива, лист је и то је 100% тачна вест. А ова са б92 за ово лагање може да се послужи једном песмом преко брда…
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Gde se klub oglasio? Ne pronalazim ja nikakvu izjavu Vujičina na relevantnim mestima. 1
Recommended Posts