Dzo23 Posted October 19 Posted October 19 1 minute ago, Manoly said: Koja je satnica meca sa Baskonijom? Jel pomeren mec na sredu zbog fudbala bese? Pao je pomjeren za sredu 05.11. zbog utakmice fk s Lilom. Baskonija je četvrtak u 21. 2
Tom Wambsgans Posted October 19 Posted October 19 3 minutes ago, Manoly said: Koja je satnica meca sa Baskonijom? Jel pomeren mec na sredu zbog fudbala bese? Pomereno na 21h u cetvrtak, isti dan gostujemo Bragi u 18.45h. 1
Bagzzi Posted October 19 Posted October 19 17 minutes ago, Mile1 said: Ne znam zasto je problem pricati o pojacanjika? Ostali smo bez Kenana i Kartera najverovarnije do kraja sezone, i sam trener je najavio da ce doci pojacanje. O cemu da pricam kada nema utakmica i kada je sve analizirano maltene o utakmici sa Realom Milence zatajio si sa informacijama 😄 jel su zavrnuli slavinu što se tiče info ili si rešio da budes sebičan 😉
Popular Post Shunsuke Nakamura Posted October 19 Popular Post Posted October 19 Dajte imena, pičke! 3 1 4 79 1
Šiljokapi Posted October 19 Posted October 19 48 minutes ago, Don Dusko said: Imamo temu za bivse igrace. Koristite je. Nemoj tako oštro, glava mi k'o merica posle sinoćne kajsije 🙂 1
suptil Posted October 19 Posted October 19 22 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dajte imena, pičke! Mogu i da daju i broj Sedlaceka pa da saljemo sms sa odredjenim pitanjima Sedlaceku direktno 😄 2
Dzonii Posted October 19 Posted October 19 57 minutes ago, Don Dusko said: Imamo temu za bivse igrace. Koristite je. Imamo i temu za prelazni rok, pa je zakljucana... 2 16 1
Stella rossa di Belgrado Posted October 19 Posted October 19 Da li je istina da se Graham vraca u cizmu jos 2 nedelje? Da je krenuo da trenira ali da mora nazad u cizmu na jos 2 nedelje? 3 1
Nini3112 Posted October 19 Posted October 19 10 minutes ago, Stella rossa di Belgrado said: Da li je istina da se Graham vraca u cizmu jos 2 nedelje? Da je krenuo da trenira ali da mora nazad u cizmu na jos 2 nedelje? Zasto bi se vracao u cizmu? Posle toliko vremena koju svrhu ima cizma?
Stella rossa di Belgrado Posted October 19 Posted October 19 1 minute ago, Nini3112 said: Zasto bi se vracao u cizmu? Posle toliko vremena koju svrhu ima cizma? Cuo sam da je poceo da trenira, i da nije jos dobro da se vraca u cizmu na jos 2 nedelje
JPM Posted October 19 Posted October 19 Just now, Sector said: The Curious Case of Devonte Graham. Rodio se nepovredjen, pa se povredio pa se povreda povecava!!!
MarioKempes Posted October 19 Posted October 19 Pa, napisao je ovde čovek juče da je video Grejema sa čizmom na Vračaru. Ili je šeta po gradu kao modni detalj, a skida dok gleda utakmice, da nas ne sekira, ili mu je vraćena iz medicinskih razloga. 2
Molina23 Posted October 19 Posted October 19 1 hour ago, Dzonii said: Centar nam ne treba, vec ga imamo. Novi cheatcode Šemi na 5 🤝 Deda na 5 2 1
Mile1 Posted October 19 Posted October 19 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Dajte imena, pičke! Neko iz nba 1 12
Uti Posted October 19 Posted October 19 20 minutes ago, Mile1 said: Neko iz nba Neko Iznba ,logično opet nigerija... 5
Sinnerman Posted October 19 Posted October 19 Ja sam čuo da Grejem u slobodno vreme glumi lažnog prosjaka kao dodatni izvor prihoda i koristi čizmu u tu svrhu. 1 10
Bobby Shurda Posted October 19 Posted October 19 Ja sam video grejemovu čizmu danas kako juri kerove po čuburskom parku dok ovaj jede pljeskavicu iz maratonca 1 5
Nini3112 Posted October 19 Posted October 19 Gledam sada bas Baskoniju,kazu da Samanic nece igrati u Beogradu,izgleda da se i on povredio protiv Partizana 1
Stefi88 Posted October 19 Posted October 19 2 minutes ago, Nini3112 said: Gledam sada bas Baskoniju,kazu da Samanic nece igrati u Beogradu,izgleda da se i on povredio protiv Partizana Jako skromna ekipa, plus sa tim povredema, mislim da nemaju nikakve sanse protiv nas u Beogradu.
Tom Wambsgans Posted October 19 Posted October 19 Samanic je odsutan danas zbog bolesti, upitan je za cetvrtak. Koliko mi se ne svidja kao igrac mozda i zelim da igra protiv nas.
Fromthecorner Posted October 19 Posted October 19 Kada je Grem dosao na prvom treningu je intervjuisan i na pitanje koji su ti ciljevi za ovu sezonu rekao je “To stay healthy”. Drugi igraci u EL su odgovorili da osvojim Evroligu, osvojim sve trofeje itd. Sve ti jasno 5
Recommended Posts