Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Manoly said: Koja je satnica meca sa Baskonijom? Jel pomeren mec na sredu zbog fudbala bese? Pao je pomjeren za sredu 05.11. zbog utakmice fk s Lilom. Baskonija je četvrtak u 21. 2
Tom Wambsgans Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Manoly said: Koja je satnica meca sa Baskonijom? Jel pomeren mec na sredu zbog fudbala bese? Pomereno na 21h u cetvrtak, isti dan gostujemo Bragi u 18.45h. 1
Bagzzi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 17 minutes ago, Mile1 said: Ne znam zasto je problem pricati o pojacanjika? Ostali smo bez Kenana i Kartera najverovarnije do kraja sezone, i sam trener je najavio da ce doci pojacanje. O cemu da pricam kada nema utakmica i kada je sve analizirano maltene o utakmici sa Realom Milence zatajio si sa informacijama 😄 jel su zavrnuli slavinu što se tiče info ili si rešio da budes sebičan 😉
Popular Post Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Popular Post Posted 6 hours ago Dajte imena, pičke! 3 3 70 1
Šiljokapi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 48 minutes ago, Don Dusko said: Imamo temu za bivse igrace. Koristite je. Nemoj tako oštro, glava mi k'o merica posle sinoćne kajsije 🙂 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 22 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dajte imena, pičke! Mogu i da daju i broj Sedlaceka pa da saljemo sms sa odredjenim pitanjima Sedlaceku direktno 😄 2
Dzonii Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 57 minutes ago, Don Dusko said: Imamo temu za bivse igrace. Koristite je. Imamo i temu za prelazni rok, pa je zakljucana... 2 11
Stella rossa di Belgrado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da li je istina da se Graham vraca u cizmu jos 2 nedelje? Da je krenuo da trenira ali da mora nazad u cizmu na jos 2 nedelje? 3 1
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Stella rossa di Belgrado said: Da li je istina da se Graham vraca u cizmu jos 2 nedelje? Da je krenuo da trenira ali da mora nazad u cizmu na jos 2 nedelje? Zasto bi se vracao u cizmu? Posle toliko vremena koju svrhu ima cizma?
Stella rossa di Belgrado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Zasto bi se vracao u cizmu? Posle toliko vremena koju svrhu ima cizma? Cuo sam da je poceo da trenira, i da nije jos dobro da se vraca u cizmu na jos 2 nedelje
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Sector said: The Curious Case of Devonte Graham. Rodio se nepovredjen, pa se povredio pa se povreda povecava!!!
MarioKempes Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa, napisao je ovde čovek juče da je video Grejema sa čizmom na Vračaru. Ili je šeta po gradu kao modni detalj, a skida dok gleda utakmice, da nas ne sekira, ili mu je vraćena iz medicinskih razloga. 1
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Dzonii said: Centar nam ne treba, vec ga imamo. Novi cheatcode Šemi na 5 🤝 Deda na 5 2 1
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Dajte imena, pičke! Neko iz nba 1 12
Uti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Mile1 said: Neko iz nba Neko Iznba ,logično opet nigerija... 4
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam čuo da Grejem u slobodno vreme glumi lažnog prosjaka kao dodatni izvor prihoda i koristi čizmu u tu svrhu. 1 8
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam video grejemovu čizmu danas kako juri kerove po čuburskom parku dok ovaj jede pljeskavicu iz maratonca 1 2
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledam sada bas Baskoniju,kazu da Samanic nece igrati u Beogradu,izgleda da se i on povredio protiv Partizana 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Gledam sada bas Baskoniju,kazu da Samanic nece igrati u Beogradu,izgleda da se i on povredio protiv Partizana Jako skromna ekipa, plus sa tim povredema, mislim da nemaju nikakve sanse protiv nas u Beogradu.
Tom Wambsgans Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samanic je odsutan danas zbog bolesti, upitan je za cetvrtak. Koliko mi se ne svidja kao igrac mozda i zelim da igra protiv nas.
Fromthecorner Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kada je Grem dosao na prvom treningu je intervjuisan i na pitanje koji su ti ciljevi za ovu sezonu rekao je “To stay healthy”. Drugi igraci u EL su odgovorili da osvojim Evroligu, osvojim sve trofeje itd. Sve ti jasno 2
Recommended Posts