pavlaka Posted yesterday at 11:58 AM Posted yesterday at 11:58 AM 1 minute ago, Chaos Is Me said: Kad se setim da je prošle sezone Francisco igrao za 600k a Yago za 800k nešto me preseče u stomaku. Ili novi igrac Monaca za 1.1m. Sto je 500k vise, jos vise me presece 😡 1
durantula35 Posted yesterday at 12:26 PM Posted yesterday at 12:26 PM Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi.
Crni Posted yesterday at 01:02 PM Posted yesterday at 01:02 PM 36 minutes ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. Tebi polomio nogu?😱 18
Phobia Posted yesterday at 01:06 PM Posted yesterday at 01:06 PM 39 minutes ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. Ovo nam je novi bek, potpisuj! Brz oporavak druze 19
kolanidja Posted yesterday at 01:13 PM Posted yesterday at 01:13 PM 47 minutes ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. Bratska ljubav at its finest 💞💞💞 1
NikolaTest Posted yesterday at 02:03 PM Posted yesterday at 02:03 PM 1 hour ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. To ti je pauza 4-6 nedelja 😄 Brz oporavak! 3 4
Popular Post Sinnerman Posted yesterday at 02:03 PM Popular Post Posted yesterday at 02:03 PM Mi smo toliki baksuzi, da su nama i navijači počeli da se povređuju i odsustvuju više meseci... O jebem te srećo! 4 1 47 1
Daiki Ito Posted yesterday at 02:29 PM Posted yesterday at 02:29 PM Sto se tice Markusa Hauvarda teska , ali teska glupost , laz , spin nazovite kako god zelite . Toliko od mene za sad . 5 2
Phobia Posted yesterday at 02:44 PM Posted yesterday at 02:44 PM 15 minutes ago, Daiki Ito said: Sto se tice Markusa Hauvarda teska , ali teska glupost , laz , spin nazovite kako god zelite . Toliko od mene za sad . Ali kako to, ne bi sigurno Luka Maldivi lagao radi klikova, zar ne? 1 1
Sinnerman Posted yesterday at 02:52 PM Posted yesterday at 02:52 PM Još 19. jula kada ga je Real potpisao, napisao sam da je Čuma Okeke zapravo Čima Moneke sa Aliexpress-a. Evo ih portali dočekali duel da bace forice na temu 🙃
Don Dusko Posted yesterday at 03:18 PM Posted yesterday at 03:18 PM Sad ce Cuma Okeke da sutira 6-6 za tri.
fradler Posted yesterday at 03:20 PM Posted yesterday at 03:20 PM Vršljam malo po sajtu evrolige i primetih da je Petrušev trenutno na 60% za 3 i 92% sa bacanja Aj što igračima padnu procenti kod nas, nego što još i podivljaju kad nas napuste... 7
Сандро Лаки Ђентиле Posted yesterday at 03:22 PM Posted yesterday at 03:22 PM Само да се од вечерас оно филмско Секулино "Шта си се наврзо на мене ки чума на децу" не промени у популарном говору у "ки Чума на Звезду".
tejlor Posted yesterday at 03:47 PM Posted yesterday at 03:47 PM Nece se Chuma Okeke naigrati veceras.
bodo Posted yesterday at 03:57 PM Posted yesterday at 03:57 PM (edited) Iskreno glupo mi je prognozirati pobedu u situaciji u kojoj nismo favoriti niti malo ali ako ponovimo angažman kao u utorak ništa nije nemoguće onda. Doći će i taj trenutak kad ćemo biti kompletni pa da vidimo onda za šta smo sposobni. Edited yesterday at 03:59 PM by bodo
durantula35 Posted yesterday at 04:28 PM Posted yesterday at 04:28 PM Hahha dobro zezanje momci😃 ispred hale je drugar , ima 3 karte ako neko hoce nek se javi , dacemo ih i na poklon bolje nego da propadnu.
fradler Posted yesterday at 04:45 PM Posted yesterday at 04:45 PM Onako odokativno, trebaće nam 4 trojke Mekintajera za pobedu ovde. 4 1 1
Nini3112 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 13 hours ago, Nini3112 said: Danas kralj pada na kolena. 🥰 4
Recommended Posts