Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Howard je em povređen, em van forme već godinu dana, em gori defanzivno čak i od Nedovića i Yaga. Nadam se da se ne razmišlja o njemu, valjda dočekamo i tog Grahama a pored njega nam slabotelesni divljak ne treba. 18 1
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago U svojoj najboljoj sezoni u Baskoniji Hauard nije igrao više od 23 minuta u proseku zbog katastrofalne odbrane. Da ne pominjem da njemu moraš da garantuješ minimum desetak šuteva po meču da bi mogao da ga iskoristiš kako treba, a za to nema prostora kod nas. 1
Gudura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, pavlaka said: Ajde tipsaa pogodi ovaj put. Svaka cast nwori, kampacu, i ostalima.. Al ovo je pojacanje najvece u istoriji kliba.. Tresem seee samo da dodje ❤️🤍 Druze, ti si ozbiljno preterao sa pavlakom🫣 1 10
alokin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, TB Told said: U svojoj najboljoj sezoni u Baskoniji Hauard nije igrao više od 23 minuta u proseku zbog katastrofalne odbrane. Da ne pominjem da njemu moraš da garantuješ minimum desetak šuteva po meču da bi mogao da ga iskoristiš kako treba, a za to nema prostora kod nas. Nevezano što ne verujem u tu priču oko Haurda ali kako nema? Ko će nam uzimati šuteve spolja? Kodi i Jago? 1
dunaj95 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nama je najbitnijje da nam igrače konačno zaobiđu pehovi i povrede...nzm koliko će Sale insistirati na korekcijama, ali mislim da bi mi u skorije vrijeme, uz jedno pojačanje na 2 trebali imati ovako nešto: CMM, Grejem, Jago, Miljenović Pojačanje, Dobrić 2/3 Nwora 2/3, Kalinić Moneke, Semi, Deda Motejunas, Izundu, Plavšić To je 14 igrača... I ako Bog da kada se vrate Boki, Rivero, Carter biće prilike za kombinacije...mislim da će eventualni dolazak drugog beka dosta zavisiti od Grejema i njegovih partija... Edited 7 hours ago by dunaj95
Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, alokin said: Nevezano što ne verujem u tu priču oko Haurda ali kako nema? Ko će nam uzimati šuteve spolja? Kodi i Jago? Nek uzme Devonte te suteve
Fromthecorner Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Trent Forest se povredio danas na poluvremenu, zelim svima da su zdravi ali nakon sto mi je sjebao fantazi mogao bi da ne igra protiv nas sledece nedelje 3 4
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, alokin said: Nevezano što ne verujem u tu priču oko Haurda ali kako nema? Ko će nam uzimati šuteve spolja? Kodi i Jago? Kodi i Jago su u protekle dve utakmice uputili zajedno 10 šuteva za tri. Hauardu je to maltene prosek po utakmici. Pri čemu ako on promaši i prvih pet (što se dešava) moraš da mu dozvoliš da nastavi sa šutevima, jer drugo ništa ne donosi. Njegove dobre utakmice su one gde mu je broj šuteva skoro približan broju minuta na terenu (preko 15 pokušaja za dva i tri u proseku je imao u sezoni 23/24). 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I sve ovo pisete za lika koji nece doci kod nas? Ajde da se fokusiramo na Real.Oni nam dolaze sledeci. 1
Bagzzi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nikako ne bih voleo da dodje Howard. Mada citam da je Luka potvrdio da se nije zezao i da Markus dolazi posle duplog kola... 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Gledao sam celu tekmu sa grobarima. Real je jak kao crna zemlja i da grobari na kraju nisu ispogadjali sve sto su sutnuli a Real malo oladio ruke pa posle ioak rutinski priveo utakmicu kraju, bila bi stoka razlike. Subjektivni osecaj je da Real igra sa cirka 15 igraca, jer su svi toliko dobri i "vidljivi" na terenu da nema praznina. A mi ovako sakati. Morace nesto da se pogodi i spolja, Real ce moci da nam parira u rudarenju koje smo juce videli. Jasni su favoriti i nece biti sramota izgubiti ali bi eventualna pobeda (zbog rasporeda koji sledi) otvorila mnoga vrata. Edited 6 hours ago by NMX 11
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne gotivim nešto takav tip igrača, niske, rupe u odbrani, ali mi se čini da bi mogao biti dobar u ovakvom rosteru. Fali nam šuter, imao bi ga ko pokrivati u odbrani, u najboljim je godinama, šta znam, možda i nije loše..
GameChanger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: I sve ovo pisete za lika koji nece doci kod nas? Ajde da se fokusiramo na Real.Oni nam dolaze sledeci. Da, Real. Real vec dve utakmice u nizu ima problem da mirno privede utakmicu iz velikog plusa, jednom su uspeli jednom nisu. Sigurno ce biti dosta price o tome u pripremi za nas, mada to moze izazvati i kontraefekat u slucaju da utakmica krene u tom smeru u areni, narocito kod igraca cije iskustvo nije ekvivalentno velicini kluba u kome igraju, a takvih je podosta u poslednje vreme. Njihovo najvece pojacanje je i igrac koji je umeo sam da nas pobedi, samim tim je i sposoban da bude najveci katalizator u petak, iako je relativno rovit (Maledon). Tavares ce bas tesko da veze dve ovako dominantne partije u duplom kolu, mada tradicionalno igra dobro kod nas. Bilo kako bilo, nedostaci Garube i Fernanda moraju da se koriste i da se buse na oba kraja terena. Bice bas tesko da energetski iznesemo citav mec, ocekujem da imamo crnu rupu od bar jedno 5-6 minuta aktivne igre. Ako to prezivimo - imamo cemu da se nadamo. Poslednjih godina smo uvek bili previse matori i iscedjeni da bismo napravili 2/2 u duplom kolu, sada je stvar totalno drugacija, ali tek kada budemo bili iole kompletni. Sto se Baskijaca tice, oni po marfijevom zakonu, a i po karmi koju su zasluzili dobrim partijama protiv oba grcka kluba, moraju da pobede jednu od naredne sve utakmice. Sve i da igraju sa 8 igraca, da otpuste trenera ili ne znam sta, previse su dobri da bi otisli na 0-5 a narocito 0-6. Tako je uostalom bilo i sa nama, sta god ko u nekom trenutku mislio. 5
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I sta ako ga dovedemo?Onda kada ciganlija vidi da nije sve tako bajno i sjajno sa njim. Bice kriv trener?Jer Howard se bas uklapa u nasu koncepciju....
GameChanger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Don Dusko: 20 minutes ago, Don Dusko said: I sve ovo pisete za lika koji nece doci kod nas? Ajde da se fokusiramo na Real.Oni nam dolaze sledeci. Isto on samo deset minuta kasnije: 9 minutes ago, Don Dusko said: I sta ako ga dovedemo?Onda kada ciganlija vidi da nije sve tako bajno i sjajno sa njim. Bice kriv trener?Jer Howard se bas uklapa u nasu koncepciju.... 1 7
Molina23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Stvarno su se momci skupili i ujedinili u rekordnom roku, otkrili da imamo par mamojeba u timu, da možemo koristimo telesine u odbrani. I na sve to sjajni Saša koji je Atamanski vodio meč kao da je full plejof klanica a ne 4. kolo. Tako se vraća na klupu. Bravo za sve, konačno smo se izdigli iznad traumatične situacije, više verovali i voleli nego coktali ii mrsomudili i Bogovi košarke su se nasmešili i nagradili sve muke. Idemo dalje, živi smo! Protiv Reala želim da svi ostanu zdravi, potuku se koliko mogu, opuste ruke pa da vidimo gde smo sa F4 ešalonom. Ako nam je Žalgiris težak match up, Real je sve to x3. Ako Di Mo kresne 3 trojke Tavaresu u facu i Kodi ponovi 4/4 prošlog meča, Arena postaje prajm Pionir. 1 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, GameChanger said: Don Dusko: Isto on samo deset minuta kasnije: Ovaj drugi post mi je vise u fazonu da li ste ralni sto ga dovodite pa cemo da kukamo kako nam ne valja... Al ajd dosta o njemu. Sto se tice Reala njima nije najvece pojacanje Madelon vec Layes. 1
Daiki Ito Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da ce sut protiv Reala morati da radi , jer u reketu ce tesko biti . Sto se tice njih gledao sam mec sa Baskonijom i komsijama , oni imaju bas , bas ogromne padove u toku mecu bar u ta dva konkretna meca .
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Marcus Howard je one sezone wonder i one trick poney. Najjaci i jedini adut mu je sut za 3, gde na osam pokusaja ima 37 posto uspesnosti, sto je losije od recimo preko 20+ igraca ove sezone koji inace imaju i ostale aspekte igre a i odbrane po nesto. Adaptirali su se treneri, on se jos podgojio i postao skloniji povredama, a osim suta nema apsolutno nista da ponudi. Preskocio bih ako moze.
kojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Igor_ said: Vise me plasi los mec Mccoluma😁 Kolega, ti to nešto insinuiras
Igor_ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, kojan said: Kolega, ti to nešto insinuiras Videcemo, mislim da je ovo za Howarda samo suplja prica. Tako da nam treba bek koji moze brzo da se adaptira. Mada par zanimljivih igraca je dobilo nogu u nba ligi... 1 1
Stefi88 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne kapiram ovo ne valja Howarda valja itd... Ako Sasa kaze i da pristanak to je to. Msm za bilo kog igraca realno. 1
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Rekao je Saša "dajte Lengstona Hola" i dao pristanak, pa to baš i nije bilo to što nam je trebalo. Na Saši je da izabere, na nama da komentarišemo kako nam se čini izbor. Nismo ovce, srećom.
mindgame Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, fradler said: Rekao je Saša "dajte Lengstona Hola" i dao pristanak, pa to baš i nije bilo to što nam je trebalo. Na Saši je da izabere, na nama da komentarišemo kako nam se čini izbor. Nismo ovce, srećom. s tim da je Saša u tom periodu dobijao igrače koji su mu bili tek treća ili četvrta opcija. Bar je neko tako napisao na predhodnim stranicama 1
Recommended Posts