JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A što ne bismo jednostavno ostavili tog Željka na miru i gledali svoja posla? Ima još 18 ekipa u Evroligi. Što ne upoređujemo sa nekim drugim trenerom. Željko Obradović je najbolji evropski trener svih vremena. Deal with it. 3
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, JPM said: A što ne bismo jednostavno ostavili tog Željka na miru i gledali svoja posla? Ima još 18 ekipa u Evroligi. Što ne upoređujemo sa nekim drugim trenerom. Željko Obradović je najbolji evropski trener svih vremena. Deal with it. Upoređujemo jer je to klub iz iste države sa sličnim budzetom a i glavni rival, nećemo se upoređivati sa Realom, ali ajd nije ni bitno, imamo mi većih problema, a njima neka Željka ako Bog da još godinama.. I zanimljivo kako komšije ne skaču kada se ovdje svakih malo provlači kako se trebamo ugledati na partizan, kontinuitet, pametno dovodjenje igrača Željkov uticaj, ukratko, kako je u Partizanu sve sjajno i bajno. Edited 2 hours ago by Taki 3
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, JPM said: A što ne bismo jednostavno ostavili tog Željka na miru i gledali svoja posla? Ima još 18 ekipa u Evroligi. Što ne upoređujemo sa nekim drugim trenerom. Željko Obradović je najbolji evropski trener svih vremena. Deal with it. Zato što ovde nije došao navijač Avtodora da podjebava nego Partizanov Boli me ćošak šta je on u Evropi 😂 7
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Taki said: imamo mi većih problema E ovo je tačno. Just now, Desiderius said: Zato što ovde nije došao navijač Avtodora da podjebava nego Partizanov Boli me ćošak šta je on u Evropi 😂 Nikad ne dodje ni jedan da podjebava dok vi ne krenete svoje komplekse da prosipate. 1 1
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad si loš, upoređuješ sa sličnima: - Eno i Pera dobio dvojku iz matematike Tako i mi sad tražimo utehu. 17
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, JPM said: E ovo je tačno. Nikad ne dodje ni jedan da podjebava dok vi ne krenete svoje komplekse da prosipate. Aj vrati poruke u nazad kad si tako pametan i bezobrazan pa vidi ko je pišao po Janisu i kad sam ja napisao prvu poruku pa onda pričaj o kompleksima 1
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 hours ago, drakon1 said: Malo kasnim, ali...😂 ko ovog coveka moze da shvati ozbiljno. Ima te momente kada je simpatican svima i ruku na srce bilo je lepih partija sa njegove strane. Ali su nas toliko urnisali prosle sezone sa njim u petorci, da su i najveci optimisti shvatili da je mnogo za ovaj nivo takmicenja. Ako ga celavi zgotivi je...mo jeza! 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Desiderius said: Aj vrati poruke u nazad kad si tako pametan i bezobrazan pa vidi ko je pišao po Janisu i kad sam ja napisao prvu poruku pa onda pričaj o kompleksima Oću pa ti javim. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakvi god da smo , večeras ocekujem najboljiu partiju do sada. Nzn što ali kao da smo skinuli tonu problema sa ledja...i da idu bolji dani. 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, No name said: Kakvi god da smo , večeras ocekujem najboljiu partiju do sada. Nzn što ali kao da smo skinuli tonu problema sa ledja...i da idu bolji dani. Bolja partija: -30 protiv Fenera da nosimo Fener.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, Don Dusko said: Bolja partija: -30 protiv Fenera da nosimo Fener. Ma kakvi. Odigracemo najbolji meč do sada. Igrači će biti rastereceni , pošto su očekivanja minimalna za večeras, a obično kad je tako ekipa pruži dobru partiju. To naravno ne znači da ćemo pobediti, nego da će biti dobar meč sa naše strane. Ima tu materijala itekako sa naše strane, gde tek ocekujem da krenemo uzlaznom putanjom. Tu je Yago da se pojača rotacija, stigao je iskusni Motejunas, koji sigurno može svojim iskustvom da doprinese na nekih 10-15 min...verovatno će još jedan bek doći... Nwora,Carter, Moneke, Kalinic...itd...Ozbiljni su ovo igrači da bi se tek tako predavali. Edited 1 hour ago by No name 1
MarioKempes Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, Taki said: Upoređujemo jer je to klub iz iste države sa sličnim budzetom a i glavni rival, nećemo se upoređivati sa Realom Kakvim sličnim budžetom, jedni imaju 20mil, drugi 27mil. Nama su po budžetu ove sezone bliski Žalgiris, Valensija, Virtus i sl. Klub koji ima 30+% više para nema sličan budžet. To što smo iz iste države i što je glavni rival, to je već druga stvar i ima smisla porediti.
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago kakva blamaza ovo sa cenama karata i pravdanjem pojeftinjenja 100% ćaci, i treba nas jebati 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, NikadProtivKaline said: kakva blamaza ovo sa cenama karata i pravdanjem pojeftinjenja 100% ćaci, i treba nas jebati Svake sezone se cene menjaju od zavisnosti protivnika... 3 1
JPM Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 26 minutes ago, Stefi88 said: Svake sezone se cene menjaju od zavisnosti protivnika... Kolika je zavisnost protivnika sad?
MisaF Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Prošle sezone su bile cene za 1. kategoriju i 2. kategoriju protivnika. Ko je radio klasifikaciju protivnika ne znam, ali je karta uvek bila jeftinija za protivnika kao što je Žalgiris, Asvel itd. Ne treba odmah pljuvati. 1
m0k1 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ne razumem - sprdamo se sa cenama karata kod komsija koje su bezobrazne a sada kada su cene zaista povoljne kako bi se privukli ljudi posle ocajnog starta nama opet ne valja, ajde da pljujemo...
Sinnerman Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Istu priču je imao i Štimac. Baš mi se sere na maks kad čujem ili pročitem te priče. 1
JPM Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 4 minutes ago, m0k1 said: Ne razumem - sprdamo se sa cenama karata kod komsija koje su bezobrazne a sada kada su cene zaista povoljne kako bi se privukli ljudi posle ocajnog starta nama opet ne valja, ajde da pljujemo... Nije to razlog pljuvanja. Ljudi misle da su cene nize jer se u klubu plase prazne hale nakon loseg starta. Ali cak i to je legitimno uraditi. Mnogi to rade. 1
Урош19 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago (edited) 12 minutes ago, pavlaka said: Ja se slažem da je bolje kad imamo više domaćih igrača ali ako su ti domaći funkcionalni, ovo žaljenje za Mitrom i Lazom u 2025. godini mi je nenormalno. Ja bih od prošlogodišnjih domaćih sem Kaline zadržao i Nedovića sa dosta manjom minutažom jer smatram da sa takvom ulogom još uvek može da igra EL. Znači ako ga ide daš mu max 15 minuta, ako ne ide klupiranje a ako se povredi opet nije ništa strašno jer ti nije nosilac. Edited 6 minutes ago by Урош19 1
Recommended Posts