Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Khal Drogo said: Odakle vam da je za nas ,možda Partizan konačno dovede centra 🙂 Kontam da nema nekih centara bombi na trzistu :)
Phobia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tips ima skor 2/27 od pogodjenih transfera, takav cemo imati i mi ako ne dovedemo beka 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Phobia said: Tips ima skor 2/27 od pogodjenih transfera, takav cemo imati i mi ako ne dovedemo beka Pa nije bas ali za nas jeste fulao dosta, mora nesto i ubosti, statisticki :)
Phobia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Taki said: Pa nije bas ali za nas jeste fulao dosta, mora nesto i ubosti, statisticki :) Ja se nadam sad da ubode, da i nas neko pogleda haahahah 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Taki said: Pa nije bas ali za nas jeste fulao dosta, mora nesto i ubosti, statisticki 🙂 Zadnjeg je pogodio,Devontea 1
Khal Drogo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Možda je trener ,nigde se ne kaže da je bek. Bek pa još bomba nešto ne verujem iskreno .Bilo bi lepo da je neko iznenadjenje kao kad je došao Vildoza i okrenuo sezonu delimično . Edited 1 hour ago by Khal Drogo 1
Khal Drogo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Eto trener ,dosta mi je sumnjivo sto je nahvalio Motejunasa 😂 Znao sam da bombu beka nećemo dovesti kad ga nismo doveli celo leto . Pominje se stidljivo Obradovic neko vreme tako da nije ovo nikakva ekskluziva ,pogotovo sto nije to ništa bas blizu . Moneke verovatno jedva čeka 😃 Edited 1 hour ago by Khal Drogo
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li biste pristali na Trinkijerija kad bi nekim čudom i došlo do promene trenera? Manite samo one priče pristali bi na bilo koga.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dobrodošao kući!!! Sad je jasno zašto Motajunis. Ova ekipa i ako je nije birao mislim da je skroz po njegovom ukusu. Inače za beka sam rekao da će doći ali da će ga novi trener birati. Edited 1 hour ago by Čočo
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sinnerman said: Da li biste pristali na Trinkijerija kad bi nekim čudom i došlo do promene trenera? Manite samo one priče pristali bi na bilo koga. Ne volim ga vidjeti ni na tv-u 1
Karakondzula! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko znam sa Dobrićem nije bio dobar prošli put,o Monekeu da ne pričam... I šta koji moj kurac znači "near" , "na pragu" i te gluposti? Sve u svemu nisam nešto oduševljen.
RSF Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da se desilo na kraju prosle sezone bio bih apsulotno za ali posto dolazi na ekipu koju nije selektirao a pritom Sale nema bas najbolji odnos sa nasim najskupljim igracem... Ne znam sta bih rekao
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fuj. Koji su to retardi, na planeti postoji tacno jedan jedini tip koji je jos odvratnije resenje od Sferopulosa, i bas njega su se setili. Doslovno mrtav klub. 7
Khal Drogo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Debilizam i amaterizam po meni ako dodje Obradovic .Koji djavo si onda ostavio trenera da odradi pripreme . Imas pola povredjene ekipe šta tu novi trener može da uradi . 2
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je istina, ne iznenađuje me 🤡🥁👙 Kakav cirkus od kluba.
Recommended Posts