Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Summerfunk said:

Doveli smo Tomića da kad Sveropolus dobije šut u dupe, da preuzme ekipu.

Ajmo da stanemo sa nagađanjima. Svaki dan neko napiše nešto „kao da zna“, a u stvari samo pretpostavlja. Takve poruke unose zbrku. Tomic je doveden kao sportski menadžer – tačka. Ako neko ima pouzdane informacije, neka navede izvor, u suprotnom bolje ne pisati napamet.

• Like 6
Posted
8 hours ago, Elevator Operater said:

Komsije, malo kasnim ali opala, failing upwards, vidim. Povredi vam se drvo od centra, mora brzo da se reaguje i onda dovedete lika 3 nivoa iznad 😁

Cestitke na pojacanju, kompletan igrac u napadu, a moze i u odbrani samo kad oce.

A retko kad hoce 😆

Sto ga ne uzeste kad je dobar? Pet meseci se zna da je visak u Monaku.

• Like 2
Posted

Ma kakav Hermanson to je verovatno obična patka, bio bi nam dobar da je ovo 2018. godina ovako ne verujem ni da su naši toliko ludi da ga uzmu. 

Posted
4 minutes ago, Sasha said:

Ma kakav Hermanson to je verovatno obična patka, bio bi nam dobar da je ovo 2018. godina ovako ne verujem ni da su naši toliko ludi da ga uzmu. 

Problem je sto nisu ni pametni...

Posted
3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Još Sasu Salin i upadamo u top 16.

Pravi šuter pogađač što se često ovdje priželjkuje :ss:

Posted
4 minutes ago, Bejn said:

Bacanje para dok je Sferopulos trener. Koga god da mu dovedeš isto će da izgleda.

Ovaj Zalgiris sto ih sprdam reda radi doveo 3-4 lidera koji prave razliku i platio ih ozbiljno. Ostalo su prasinari.

Mi dovedeno kao neka javna ustanova 10 igraca uloge sa istim nivoom znanja i sad cemo jos da gomilamo igrace koji NE PRAVE RAZLIKU. Zato smo tu gde smo.

Umesto da dovedemo 4 igraca od 2 miliona i 6 od 500k igraca uloge mi dovedemo 10 igraca uloge za po milion.

Nema lidera, go to guy nam treba. To moze biti Nwora ali on stvarno samo kos vidi.

Mozda Carter.

Dakle treba nam neko ko moze i da sutne i da ide do kraja, ne kao Kodi da mu se odmaknes 3 metra.

• Like 3
Posted
26 minutes ago, JPM said:

A retko kad hoce 😆

Sto ga ne uzeste kad je dobar? Pet meseci se zna da je visak u Monaku.

Wifi password: pitajzeljka01 🤷‍♂️

Svakako je bolji igrac od Rivera i Johna Cene koji je nas rezevni centar.

Posted
15 minutes ago, JPM said:

Ovaj Zalgiris sto ih sprdam reda radi doveo 3-4 lidera koji prave razliku i platio ih ozbiljno. Ostalo su prasinari.

Mi dovedeno kao neka javna ustanova 10 igraca uloge sa istim nivoom znanja i sad cemo jos da gomilamo igrace koji NE PRAVE RAZLIKU. Zato smo tu gde smo.

Umesto da dovedemo 4 igraca od 2 miliona i 6 od 500k igraca uloge mi dovedemo 10 igraca uloge za po milion.

Nema lidera, go to guy nam treba. To moze biti Nwora ali on stvarno samo kos vidi.

Mozda Carter.

Dakle treba nam neko ko moze i da sutne i da ide do kraja, ne kao Kodi da mu se odmaknes 3 metra.

Ja bih se vodio tim principom, 3-4 skupa igraca i ostatak pomocno osoblje koji bi popunjavali roster u skladu prema nosiocima.

Sve to moze biti i macka u dzaku cak i taj Zalgiris je za nosilace doveo injury prone igrace, ovde bi bilo cupanja kose da su kod nas dolazili 

• Like 2
Posted
22 minutes ago, JPM said:

Mozda Carter.

Sve tačno ali nemam poverenja u Grka od završnice prošlogodišnje EL i mislim da je on glavni problem. 

Posted
24 minutes ago, Elevator Operater said:

Wifi password: pitajzeljka01 🤷‍♂️

Svakako je bolji igrac od Rivera i Johna Cene koji je nas rezevni centar.

Molim te MCT, ne prizivaj nam ove nepokretne belce na petici više 😐

• Ha-ha 1
Posted

A sad jedna zanimljivost koju su svi verovatno zaboravili, sem mene naravno jer imam pamćenje za nebitne detalje kao slon. 

Motiejunas je pre nekoliko sezona privukao na sebe pažnju ljudi sa ovih prostora kada je sa još nekim igračem "tviterašem" komentarisao naš košarkaški klub kako ne plaća igrače i da mu je to nezamislivo. Jedno 99% sam siguran da je taj drugi lik bio Mike James. 

Posted
27 minutes ago, Sinnerman said:

A sad jedna zanimljivost koju su svi verovatno zaboravili, sem mene naravno jer imam pamćenje za nebitne detalje kao slon. 

Motiejunas je pre nekoliko sezona privukao na sebe pažnju ljudi sa ovih prostora kada je sa još nekim igračem "tviterašem" komentarisao naš košarkaški klub kako ne plaća igrače i da mu je to nezamislivo. Jedno 99% sam siguran da je taj drugi lik bio Mike James. 

Moguce da je Mike James, on konstantno komentarise sta god da je kosarkaski u pitanju, kao sto Kevin Durent radi, nije ni cudo sto su drugari

Posted

Taj je isto nešto njakeo, ovo o čemu ja pričam je bio neki video, ako se dobro sećam eurohoops ili neko sličan. Motiejunasa se sećam da je sedeo na nekoj stolici i pričao. 

Posted
Just now, Khal Drogo said:

Odakle vam da je za nas ,možda Partizan konačno dovede centra 🙂 

Odgovorio je u kom na objavi vezanoj za Sanlija, pitao ga neko. 

• Like 1