Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Taki said: Jest al da smo ga doveli bar prije 5 god. Ne znam kada ocekujete Bokija nazad, ali tandem Boki-Dimo nije nimalo los na papiru, cak i za EL uslove. Samo to ofc, treba docekati u nekom rezultatskom momentumu 1
Miloš 52 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, dzakala said: Jedno pitanje hipoteticko. Da smo u prve dve utakmice usli sa full rosterom, bez povredjenih (izuzev Bokija) sta mislite koji bi skor imali iz te dve utakmice? 1:1 4
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, Wingwalker said: post meseca oktobra... Teodosića nisu mogli da zadrže u sobi na pripremama omladinske repke... Jarić je Majersu kao pretnju pokazao pištolj u svlačionici... Petrušev i na treningu usta ne zatvara, treš tolkuje kolegama... Rebraču odradila manguparija za kintu, od cele karijere ostao mu motel... Javonte Smart priznao Nedoviću da igra igrice po celu noć...Boriša je to radio i u svlačionici... Naneli je u svakom klubu upisao neki eksces - fizički obračun. Radmanović... Mnogo gora slika je naravno preko bare... Postoji specijal o NBA zvezdama milionerima koje su bankrotirale usled bahaćenja. U odjavnoj špici idu brojke sa zaradjenim ciframa i neverovatnim brojem onih koji su završili bukvalno na ulici. Jeste totalni off topic sa Sfero odlazi/ ostani, ali da. Sportisti ( narocito u visikoplacenim fudbalu i kosarci ) su u solidnom procentu neprosveceni ego manijaci, etaloni sujete, nezrelosti i povrsnosti. Ruku na srce, nije lako ni odbraniti se od toga, rano postajes heroj svoje okoline i zemlje, ne radis ( ili ne radis dovoljno ) na sopstvenom formalnom/neformalnom obrazovanju ili izgradnji licnosti, ostanes ponekad zeljan nekih zadovoljstava koje imaju tvoji vrsnjaci pa te to gura u odredjena periodicna ekstremna ponasanja te vrste, itd. Neko nema ni dobre porodicne primere ili ih porodica gleda kao zlatne koke i na beg iz promasenog , ubogog zivota ako su iz nizih drustvenih slojeva. Ovako laicki jer nisam psiholog, da se ne uvrede pripadnici tih profesija na forumu, najvise egocentrika i sujete sam primecivao kod akademskih profesora, lekara ( narocito ovih ostvarenijih i zvucnijih ), glumaca i sportista. 🙂 6 1
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 34 minutes ago, Elevator Operater said: Komsije, malo kasnim ali opala, failing upwards, vidim. Povredi vam se drvo od centra, mora brzo da se reaguje i onda dovedete lika 3 nivoa iznad 😁 Cestitke na pojacanju, kompletan igrac u napadu, a moze i u odbrani samo kad oce. ne pratim od skoro...koga smo to doveli 3 nivoa iznad drveta i zašto čestitke ? Edited 3 hours ago by Wingwalker 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni se Motejunas nikad nije dopadao, ali poslužiče u ovoj situaciji kad je Izundu jedini pravi centar. Jago se već previše potcjenjuje i pljuva. Ima on šta da ponudi.
Erik Kartmen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Prva i najvažnija stvar za ovu ekipu jeste da se Kodi svede na 10 do 15 minuta, zavisno od toga na koju nogu ustane tog dana. Da se nađe plej koji će koliko toliko povezati redove, jer mi potencijala imamo. Mislim da bi ljekovito bilo da Jago počinje i da bi to skinuo teret i sa Kodija, ma koliko očajan potez to bio, ali bez Grejema nemamo mnogo izbora. Jago, Nvora, Kalina, Moneke, Motejunas da kreću dok se ne dovede dvojka koja može nešto više da isporuči, ako je to uopšte u planu. S tim da bih ja probao i sa Samijem u petorci jer je jak, dobar odbrambeni igrač i solidan šuter. U ovoj postavi bi mogao da bude vrlo koristan. Edited 3 hours ago by Erik Kartmen 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 23 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Meni se Motejunas nikad nije dopadao, ali poslužiče u ovoj situaciji kad je Izundu jedini pravi centar. Jago se već previše potcjenjuje i pljuva. Ima on šta da ponudi. Sta znam, meni dovodjenje Litvanca ne deluje kao los potez. Prvo, pozajmica na tri meseca i preuzimanje pola plate ako je tacno. Mnogo bolja solucija nego pominjani Mitrovic, a realno jeste tesko u ovom momentu dovesti kvalitetnog centra, narocito sto nam ne bi trebalo resenje do kraja sezone ako se ova dvojica vrate zbog natrpanog rostera. Drugo, iako je i on spor i rupa u odbrani poput Rivera gde ce nam u piku mnogi praviti probleme ( a ovako nam je timska odbrana jad i beda ), donece nam igru s niskog posta kada treba izmisliti neke poene, moze da pogodi i s kapice i poludistance pa i za 3. Nije u najboljim godinama, ali za pokrpiti kratkorocno sasvim dobro resenje. Nikad nije bio neki skakac ,ali makar ima 213, meni i pored njihove fizicke snage i atletike ,fali visine na cetvorci kod Monekea i Odzeleja ( koji je cista trojka sto smo vec prezvakali ), tako da bar taj deo nivelisemo sa visokim centrom ( Plavsa je balvan, njega ne racunam ) Edited 2 hours ago by Kosjan Willavić 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ko zna. Možda Jago i bude bolji kad na beku ima Nworu. Nije isto kad si na parketu sa Nedovićem i/ili Kenanom ili Teodosićem i kad si sa Nworom. A sa Jagom znamo šta dobijamo i šta gubimo. Ima muda, šut, ulaz i asistenciju. Sve što nema Kodi. Nema telo za odbranu ali hoće da je igra. Sa ostalim igračima na terenu može se i to ispeglati. Ako trener zna. Edited 2 hours ago by Čočo 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Čočo said: Ko zna. Možda Jago i bude bolji kad na beku ima Nworu. Nije isto kad si na parketu sa Nedovićem i/ili Kenanom ili Teodosićem i kad si sa Nworom. A sa Jagom znamo šta dobijamo i šta gubimo. Ima muda, šut, ulaz i asistenciju. Sve što nema Kodi. Nema telo za odbranu ali hoće da je igra. Sa ostalim igračima na terenu može se i to ispeglati. Ako trener zna. Upravo tako. Yagisa za spas sezone 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Upravo tako. Yagisa za spas sezone Jbg. zvali bi i Teodosića ali on se penzionisao. Ko mu kriv što žuri.
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I ja sam mislio da ce Jago u tandem sa Nvorom, da bismo sebe postedeli nejakog tandema Karter-Jago u odbrani. Ali kad bolje razmislim, tesko ce Janis odustati od prve petorke koju tvrdoglavo gura, odnosno tog trija spolja Kodi-Nvora-Kalina, a bilo bi dobro da odustane jer ima mnogo drugih zanimljivih varijanti. U svakom slucaju, sto neko gore rece, najveca prednost koju donosi Jago jeste to sto ce rasteretiti pojedine spoljne igrace od preterane uloge u napadu, i uticace na to da se oni vrate svojim defanzivnim zadacima i pristupe im sa 100%, to se najvise odnosi na Kalinu i Odzeleja, ali i na Kartera kome ce prijati da iskulira od lopte napred, da bi i u odbrani bio sveziji. Nemam sumnju da ce mali odigrati prvih mesec dana na inat i muda, ne bi me cudilo da nam i donese jednu pobedu svojerucno, ali to za posledicu moze imati razjebavanje citave koncpecije koju je Janis zamislio (a povrede su na to vec dosta uticale), tako da Jagnje mora da se pazljivo dozira sto predstavlja trenerov glavni izazov. Motjeunas ce se vec sam od sebe uklopiti, preiskusan je i profi frajer, na to su i one akcije namenjene Riveru ko stvorene za njega, zbog toga je i bio logican izbor. 4
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Wingwalker said: odličan post... Teodosića nisu mogli da zadrže u sobi na pripremama omladinske repke...a verovatno ni kasnije. Jarić je kolegi kapitenu Majersu kao pretnju pokazao pištolj u svlačionici... Petrušev i na treningu usta ne zatvara, treš tolkuje kolegama... Javonte Smart priznao Nedoviću da igra igrice po celu noć...Boriša je to radio i u svlačionici... Naneli je u svakom klubu upisao neki eksces - fizički obračun. Tundži Avodžobi je prekinuo plej-of tekmu. Ni interventna nije smela da mu pridje koliko je brat ispizdeo. Radmanović...💥 Mnogo gora slika je naravno preko bare... Postoji specijal o NBA zvezdama milionerima koje su bankrotirale usled bahaćenja. Ozbiljan je broj onih koji su završili bukvalno na ulici - homeless poput Delonte West-a. Većina samo par godina nakon završetka karijere. Gurović pa 15 mesta prazno 😂
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Čočo said: Ko zna. Možda Jago i bude bolji kad na beku ima Nworu. Nije isto kad si na parketu sa Nedovićem i/ili Kenanom ili Teodosićem i kad si sa Nworom. A sa Jagom znamo šta dobijamo i šta gubimo. Ima muda, šut, ulaz i asistenciju. Sve što nema Kodi. Nema telo za odbranu ali hoće da je igra. Sa ostalim igračima na terenu može se i to ispeglati. Ako trener zna. Yago i CMM su organizaciono i plejmekerski preslikani igraci. Slab pregled igre, odustvo PNR i kreativnosti, los povratni pas. Koliko puta se kod obojice desilo da ulubljuju parket tapkanjem lopte i trosenjem celog napada da bi sutirali neku trojku sa 7 metara u odsustvu bilo kakvog drugog resenja. Sa Neworom nema dodirnih tacaka. Bice bolje s Yagom ali za nijansu.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Upravo tako. Yagisa za spas sezone Ti se bogami dobro sprdas...
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Ti se bogami dobro sprdas... Evil Miki be like : "Bijelopoljac- najbolji trener EL " 😄 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 16 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Yago i CMM su organizaciono i plejmekerski preslikani igraci. Slab pregled igre, odustvo PNR i kreativnosti, los povratni pas. Koliko puta se kod obojice desilo da ulubljuju parket tapkanjem lopte i trosenjem celog napada da bi sutirali neku trojku sa 7 metara u odsustvu bilo kakvog drugog resenja. Sa Neworom nema dodirnih tacaka. Bice bolje s Yagom ali za nijansu. Gledajući reprezentaciju Brazila dok igra Yago ne bih se složio sa tobom. Znači nije do njega. Kao i gotovo svi igrači do sada, pogrešno korišćen. Edited 1 hour ago by Čočo 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Čočo said: Jbg. zvali bi i Teodosića ali on se penzionisao. Ko mu kriv što žuri. Neka ga Teo nek uziva u penziji. Ja se za Yaga ne zajebavam, ocekujem da nap preokrene sezonu. Htjece da se dokaze i pokaze 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Čočo said: Gledajući reprezentaciju Brazila dok igra Yago ne bih se složio sa tobom. Znači nije do njega. Ima i do njega. Reprezentacija Brazila je igrala takmicenje koje je daleko ispod kvaliteta EL. 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pominju se Hermanson i Malakaj Flin. Ja mislio mi dvojku trazimo.
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U kakvom je uopšte stanju Hermanson? Opet reaktiviramo stare želje... daj Tomiću, pokaži što smo te doveli. 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, fradler said: Pominju se Hermanson i Malakaj Flin. Ja mislio mi dvojku trazimo. Na stranu što mi ova dva imena nemaju nekog smisla, Flin može biti baš dobar igrač za EL. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imam info već dva dana da smo Hermansona skoro završili. On jeste pravi plej za razliku od bugarskog lažnog košarkaša, ali on je još jedan koji je mek i koji ne pipa odbranu. Na ovaj roster ide kao čir na dupetu. No, s obzirom da se radi o EL veteranu koji je bez kluba neko vrijeme, ne sumnjam da nam je jako interesantan. 1
basketcoa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Hermanson nije bez kluba, igra u Albi, igrao i sinoć meč Njemačkog prvenstva, 19 poena, 3 as Edited 1 hour ago by basketcoa 1
Recommended Posts