mindgame Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago da li zna neko možda kad će bek da stigne ? (odgovor stigao je Jago se ne računa) 🙂
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Valensiji ne smeta da gurne dečka od 19 godina u tim i da pritom pobjeđuje. I to ne ono garbage time, nego lopta u ruke i jedan od glavnih igrača. Kod nas srpski igrači debituju u 24,25,26 godini, vode se kao mladi igrači, dobijaju šansu samo ako se neko prije toga povredi, i to na kašičicu. Tako imamo sad Miljenovića, Plavšića, prije toga Lazarevića, itd...koji izgledaju na terenu kao kadeti. Ee, tužna li si srpska košarko, na kako niske grane su te doveli ovi ćaci stručnjaci. "Megalomani" koji se igraju "pijanih milionera". No, sve će se ovo jednom lani zvati. Vratiće se sve u normalu kad tad. 10 1
berti Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Živ nisam za to šta bi bilo gore da je Grk najuren posle Spartaka ili Future i doveden neko drugi. Ko ga brani posle 8 meseci katastrofe, neka ga brani i dalje. Ako ne klikne posle 0:5, mozda klikne i poslozi kockice posle 0:10 i nadam se da ce i tada imati ovaj stav da Sfero treba da ostane. 8
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 hours ago, JPM said: Ako se večeras rezultati poklope, mi preuzimamo fenjer. Jednom da se i nama poklope ostali rezultati. 9 2 22 1
mile-r Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Spoiler O novom pojačanju govorio je bivši trener Monaka Saša Obradović, koji je sa Litvancem sarađivao tokom zajedničkog perioda u Kneževini. "Donatas Motiejunas je najveći profesionalac koga sam trenirao. Uvek je u pratnji svog ličnog trenera zaduženog za fizičku spremu i sigurno je u top formi. Na treninzima daje 100 odsto svojih mogućnosti", rekao je Obradović 1
Desiderius Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 44 minutes ago, Chaos Is Me said: Nisam se obratio posprdno nego samo odgovorio primerom kako bih opovrgao tvoj post, a to je bio post odmah iznad tvog. Dakle, nisam ubacio ništa tebi u post tako da ne znam stvarno što si me spopao. Ma ok,neka bude da je nesporazum.Živeo 1
Molina23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Posle Budućnosti i Spartaka postojao je opšti konsenzus da je Janis zreo za nogobulj, to je valjda jasno. I saglasan sam da je trebao otići i to sam. Međutim pošto se to nije desilo i klub je stao uz trenera a čovek vodi novi a već sakati tim u novoj sezoni, ne znam šta je spektakularno otrovno reći da čovek zaslužuje bar još neko vreme da popravi stvari i vrati se na pobednički kolosek. Dešavala su se i veća čuda zar ne. Pritom ni ova uprava ne daje signale da imaju neki 2.0 master plan za eventualnog naslednika. I baba Kurana bi mogla da okrene Sašu Obradovića da se smire mase i odradi nova tura hajpa na emocije i zasluge. To šta bi bilo kad bi i on vezao 3 poraza, who cares, skratili smo jednu glavu i prineli žrtvu. A to što bi vaskolika ciganija posle 0-5 (koji se još nisu desili inače) odustala od EL, Aba lige i pravili nove prelazne rokove po XY put, to govori da smo i mi vrlo neozbiljna i cirkuska publika i da ne treba uvek ići za glasom iste. Indikativno je koliko su gostovanja po Evropi postala mnogo zdravija, prava podrška i guranje tima za razliku od jebavanja majki u Beogradu gde se nožem seče tenzija i toksičnost. Ne bi me čudilo da opet igramo gostovanja duplo bolje od svih mečeva kući. To očigledno nije samo do Janisa. Edited 13 hours ago by Molina23 18
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 35 minutes ago, Čvarkov said: Jednom da se i nama poklope ostali rezultati. Kad treba nijedan a kad je nevreme svi se poklope. Pa to ti je. :P
Igor_ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 38 minutes ago, mile-r said: Hide contents O novom pojačanju govorio je bivši trener Monaka Saša Obradović, koji je sa Litvancem sarađivao tokom zajedničkog perioda u Kneževini. "Donatas Motiejunas je najveći profesionalac koga sam trenirao. Uvek je u pratnji svog ličnog trenera zaduženog za fizičku spremu i sigurno je u top formi. Na treninzima daje 100 odsto svojih mogućnosti", rekao je Obradović Ako onako izgleda njegovih 100% spremnosti, ziv nisam kakav je na 50%. Meni uvek deluje kao vikend basketasi iz bloka. 1
Admiral Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dozivotnu zabranu rada u sportu (i gledanja) treba da dobije onaj ko je procenio da Mosesu Wrightu ne mozemo da garantujemo ulogu nosioca. 12 2
Wayne Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Видим нема објаве, па реко ја да напишем. Почивај у миру Оче Илија, памтиће те твоји Звездаши! Edited 10 hours ago by Wayne 7 3
Placebo Lone star Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hocu da izadjem iz svega ovoga lose mi je ne mogu da konzumiram sport kao zabavu. 6
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Nemam više nikakav direktan info iz kluba, niti se da budem iskren trudim da dobijem isti. Nekako sam ravnodušan već par sezona. Pogledam mečeve, nekad do kraja, nekad prespavam, uglavnom ne stresiram se, niti sebe izlažem nervozi. Što bi se reklo, pustio sam ljude u klubu da mirno rade, ja sam dizao bunu kada to nije bilo popularno, a danas ih svako drugi ili treči želi na vešalima. Sviđala mi se ideja sa Sferom, mislim i dalje da je na mestu lik po ponašanju, međutim ogroman kiks je bila prošla sezona, a takođe je ogroman kiks bilo ishitreno produženje ugovora gde smo sada zarobljeni i u bezizlaznoj situaciji. Neshvatljivi su mi neki njegovi potezi, a jedan od naj neshvatljivijih je uloga Odželeja. Takođe mi se nikako nije svidela situacija sa Yagom, gde smo pokušali da ga šutnemo nakon produženog ugovora. Takođe važi i za Nedovića. Mišljenja sam da im se nije trebao ni produžavati ugovor kad već ne ide. O Nedoviću imam mišljenje, drag mi je lik, hvala što se vratio ali mi ne leži njegov stil igre. Ja mislim da on može i mora bolje. Yago je ponoviću u nekom sistemu dobar fit, nama nije legao jer mi od neke divlje mačke želimo da napravimo pitomu macu, a nikako nismo spremni mi njemu da se prilagodimo. Nešto slično vidim da ima Pao sa Shorts-om. Takođe bih rekao da koliko god mi ljudi u klubu išli na onu stvar, trenutno mi mnogo više na istu idu pojedini histerični i psihički nestabilni navijači, koji misle da se igrači i treneri pod ugovorima tek tako šutiraju i dovode zamene. Kreirajući atmosferu u i oko kluba neizdrživom. Koliko god nemao više sluha za Sferopulosa, koga sam i sam omalovažavao nazivajući ga Giros majstorom, smatram da on mora da ostane da izgura ovo i da popravlja sranje koje je napravio. Ima veliki alibi na njegovu sreću zbog ovih silnih povreda. Ovo šta smo mi doživeli ne znam da li je iko. I ne mogu da krivim nikoga do možda same te igrače jer sva je prilika da su nespremni ušli u sezonu kada se tako lako povređuju. Takođe su verovatno bili i neoprezni. Mi sve te igrače gledamo kao na odrasle ljude, navikli smo kroz život od malih nogu da na njih gledamo kao neke gromade sportiste, a vremenom polako ih prestižemo sa godinama čak i za duplo. Imamo neku percepciju da su profesionalni, odgovorni, a u stvari su često neodgovorni nedokazani balavci, egocentrični, lenji, gledaju da hvataju krivine i sl. Elem, za kraj, ono što smatram da nam je sada potrebno jeste (s obzirom da smo već vratili Yaga i doveli Motiejunasa) još jedan bek. Pominju ovog Malachi Flynn-a i gledajući ga, mislim da nam je baš on potreban da uz Cartera i Nvoru bude udarna igla. Međutim niti nešto verujem u naše da će dovesti još jednog igrača, niti verujem da imaju hrabrosti za ovakav rizik, a takođe ne pitamo se ni samo mi. Lik je koliko vidim podigao prašinu i sada je malčice kasno za nas. Nadam se suprotnom ali realnost me otrezni. Moram još što se trenera tiče da kažem da nama treba neko malo temperamentniji, a ne gospodin sa kravatom. Ali o tome kada za to stvarno dođe vreme, a ne sada na dva kola Evrolige. Edited 5 hours ago by Sinnerman 6 1
Karakondzula! Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prvi smo otpozadi, i to je nesto. Što bi se reklo kolega- zguza.
dzakala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedno pitanje hipoteticko. Da smo u prve dve utakmice usli sa full rosterom, bez povredjenih (izuzev Bokija) sta mislite koji bi skor imali iz te dve utakmice?
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, Admiral said: Dozivotnu zabranu rada u sportu (i gledanja) treba da dobije onaj ko je procenio da Mosesu Wrightu ne mozemo da garantujemo ulogu nosioca. Ili da je Loyd odigrao svoje zbog ucestalih povreda😁
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, dzakala said: Jedno pitanje hipoteticko. Da smo u prve dve utakmice usli sa full rosterom, bez povredjenih (izuzev Bokija) sta mislite koji bi skor imali iz te dve utakmice? 2:0, 1:1 ili 0:2... 2 6
Karakondzula! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jago i Donatas... Igraju u ponedeljak? Ili za 4-6 nedelja?
Four Elements Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prvi smo otpozadi, i to je nesto. Prosle godine smo posle 3 kola bili prvi i to spreda, a nesto mi deluje da ljudi nisu bas prezadovoljni sezonom. Mozda i to sada bude obrnuto, valja malo sacekati i strpiti se...
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 hours ago, Sinnerman said: Mi sve te igrače gledamo kao na odrasle ljude, navikli smo kroz život od malih nogu da na njih gledamo kao neke gromade sportiste, a vremenom polako ih prestižemo sa godinama čak i za duplo. Imamo neku percepciju da su profesionalni, odgovorni, a u stvari su često neodgovorni nedokazani balavci, egocentrični, lenji, gledaju da hvataju krivine i sl. odličan post... Teodosića nisu mogli da zadrže u sobi na pripremama omladinske repke...a verovatno ni kasnije. Jarić je kolegi kapitenu Majersu kao pretnju pokazao pištolj u svlačionici... Petrušev i na treningu usta ne zatvara, treš tolkuje kolegama... Javonte Smart priznao Nedoviću da igra igrice po celu noć...Boriša je to radio i u svlačionici... Naneli je u svakom klubu upisao neki eksces - fizički obračun. Tundži Avodžobi je prekinuo plej-of tekmu. Ni interventna nije smela da mu pridje koliko je brat ispizdeo. Radmanović...💥 Mnogo gora slika je naravno preko bare... Postoji specijal o NBA zvezdama milionerima koje su bankrotirale usled bahaćenja. Ozbiljan je broj onih koji su završili bukvalno na ulici - homeless poput Delonte West-a. Većina samo par godina nakon završetka karijere. Edited 53 minutes ago by Wingwalker 1 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Komsije, malo kasnim ali opala, failing upwards, vidim. Povredi vam se drvo od centra, mora brzo da se reaguje i onda dovedete lika 3 nivoa iznad 😁 Cestitke na pojacanju, kompletan igrac u napadu, a moze i u odbrani samo kad oce.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Komsije, malo kasnim ali opala, failing upwards, vidim. Povredi vam se drvo od centra, mora brzo da se reaguje i onda dovedete lika 3 nivoa iznad 😁 Cestitke na pojacanju, kompletan igrac u napadu, a moze i u odbrani samo kad oce. Ne znam sad sta da mislim. :D 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Komsije, malo kasnim ali opala, failing upwards, vidim. Povredi vam se drvo od centra, mora brzo da se reaguje i onda dovedete lika 3 nivoa iznad 😁 Cestitke na pojacanju, kompletan igrac u napadu, a moze i u odbrani samo kad oce. Jest al da smo ga doveli bar prije 5 god.
Recommended Posts