leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, zvezdale said: Totalno mi je nerealno da pregovaramo sa Keon-om. Covek je bio starter u bruklinu prosle sezone, odigrao 79 utakmica i pritom je mlad igrac. Nekad je to i stvar srece. Bio je starter jer je Bruklin to sto jeste. Bio je i, tada prilicno loš, Sved starter u Niksima, a Luk Longli u mozda najboljem timu ever... Devonte je bio najbolji igrac Hornetsa, sto opet vise govori o njima nego njemu. Keon bi trebalo da bude dostupan za Evropu. 1
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Paradoksalno, uz ovako tešku povredu, nama je trenutno veći problem što napredna uprava reč nije rekla za Grahama. Ako pođemo od pretpostavke da su za Kenana saopštili jer je teška povreda, za Kalinu nakon povrede nisu jer je laka i brzo se vratio, ostaje mi samo da se nadam da je i Graham lakše povređen i da će biti brzo na terenu. E sad, jel ga video neko na ovom ubogom turniru u Beogradu, da je sa ekipom, makar na tribinama? Pa bio je na klupi u civilu... Šta je on uopšte povredio? Meni je djelovalo da se više ugruvao nakon lošeg pada...
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, bodo said: oprosti kakve veze ima moj post sa tobom a pogotovo sa tvojom konstrukcijom o nepoznavanju košarke. priča se provlači o tome kako nam nije potrebna zamena u novonastaloj situaciji. baš baš ništa lično. Ma nema nikakve veze, nego sam htela da kažem da će sigurno gledati da dovedu nekog igrača, ukoliko se Kenan ozbiljnije povredio, mada još nemamo info da jeste. A nadovezala sam se da ja nemam pojma da li ima dobrih dostupnih igrača, oni za koje ja znam, svi su pod ugovorom. Naravno da nam nedostaje igrač, ukoliko je Kenan pokidao, što iz ovog ugla sada deluje da vrv i jeste, na zalost. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Mile1 said: Imamo roster ali nemamo igrace koji ce da igraju EL Zar stvarno mislis da Radosic, Dobric mogu bilo sta u evroligi da naprave ili da Nwora bude na poziciji 2? Srecom pa uprava ne misli kao vecina na forumu pa ce se dovesti zamena za Kenana Pa sudeci po reakcijama deluje da je tvoje misljenje vecinsko i da se misljenje uprave podudara sa zeljama ovdasnjih forumasa.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, leki bg said: Nekad je to i stvar srece. Bio je starter jer je Bruklin to sto jeste. Bio je i, tada prilicno loš, Sved starter u Niksima, a Luk Longli u mozda najboljem timu ever... Devonte je bio najbolji igrac Hornetsa, sto opet vise govori o njima nego njemu. Keon bi trebalo da bude dostupan za Evropu. Nama treba kreacija i sut a on je sve ostalo samo to nije,dobar defanzivac jeste i atleta a ovo ostalo je upitno 1
Admiral Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fina je kocka pokusaj sa Nworom na 2, pogotovo sto imamo Kodija na 1. Uprava je njega posle potpisa naglasila kao nekog od koga se ocekuje da napravi bum, i bude kradja. Znaci planski je on na poziciji SG. Meni je utisak priprema , ajde sto bi ovoj ekipi legao Joel, nego bi ova ekipa mnogo vise legla Joelu nego ona proslosezonska. 5
Bobby Shurda Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Ovaj iz Bruklina što šutira 17% za 3, taman realna zamena za Kenana 2
GameChanger Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago U nedelji pocetka sezone stvarno ne vidim rezon da se dovodi neko ko ce mesec dana biti u dzet legu. Videli smo prosle godine koliko je Mekolum znacio Feneru, veteran sa 38 godina. U nasoj situaciji mislim da je mnogo realnije ici na tu kartu, iskusan veteran koji ce odmah uci u sistem i biti spreman da isporuci oredjenu dozu poena u kratkom vremenskom intervalu. Da ne licitiram sada imenima, pored pomenutog Mekoluma i Tomasa kojeg sam pomenuo ranije, ima pregrst igraca po Turskoj i Spaniji koji bi verovatno mogli da dobiju izlaz iz ugovora u slucaju ponude iz El. Imamo vec Kartera i Grejama kao potencijalno dugorocna resenja, nista nece biti strasno ako pazarimo jednog matorca koji zna kosarke (ali i da fizicki moze da izdrzi napore). To bi nam ustedelo vreme potrebno za adaptaciju igraca na sistem igre, a vreme je u ovako zgusnutom rasporedu jedna od najvaznijih stvari. 1 1
Disfruto Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Keon nikako nije fit za ovu ekipu, samo bi jos vise ubio spejsing. Nama treba napadacki bek koji nije rupa u odbrani, a on je u napadu poprilicno ogranicen. Mozda najbolje resenje je da dodje kombo bek koji moze da vrti pnr i da imamo cmm + 3 kombo beka i tako da pokusamo da uradimo nesto u napadu.
MrTripleDouble Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ne bih imao nista protiv da Frediju Ife Ljunbergu oprostimo ruznu proslost. Kontam da u njemu jos ima kosarke i da je bio zrtva sistema prosle sezone. Treba nam neko u spoljnoj liniji sa solidnim sutem, neko kreacijom i pre sve pouzdanim driblingom, a on to moze da ponudi. 1
nik_nurse Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 1 hour ago, Čočo said: Povredjeni su svakako. Da li ce doci novi bek? Nece. Novog beka ce izabrati novi trener. Ček mi vec sada znamo dok jos nije ni počela sezona da ce smenimo trenera i dovedemo novog😂,pa ovo je cirkus sto su ga ostavili ako planiraju da ga najure,jos mu dali da vrsi selekciju igraca za novu sezonu 😃 3
Bobby Shurda Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 15 minutes ago, MrTripleDouble said: Ne bih imao nista protiv da Frediju Ife Ljunbergu oprostimo ruznu proslost. Treba nam neko u spoljnoj liniji sa solidnim sutem, neko kreacijom i pre sve pouzdanim driblingom, a on to moze da ponudi. Bolje onda Naneliju da opraštaju prošlost nego Ljungbergu 2
Jakob Aman Posted just now Posted just now 2 hours ago, pavlaka said: Kakav je ovaj Johnson? Dobar. Vise zakucava nego sto sutira van 2 metra, ali vreme je za revoluciju.
Recommended Posts