Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, mindgame said:

nadam se da će prevaspitati malo ono nevaspitano i prepotentno derište 

Udri Vucicu zgubidane blokaderske, tako tvoje pisanje deluje...

Posted
17 minutes ago, mindgame said:

nadam se da će prevaspitati malo ono nevaspitano i prepotentno derište 

Brate, previse se to potencira. Onaj nesportski potez prema Guduri. Niti je taj klinac bio kljucan protiv nas niti je nevaspitano prepotentno deriste. 

Posted
7 minutes ago, JPM said:

Brate, previse se to potencira. Onaj nesportski potez prema Guduri. Niti je taj klinac bio kljucan protiv nas niti je nevaspitano prepotentno deriste. 

Лик се уносио у фацу коме год је стигао током целог ЕП. Правио је фаце и Валанчијунасу и некоме од Грка, Стефан Јовић га је искулирао, што би тешко био случај да је то урадио нпр Петрушеву.

Написао сам коментар на теми о репрезентацији одмах након меча са Финском да би ми таквог у нашим редовима сами послали кући. 

Posted (edited)
27 minutes ago, bodo said:

Fučkaš Murinena. Nego ima li kakav update o Kenanu?

Pročitao sam da se ekspertiza lekara očekuje za vikend, nakon što splasne otok i urade se snimanja, a informacije o stepenu povrede početkom sledeće nedelje.

Ne znam koliko je verodostojno, izvor onaj krančtajm.

Edited by MarioKempes
  • Thanks 1
Posted

Ako je ovo istina, treba nam CMM kao na kraju jurolig sezone.

Verujem da dobijamo Armani, nadam se da će navijači biti pravi, strahovito će biti bitno da dobro krenemo.

Chima će biti vrlo vrlo važan šraf.

P.S. kad je tekma? 

😁

Posted
3 minutes ago, BojanaCZV said:

Ako je ovo istina, treba nam CMM kao na kraju jurolig sezone.

Verujem da dobijamo Armani, nadam se da će navijači biti pravi, strahovito će biti bitno da dobro krenemo.

Chima će biti vrlo vrlo važan šraf.

P.S. kad je tekma? 

😁

Utorak 20h. 

• Love 1
Posted

Mislim da se i sada nece dovesti bek iako bi moralo,nadam se da ce se decko sto pre oporaviti,nije se snasao ovde ali je jako zanimljiv lik i zelim mu brz oporavak

Posted
Just now, pavlaka said:

Odmah al odmah dovesti Bizija Bonesa..

Zelim Kenanu brz oporavak, cim sam cuo onakav urlik znao sam da je nezgodna povreda..

Covek je potpisao za Minesotu...

Uff,bas mi zao za Kenana 

• Tuzno 1
Posted

Ovo za Kenana znaci vjerovatno i kraj karijere, nije zasluzio ovo.

Ali mi je drago zbog klosara u klubu sto ce mu sad morati svakako ugovor isplatiti a decko ce presjediti, kad se sjetim samo kako su ga se htjeli otarasiti na sve nacine.

• Like 1
Posted

Jbg, bas steta za Kenana, ovo je par meseci pauza?

Ma nece nikoga dovesti, prosto nemaju ni koga da dovedu, slabo je trziste bas...

To mozda tamo kada nbt timovi zatvore rostere pa ako bude nesto.

Posted

Продужити бан колеги што је прижељкивао тешку повреду Кенана док се Ајзеа не опорави. 🙂

Што се терена тиче, сад нека тренер измисли поене на двојци Нвори ком је "обећао да ће играти са лоптом" или свом новом капитену којег на тој позицији вечито стартује. Или нека нам председник Дрчелић покаже како у овим ситуацијама реагује велики клуб. Или нека нам експерти објасне како је нормално ући у сезону са четири бека евролигашког нивоа од којих двојица први пут играју Евролигу. Бар нека од те три одговорне стране да се покаже сад и све је у реду.

• Like 8
Posted (edited)
7 minutes ago, Webad said:

Nisu valjda ludi da guraju dobrica/nworu na dva? Mislim nisu valjda

Nwori je obecano da ce biti prva opcija na 2 kako mislis nisu ludi da ga guraju lol

Edited by Maverick88
  • Tuzno 1