Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Odgledao sam Media Day pažljivo i kao neko ko je poprilično kritički nastrojen i ko ima visoka očekivanja, moram da kažem da mi se dopada kako je sve izgledalo. Očekivano je drugačija priča jer kolo ne vodi "domaća osnova", međutim vidi se da su igrači lepo kliknuli. Odmah da se ogradim, ne kažem da idemo na F4 jer mnogo tu ima faktora, samo kažem da se vidi da tu ima prijateljstava i pre Zvezde i da su neki preduslovi za dobru sezonu ispunjeni. Nastavak "pumpanja" biće ako tim veže neke pobede pa i navijači uskoče u hype vozić. Chima je očigledno domaćin show programa, on očekivano dobro pliva u tim vodama i mogu da kažem da je on glue guy ovog tima. Lepo se slaže sa domaćom manjinom, sa Izunduom i Ođelejom se kapira na osnovu Nigerije, sa Riverom na osnovu frizure, sa Nworom i Kodijem je prilično dobar, Kenan (koji mi duguje prošlu sezonu) vidim da je oduševljen što igra sa njim i počinjem da razumem njegov ostanak. Pored ugovora koji je bio kamen spoticanja, mislim da je procenjeno da je možda bolje da popravimo ovo što imamo, nego da okušavamo sreću sa još jednim novajlijom. Karter i Grejem su tu malo povučeniji ali u njih ne sumnjam i ne brinu me. Jedino što primećujem da me malo žulja jeste Kalina. Znam da je on malo "svoj lik", međutim stekao sam utisak da "nije prisutan" i kao da je pištoljem nateran da bude tu gde je. Velika je verovatnoća da je sve ovo oko njega uticalo na raspoloženje, počev od packi za pumpanje, pa do kapitenske trake i na kraju onog idiotskog incidenta sa grafitom, za koji na osnovu gramatičkih grešaka nije isključeno da mu je šarao neko iz Nigerijske osovine ili možda čak i neki strani igrač komšija. Edited 14 hours ago by Sinnerman 1
Bogoljub Gagic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 hours ago, Čvarkov said: Danilo Anđušić o ponudama Zvezde: Mnogo smešan čovek. Па јел једном или два пута? Као да је било 10 понуда па не зна дал је 9 или 10. Ни да слаже не зна. 1
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vjerujem da smo ga zvali, imao je on dosta uspona i padova u karijeri a mi ganjali domaću osnovu. Vjerovatno prije ove odluke navijača da ne možemo Partizanov igrače dovoditi.
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 hours ago, Sinnerman said: Velika je verovatnoća da je sve ovo oko njega uticalo na raspoloženje, počev od packi za pumpanje, pa do kapitenske trake i na kraju onog idiotskog incidenta sa grafitom, za koji na osnovu gramatičkih grešaka nije isključeno da mu je šarao neko iz Nigerijske osovine ili možda čak i neki strani igrač komšija. Ovo neko loše trolovanje? 5
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Cenim da nisam mogao očiglednije da napišem zajebanciju gde je naglasak bio na lošoj pismenosti. Međutim priča da je odsutan stoji. Edited 6 hours ago by Sinnerman 1 1
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Strašno pozitivan lik ovaj Čima. Čini mi se da su stranci svi povezani i da su kliknuli, bar što se tiče tog međuljudskog odnosa. Baš mi je krivo zbog Kaline. Vidno je smoren i kao da ne pripada ovom timu. Stičem utisak da je na silu tu, nadam se da grešim. Dobrić takođe momak za 10 i uvijek raspoložen i pozitivan.
NikolaTest Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 30 minutes ago, NMX said: Pogled lika iz obezbeđenja Jos 2 reci na engleskom i saznao bi Cima nove psovke iz sirokog domaceg vokabulara. 😄
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa ništa...pošto su sve neki pozitivni likovi, sa dobrim međuljudskim odnosom, da mi onda ne idemo na utakmice, nego samo na aftera, to će sigurno biti zanimljivije. 1
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne bih rekao da je Kalina tu na silu. Prvo, ima ugovor koji u ovoj fazi karijere nigde ne bi dobio. Drugo, Kalina nikada nije bio ekstrovertan tip (sem na kameri hehe) i ne treba očekivati da će da se krevelji, pravi skečeve, sprda ili bude kolovođa pred kamerama. Možda je nekad takav i bio, u skorije vreme svakako ne. Kada dođu utakmice niko ne treba da sumnja da će Kalina biti onaj pravi. Plus konačno ima ekipu koja može da ga rastereti toga da bude alfa mužjak i može samo da bude bolji nego prošle sezone jer neće morati da radi pola stvari koje je radio. Na kraju dana, to je Nikola Kalinić. Igrač čije će ime ostati urezano u istoriji našeg košarkaškog kluba sve i da sezonu završi sa 0.5ppg. 8 4
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://meridiansport.rs/kosarka/kenan-iz-oluje-izasao-gladniji-bolelo-je-ostacu-u-zvezdi-do-kraja-karijere-ako-me-zele-karter-je-moj-rodeni-brat/ Bez obzira što mnogi nismo bili zadovoljni njegovim izdanjima, i što smo možda htjeli da ode, moram priznati da mi je drago kad ovako nešto pročitam, pogotovo od strejndzera. I on je nevjerovatan pozitivac i "ludjak". 1
Gilmour Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je apsolutno razumljivo sto je Kalina u nekom behutu, vise je razloga. Njemu je Zvezda i posao i emocija, a uz Zvezdu je uvek islo da ima vise od nekoliko takvih igraca u klubu. Sad je ta cifra na rekordnom minimumu, takvo je vreme/trziste doslo. Verujem da mu je motivacija sa te emotivne strane sada na minimumu. Da, tu je Dobric npr, tu je i Davidovac, ali nije vise dominantna atmosfera "Ovo je bre nasa Zvezda". Lazic je znacio, uprkos igrackim limitima i godinama. Svakako, tome doprinosi i to sto su blizanci uvek bliski vlasti jer su isti drzavni projekti, pa uz Zvezdu trenutno ide i par cacijevskih porcija, kako od rukovodstva, tako i od. tzv organizovane grupe "navijaca" i generalnog ponasanja kluba. Ne moze tako lako da pokazuje svoje stavove jer bi ga isti doveli do margina vrlo brzo u svakom smislu. Poznajem, ili bolje reci, poznavao sam Kalinu ranije, generacija smo, igrala se kosarka i slicno. Za sportistu je u apsolutno prepametan covek i malo bolje povezuje dva i dva od uobicajenog. Vise ga i zanimaju stvari van sporta. Stanje u drzavi je i pre 10ak godina kritikovao, a mogu da pretpostavim koliko mu se sada, da 'prostite, sere od svega ovde. Hteo covek da se stacionira, dovede porodicu i polako udje u penzionerske dane, a oseca da manje pripada nego nekada. I iskreno, znam ih dosta koji su tog raspolozenja. Prvi sam medju njima. Imam cetiri cerke i vratili smo se zbog dobrog posla, odrastanja na nasem jeziku, bla, bla, bla, ali svakog dana sve vise primecujem da ono sto ja imam u glavi od Srbije i ovo sto trenutno ona jeste ne idu u istu recenicu. I u svemu ovome su pare najmanji problem. Za mene je Kalinic jedna od poslednjih slamki Zvezde koju obozavam i nadam se da ce ostati tu gde jeste i posle ove sezone. Mi smo narod koji se pali na emociju, ne zelim da budemo Armani/Uniks za siromasne. 12
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 23 minutes ago, NMX said: Ne bih rekao da je Kalina tu na silu. Prvo, ima ugovor koji u ovoj fazi karijere nigde ne bi dobio. Drugo, Kalina nikada nije bio ekstrovertan tip (sem na kameri hehe) i ne treba očekivati da će da se krevelji, pravi skečeve, sprda ili bude kolovođa pred kamerama. Možda je nekad takav i bio, u skorije vreme svakako ne. Kada dođu utakmice niko ne treba da sumnja da će Kalina biti onaj pravi. Plus konačno ima ekipu koja može da ga rastereti toga da bude alfa mužjak i može samo da bude bolji nego prošle sezone jer neće morati da radi pola stvari koje je radio. Na kraju dana, to je Nikola Kalinić. Igrač čije će ime ostati urezano u istoriji našeg košarkaškog kluba sve i da sezonu završi sa 0.5ppg. Jebeš mi sve ako nisam pogledao ovaj snimak jedno 914 puta. Legendarna sezona, počevši sa povratkom Obradovića i bombama u KKP, ciganija se većinski oprostila od sezone već u avgustu, prvi derbi u pioniru dobijamo, tu već raste loženje, onda dolazi kup gde se Pefi pretvara u Karija, dobijamo rutinski i onda za kraj klasično aba blato i 5. utakmica u kojoj sve vreme miriše na poraz ali se onda pojavljuje Pefi i pogađa 3 za egal, pa Kalina pogađa i na kraju asistira Voltersu za pobedu. Haos. Edited 4 hours ago by Урош19 3 10
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Jebeš mi sve ako nisam pogledao ovaj snimak jedno 914 puta Ali kerovi koji razdvajaju i čuvaju igrače od navijača. I Kaline 2
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jadan Carter, njemu je pripao najteži i najgori zadatak na Media Day(prodaja šargarepe i degustacija)... Podrška za brata..
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Урош19 said: Jebeš mi sve ako nisam pogledao ovaj snimak jedno 914 puta. Legendarna sezona, počevši sa povratkom Obradovića i bombama u KKP, ciganija se većinski oprostila od sezone već u avgustu, prvi derbi u pioniru dobijamo, tu već raste loženje, onda dolazi kup gde se Pefi pretvara u Karija, dobijamo rutinski i onda za kraj klasično aba blato i 5. utakmica u kojoj sve vreme miriše na poraz ali se onda pojavljuje Pefi i pogađa 3 za egal, pa Kalina pogađa i na kraju asistira Voltersu za pobedu. Haos. Ne treba zaboraviti i zakucavanje Holinsa 😎 Sa kakvim smo ih mi timom dobili, apsolutni favoriti su bili. Bukvalno, inat. Još su nam i tribine praznili, dok se njihov trener smejao.. pravo ABA blato je zacinio i mali Trifa, na kraju mu je naš brat Kalina pokazao ko ima veće mišiće. Meni licno najdraža ABA titula. Markovic , Holins, Dobrić , Kalinić, Kuzmić Plus rezerve - Dzoni Ivanović, Branko Lazić, Davidovac, povređeni Vajt i Luka Mitrović.. Edited 3 hours ago by Petkovic Miroslav97 1 1 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Markovic , Holins, Dobrić , Kalinić, Kuzmić Plus rezerve - Dzoni Ivanović, Branko Lazić, Davidovac, povređeni Vajt i Luka Mitrović.. Ovo nam je bio roster pre samo 4 godine. Lu di lo. Kako su nas iskvarile ove sns pare koje su uletele (nije kao da su pre toga bile pare od crvenog krsta ali ni blizu ovoga) da nam danas nisu po meri igrači koji su sezonu pre trpali na F4. Proklet bio Željko Obradović i kud se vraćao 3 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 hours ago, Čvarkov said: Danilo Anđušić o ponudama Zvezde: Mnogo smešan čovek. Andjusa grobar sa dna kace. 3
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ne treba zaboraviti i zakucavanje Holinsa 😎 Sa kakvim smo ih mi timom dobili, apsolutni favoriti su bili. Bukvalno, inat. Još su nam i tribine praznili, dok se 🇹🇷 smejao.. pravo ABA blato je zacinio i mali Trifa, na kraju mu je naš brat Kalina pokazao ko ima veće mišiće. Meni licno najdraža ABA titula. Markovic , Holins, Dobrić , Kalinić, Kuzmić Plus rezerve - Dzoni Ivanović, Branko Lazić, Davidovac, povređeni Vajt i Luka Mitrović.. Voltersa si zaboravio. On i Kalina su bili najbolji igrači te sezone. 2
Dropkick Murphys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evroligaški tim je dobio Evrokup tim, čudo jedno smo napravili. 1 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ne treba zaboraviti i zakucavanje Holinsa 😎 Sa kakvim smo ih mi timom dobili, apsolutni favoriti su bili. Bukvalno, inat. Još su nam i tribine praznili, dok se 🇹🇷 smejao.. pravo ABA blato je zacinio i mali Trifa, na kraju mu je naš brat Kalina pokazao ko ima veće mišiće. Meni licno najdraža ABA titula. Markovic , Holins, Dobrić , Kalinić, Kuzmić Plus rezerve - Dzoni Ivanović, Branko Lazić, Davidovac, povređeni Vajt i Luka Mitrović.. Meni je draža ona zadnja Vujoševićeva, sa Pavlovićem i ekipom, kad smo ih ostavili bez evrolige. A i ova je blizu, naročito što se tad nije znalo da poraženi ima šanse za evroligu. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Dzo23 said: Voltersa si zaboravio. On i Kalina su bili najbolji igrači te sezone. Da, on i Kalina bukvalno nosili tim. Trojka Voltersa, zakucavanje Holinsa.. to je obelezilo poslednju četvrtinu. Brutalan meč 😁
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: Evroligaški tim je dobio Evrokup tim, čudo jedno smo napravili. Evroligaški tim sa evrokup igračima dobio evrokup tim sa evroligaškim igračima 3
Recommended Posts