Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imao je Moneke neku ribu u BG i dok je igrao preko, dolazio zbog nje ovde. 

Pardon my french, ali ima vecu sisu nego prosecan covek glavu. 

Videcemo hoce li Chimdog uspeti da odrzi to...

• Like 1
  • Ha-ha 16
Posted
6 hours ago, Chaos Is Me said:

Ovaj Filip je mislim veoma cenjen u tim fizio krugovima. Nisam znao da je deo našeg stručnog štaba.

6 hours ago, NikadProtivKaline said:

mislim da je on isto dobar drugar sa mnogo kosarkasa i sportista, sto bivsih sto sadasnjih, izmedju ostalih bjelica i misko npr

i da, kao sto rece chaos, jeste cenjen u tim fizio krugovima

ne bih ga bas trpao u ćaci ekipu

da, kalina govor tela zabrinjavajuci

ali valjda je to zato sto generalno ne voli eksponiranje tog tipa, a ne neki problem izmedju njega i kluba/saigraca

Fica je vrhunski momak i veliki strucnjak.

5 hours ago, blade runner said:

Kalina jeste po malo osobenjak i jako inteligentan tip...Ali bre nešto mi žao kada gledam fotku i njega na istoj (imam u vidu skorašnje mentalne prolive pred njegovom zgradom i sl.). Nadam se da grešim.

Vidi se po onim snimcima da je jako inteligentan tip.

Posted
41 minutes ago, Markoss said:

Imaš li info najzad o Bolomboju, da li je out definitivno čim ni na slikanje nije došao što je čudno jako?

Posted
11 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Imaš li info najzad o Bolomboju, da li je out definitivno čim ni na slikanje nije došao što je čudno jako?

Da dođe iz SAD da bi se slikao 🤔?

• Like 5
Posted
27 minutes ago, Azazelkg said:

Da dođe iz SAD da bi se slikao 🤔?

Nadao sam se da će biti danas na Media day, ovo je opet bila slika danas svih registrovanih igrača za EL, a uvek budu svi košarkaši na fotografiji.

No nebitno, valjda ce makar u nekom decembru zaigrati konačno.

• Like 1
Posted
On 9/15/2025 at 2:36 PM, blade runner said:

Karter maaaaaaaalo podseća na mog omiljenog, Kinsija 🙂. Znam, početak je, ništa se ne zna, ali me podseća.

Ni blizu

On 9/15/2025 at 3:36 PM, Disfruto said:

Izundu i Rivero su izmislili pik igru za Bolomboja, pritom i lupaju mnogo bolje blokove u napadu.

Teško ćeš ljudima objasniti da je Rivero ofanzivno gledano Hakim za Bolomboja. Bolomboj je no tači tači.

Meni se potpis Nvore najviše sviđa iz prostog razloga što ovako na prvu ne pamtim kad smo imali trojku koja ume da spusti loptu na parket. Ružan i nizak izbačaj uz neke odluke su ga koštale NBA karijere, ali recimo fizički on je odličan i atletski i snagom , dobre tehnike, može biti opako oružje. Pravi egzekutor. Sa njim u postavi možemo imati petorke sa 3-4 bolhendlera što je neverovatno nešto i nezampaćeno u kkcz. Postoji potencijal u ekipi za modernu košarku.

Od ostalih zanimljivosti 

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Milos 3.14 said:

Ni blizu

Teško ćeš ljudima objasniti da je Rivero ofanzivno gledano Hakim za Bolomboja. Bolomboj je no tači tači.

Meni se potpis Nvore najviše sviđa iz prostog razloga što ovako na prvu ne pamtim kad smo imali trojku koja ume da spusti loptu na parket. Ružan i nizak izbačaj uz neke odluke su ga koštale NBA karijere, ali recimo fizički on je odličan i atletski i snagom , dobre tehnike, može biti opako oružje. Pravi egzekutor. Sa njim u postavi možemo imati petorke sa 3-4 bolhendlera što je neverovatno nešto i nezampaćeno u kkcz. Postoji potencijal u ekipi za modernu košarku.

Od ostalih zanimljivosti 

Upravo... meni deluje kao da Nwora moze da zakuca od linije slobodnog,nekako bas deluje lagano kad skoci

Posted
2 hours ago, Markoss said:

(FOTO - VIDEO?) 😂😂😂

Posted
9 hours ago, Filbi said:

već par godina je, s tim što nije bio prošle baš uz ekipu, više je to saradnja sa tim njegovim fizio centrom...

Filip Volšek, glavni u Fizio Groupu. Ozbiljne njuške su tamo dolazile u radnju na Senjaku. Od Bobija Marjanovića, Vase Micića, Filip Filipovića, Bonzie Colstona, Milutinova, Walkapa, Davor Ristović, Marko Jelić ali da i Brigadir je. Bio je deo jUltrasa. Grafičar preko puta. Imaju saradnju i sa FK.

Na stranu to, ozbiljno rade i rade na edukaciji. Specijalnosti su im povrede kolena.