Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sada je meni jasno zašto je Moneke toliko kako kaže oduševljen Beogradom...
avakss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Sector said: Uroš djeluje samouvjereno. Ovo je njegova sezona. Ko je Uros?
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imao je Moneke neku ribu u BG i dok je igrao preko, dolazio zbog nje ovde. Pardon my french, ali ima vecu sisu nego prosecan covek glavu. Videcemo hoce li Chimdog uspeti da odrzi to... 1 9
mrvica Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 6 hours ago, Chaos Is Me said: Ovaj Filip je mislim veoma cenjen u tim fizio krugovima. Nisam znao da je deo našeg stručnog štaba. 6 hours ago, NikadProtivKaline said: mislim da je on isto dobar drugar sa mnogo kosarkasa i sportista, sto bivsih sto sadasnjih, izmedju ostalih bjelica i misko npr i da, kao sto rece chaos, jeste cenjen u tim fizio krugovima ne bih ga bas trpao u ćaci ekipu da, kalina govor tela zabrinjavajuci ali valjda je to zato sto generalno ne voli eksponiranje tog tipa, a ne neki problem izmedju njega i kluba/saigraca Fica je vrhunski momak i veliki strucnjak. 5 hours ago, blade runner said: Kalina jeste po malo osobenjak i jako inteligentan tip...Ali bre nešto mi žao kada gledam fotku i njega na istoj (imam u vidu skorašnje mentalne prolive pred njegovom zgradom i sl.). Nadam se da grešim. Vidi se po onim snimcima da je jako inteligentan tip.
Zvezdaš96 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 41 minutes ago, Markoss said: Imao je Moneke neku ribu u BG i dok je igrao preko, dolazio zbog nje ovde. Pardon my french, ali ima vecu sisu nego prosecan covek glavu. Videcemo hoce li Chimdog uspeti da odrzi to... Imaš li info najzad o Bolomboju, da li je out definitivno čim ni na slikanje nije došao što je čudno jako?
Azazelkg Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 11 minutes ago, Zvezdaš96 said: Imaš li info najzad o Bolomboju, da li je out definitivno čim ni na slikanje nije došao što je čudno jako? Da dođe iz SAD da bi se slikao 🤔? 2
Zvezdaš96 Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 27 minutes ago, Azazelkg said: Da dođe iz SAD da bi se slikao 🤔? Nadao sam se da će biti danas na Media day, ovo je opet bila slika danas svih registrovanih igrača za EL, a uvek budu svi košarkaši na fotografiji. No nebitno, valjda ce makar u nekom decembru zaigrati konačno.
Recommended Posts