NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, Plavi Dres said: To je već sad standardna Sferova akciha za finiš meča. Krajem protekle sezone igrala se za Kenana. Identičnu akciju smo igrali za Kenana protiv Efesa u Areni I onda onakav kraj i Kodi koji ne unosi loptu i Larkina u koš nego diže poludistancu i evo sad ću da bijem kolegu iz kanca Edited 4 hours ago by NMX 2 2 1 12
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 minutes ago, NMX said: Identičnu akciju smo igrali za Kenana protiv Efesa u Areni I onda onakav kraj i Kodi koji ne unosi loptu i Larkina u koš nego diže poludistancu i evo sad ću da bijem kolegu iz kanca Nemoj molim tee, šta ti je kolega kriv što Mekintajer ne ume da reši meč u poslednjoj sekundi i postane junak i arena koja je bila nikada naelektrisanija potpuno eksplodira..
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, Zvezdaš96 said: U petak na Kritu protiv Fenerbahčea... Gde? 🙂 12
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nadam se da je Sferopulosu jasno da Nvora ne može na 2. Ono juče je bila pokazna vježba da je čisti SF. Prvo poluvrijeme raspad, drugo potpuno druga priča. Zaigrao je sa dva beka u petorci i to ga je rasteretilo kreacije i previše driblanja. On je snajper iz mjesta a ima fizikalije da završava iz reketa. 7
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo rasporeda narednih dana. Igramo u Grčkoj polufinale protiv Fenerbahčea, a drugo polufinale Olimpijakos- Armani, tako da nam je sudjeno da idemo na Olimpijakos sa kojim jedino nismo igrali sada, a ako ne oni onda Armani kojeg jako dugo kod kuće nismo pobedili, a igramo prvo kolo kod kuće Evrolige protiv njih(nadam se da gubimo na turniru od njih, da bismo ih par dana kasnije dobili u EL što je bitnijee i ne pokazati sve karte u Grčkoj) Na kraju 24.septembra dočekujemo CSKA, pa dan kasnije za 1. ili za 3.mesto, dakle sve ukupno 6 mečeva ćemo odigrati, plus ova 2 što smo odigrali bez medija. To mi je sasvim ok broj mečeva, a nismo ni putovali daleko, kao prošlog leta, plus imamo jako dobar raspored u Evroligi, gde igramo 8 kola u oktobru septembru, od toga 6 u Beogradu(na 5 smo domacini), osim Turske i Nemačke nećemo putovati više nigde(Turska i Nemačka zemlje košarke finalisti EL)...
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nadam se da je Sferopulosu jasno da Nvora ne može na 2. Ono juče je bila pokazna vježba da je čisti SF. Prvo poluvrijeme raspad, drugo potpuno druga priča. Zaigrao je sa dva beka u petorci i to ga je rasteretilo kreacije i previše driblanja. On je snajper iz mjesta a ima fizikalije da završava iz reketa. Ni meni se potpis Nwore nije toliko svideo, više neki osećaj - meh. Međutim ova proba na 2 (pazi majku mu, pripremne tome i služe a ne da nabijamo po 50 razlike) ajd što nije uspela - nego je pokazala nešto drugo, da sa dva dobra ballhandlera Nwora može da bude jako koristan na SF. Ono što će ostale utakmice pokazati je da li Sfero pokušava od njega da napravi go-to igrača kome ide lopta kad se lomi (a što mi nemamo pa verovatno od Lojda) ili će nastaviti ni po babu ni po stričevima svakome po malo pa šta bude. 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, NMX said: Ni meni se potpis Nwore nije toliko svideo, više neki osećaj - meh. Međutim ova proba na 2 (pazi majku mu, pripremne tome i služe a ne da nabijamo po 50 razlike) ajd što nije uspela - nego je pokazala nešto drugo, da sa dva dobra ballhandlera Nwora može da bude jako koristan na SF. Ono što će ostale utakmice pokazati je da li Sfero pokušava od njega da napravi go-to igrača kome ide lopta kad se lomi (a što mi nemamo pa verovatno od Lojda) ili će nastaviti ni po babu ni po stričevima svakome po malo pa šta bude. Možda je nepopularno mišljenje, ali ja sam stava da Grejemu ide lopta kada se lomi, bez obzira što su ovo pripreme ja bih od svih igrača da treba nekome da dam da šutne otvorenu trojku, ili preko ruke verovatno uvek loptu dao Grejemu. Jeste da su ostali igrači godinama igrali Evropu, ali Grejem ili eventualno Karter su meni praktično i jedine 2 opcije da reše meč, što je složićeš se u odnosu na Mekintajera, Nedovića, pa čak i Kenana mnogoo bolja i sigurnija opcija ako mene pitaš. 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) @NMX Nemam pojma. Meni je recimo Grejem taj igrač kome bih dao loptu kad se lomi. Evo i forumaš iznad isto napisa. Edited 2 hours ago by Shunsuke Nakamura 5
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam ni ja u fazonu da je Nwora go-to igrač, samo mi deluje da ga Sfero vidi tako. Međutim uzorak je premali, da sačekamo. 2
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se Karter jako svidja,za sut za pobedu bi njemu dao loptu
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Meni se Karter jako svidja,za sut za pobedu bi njemu dao loptu A kad promasi aaaa ko mu dade teraj ga u pm, Sfero odlazzzzi. 4
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: A kad promasi aaaa ko mu dade teraj ga u pm, Sfero odlazzzzi. Sferopulosu jedino zameram sto ume da ubije trenutak izmenama i sto nd ume da isforsira nosioce nego vrti klupu i nema osecaj kome da dodeli zadnji sut,nista vise. 1
perikle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Nini3112 said: Meni se Karter jako svidja,za sut za pobedu bi njemu dao loptu Problem je Karteru da das loptu poslednji napad i da ti resi sutom iz izolacije. Mnogo nizak izbacaj ima, step-back nisam video da koristi tkd bi njemu moglo jedino iz spot-upa. Dok Grejem moze da resava 1na1 za pobedu jer ima dosta brz izbacaj. 1
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda je nepopularno misljenje ali meni dosta vise smisla ima da Kalina ulazi sa klupe. Startna petorka bi mi bila CMM, Karter/Graham, Nwora, Moneke i Rivero. Tako bi izbalansirali problem sa manjkom sutera u ekipi, a i pored toga deluje mi da je Kalina kompatibilniji sa Odzelejom nego Monekeom. 2
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni ne izgleda Karter kao igrač kom se daje zadnji napad, bar ne za sada, imam osjećaj da bi driblao sebi od nogu :), ili se nešto zaletio, ne izgleda mi pouzdan nikako, ali da ima kvaliteta i da moze biti koristan to se slažem. I ako je guzva ja bi Odzeleja i na 3 volio gledati, odličan šut, odbrana skok, a nije ni operisan od spuštanja lopte na parket i ako je to prilično izbacio,i probao bi ga da čuva bekove, ako se sećate, mislim zadnji napad u prvom poluvremenu, Dialo ga nije ni napao kad je stao u stav, treba nam ta čvrstina i u odbrani spolja gdje imamo jedino Kodija.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Meni se Nwora nikad nije sviđao i nikad mi se neće sviđati. Ima on size i neku veštinu, ali mislim da je potpuni promašaj njega promovisati u neku go-to opciju a ove pripremne mi opasno smrde na taj scenario. Low effort low IQ iso strelac koji ne vidi ništa osim koša, ima užasno nizak izbačaj i nije neki dribler, what could possibly go wrong? Daj bože da grešim. Meni bi on imao neku Nedović ulogu strelca sa klupe, ako ide ide, ako ne marš napolje a unutra ovi koji riljaju, npr Ojeleye koji možda i najbolje izgleda od svih jer jasno se zna šta može a šta ne. Graham i Carter su dobri iso igrači ako ti to treba, a uvek bih radije dao loptu i Monekeu da se zaleti i makar iznudi bacanja nego Nwori da opaljuje poludistancu sa muda. Rivero će raditi svoje, od njega tačno znam šta da očekujem. Biće veliki problem za raznorazne Krke i Baskonije jer zna da se naguzi i vešt je na postu, bukvalno crni Štimac. Ali će zato biti kuku majko kad naleti na atlete koji mu pariraju snagom, a mogu da ga prelete dok se on guzinja. Od Izundua sam video više nego što sam očekivao, treba mnogo poliranja kod njega ali na kraju sezone bi mogao biti značajno bolji igrač nego sad. Samo što manje Plavšića, on je totalno neupotrebljiv. 5
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma ništa ovo ne valja, teraj i trenera i stručni štab i sve igrače. Lepo sam juče napisao, kakav Sferopulos, kakvi Moneke, Kalina, Carter, svih 10-12 igrača i trenera promeniti zbog onog poraza od Pariza. Ako ne sada, onda za par dana i dovesti lepo Alimpija, Radanova, Simanića, Branka, Rebića, Tejića, iskusnog Nedu, Gilespija, Smarta, Shabaza pa da nas se Evropa i Evroliga ponovo plaše kao nekada dok su oni bili glavni igrači Crvene Zvezde..
Fromthecorner Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zaista mislim da ce za rezultat ove sezone u Evroligi najbitniji faktor biti kada ce se Graham priviknuti na Evropsku kosarku i kada ce. Karter mi se bas svidja, ofanzivno je potentan i moze i na ulaz da resava, za razliku od prosle godine u clutch momentima gde smo lose izgledali, sada stvarno ima ko da resi. Pravljenje beka sutera od Nwore ce da sjebe i njega i nas, ako hoces fizicki jakog beka onda dovedes beka takvih predispozicija a ne krilo. Podseca me na situaciju kad je Hanga morao da igra plejmejkera pa je to pokvarilo celokupni utisak. Iznenadjen sam za Izundua, mislim da ce moci da igra ovaj nivo kosarke. Za ostale manje-vise znamo sta da ocekujemo, od Kodija, Kaline i Kenana ocekujem slicno izdanje kao prosle sezone.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, perikle said: Problem je Karteru da das loptu poslednji napad i da ti resi sutom iz izolacije. Mnogo nizak izbacaj ima, step-back nisam video da koristi tkd bi njemu moglo jedino iz spot-upa. Dok Grejem moze da resava 1na1 za pobedu jer ima dosta brz izbacaj. Meni se kod Grejema ne svidja samo jedno,nisam video nijedan uspesan prodor i to me jako plasi
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Nini3112 said: Meni se kod Grejema ne svidja samo jedno,nisam video nijedan uspesan prodor i to me jako plasi meni se svidja sto je juče uspeo da probije 2,3 puta i dao pas kenanu samom u uglu koji je ovaj naravno promasio. Ume da napravi višak, vidi se da je klasa, samo će trebati verovatno vremena da se uklopi i da se navikne na dosta tvrdu odbranu. Sto se tiče ulaza i poentiranja, toga će sigurnk biti sa njegove strane u to ne sumnjaj.
liv7 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Nadam se da je Sferopulosu jasno da Nvora ne može na 2. Ono juče je bila pokazna vježba da je čisti SF. Prvo poluvrijeme raspad, drugo potpuno druga priča. Zaigrao je sa dva beka u petorci i to ga je rasteretilo kreacije i previše driblanja. On je snajper iz mjesta a ima fizikalije da završava iz reketa. Meni je Nwora najbolji potpis ovog leta.Ima potencijal da postane elitni euroligaski igrac.Najbolji nacin da ga upropastimo je postaviti ga na potpuno neprirodnu poziciju.Nadam se da ga vise nikad necemo gledati na 2 u dresu Zvezde.Ne treba on da ispasta sto nije doveden jos jedan bek koji moze da igra Euroligu,ili sto nismo otarasili Kenana,ili sto je Dobric potpuno nepotreban ovoj ekipi.
Recommended Posts