Dzonii Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, berti said: Nema svrhe ni u tokom sezene jer taj neko novi nije birao roster. I tako jovo nanovo, uvek isto sve Masis poentu. Sakom timu koji promeni 10 igraca treba vreme da se uigra, a u ovom slucaju nije proslo ni 20 dana kako su se okupili. Drugo bi bilo da ne znamo gde bijemo nakon 3-4 meseci tamo u nov-dec, tada bi bio ocigledan krivac trener. Opet ponavljam, Sferopulos je trebao da bude bivis nakon onakvog raspada ekipe u polufinalu od Spartaka. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ovo je bilo očajno ali hajde da vidimo kako će ekipa izgledati protiv dva EL contendera na ovom turniru. Kalinić i Moneke su dva najkarakternija igrača ovde i to ubedljivo. Nwora je težak bezveznjak, mekani low iq privatnik koji traži isključivo svoj šut, bolje bi bilo da ga Dobrić istisne iz rotacije. 4
alokin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prevazišli smo sami sebe, menjamo trenere i igrače na pripremama 3
BojanaCZV Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li smo prevazišli sebe, ne znam. Ali smo izgubili 30 razlike na pripremama, nakon raspada na kraju prošle sezone. Da dobro izgleda, ne izgleda, da se ne lazemo. Sramno izdanje bez pogovora. Za sada ne sluti na dobro. 7
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na ove 2 pripremne utakmice do sada brat Nwora na solidnih 5/26 iz igre i 3/14 za 3 poena 1
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, BojanaCZV said: Da li smo prevazišli sebe, ne znam. Ali smo izgubili 30 razlike na pripremama, nakon raspada na kraju prošle sezone. Da dobro izgleda, ne izgleda, da se ne lazemo. Sramno izdanje bez pogovora. Za sada ne sluti na dobro. Ja sam za smenu samo ako jezivo loše krenemo u aba ligi i Evroligi. Neko je pogrešno shvatio kada sam napisao da sam za smenu ako budemo na nekom 12-13 mestu u evroligi u grupi u nekom novembru i niže, ili da nismo ni medju top 3 u aba ligi, pa je neko napisao da je meni ok uspeh 12-13.mesto Nee, meni je to slabo čak i u novembru, ali sačekao bih i dao šansu ekipi nazalost bez Bolomboja makar do novembra da vidim kakav skor ćemo imati, a ako budemo makar oko 10.mesta tada sa 50% u EL, logično da bih sačekao i decembar da se Bolomboj vrati, u suprotnom bih smenio ne samo trenera nego i nekog igrača i u našoj omiljenoj doselekciji doveo igrača tj. tip igrača koji nam nedostaje.. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedina veća glupost od menjanja trenera na pripremama, je pripremljena smena trenera koja treba da se desi posle još par poraza. 5 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, TB Told said: Jedina veća glupost od menjanja trenera na pripremama, je pripremljena smena trenera koja treba da se desi posle još par poraza. Trebalo se odmah preseci a ne cekati poraze u sledecoj sezoni. 2 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Trebalo se odmah preseci a ne cekati poraze u sledecoj sezoni. Ja sam bio protiv smene, a i sada sam, jer smatram da se time samo nastavlja Čovićev populistički način vođenja kluba. Smešno je dovoditi u vezu tim koji je završio sezonu i i ovaj tim nakon 15 dana priprema. Ali ako u klubu misle da Sferopulos ne može da donese rezultate koje klub želi, i imaju spremnu zamenu, onda nema šta da se čekaju porazi, već to treba da se desi odmah. 4 1
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mahom su losi, al aj da bacim par pozitivnih utisaka: Prvo najmladji; Miljenovic stvarno deluje da je i psihicki i fizicki spreman za igranje u Zvezdi. Pokusao je i juce da radi ono sto ume i da ne eksperimentise puno, zaletao se na kos iz polutranzicije, u pozicionom napadu se trudio da postavi igru onako kako mu je Janis signalizirao, pas prvom do sebe ili ka centru. Imao je onaj jedan gaf kad nije napravio mali faul na niskom postu pa je dobio ribanje ali sve u svemu - deluje da ce biti i te kako upotrebljiv rotacijski igrac, narocito u ABA ligi. Svakako je osvezenje u odnosu na Tea ili da smo doveli Jovketa, ovo je ipak momak kome ce u buducnosti akcije skakati. Odzelej - lak za koriscenje i izuzetno koristan kad se stavi u odgovarajucu ulogu. Deluje spreman kao struna, a ruka meka kao i uvek kroz karijeru. Ostaje da se vidi na koju ce poziciju dominantno provoditi vreme kad upadnu Kalina i Moneke, ali definitivno ce biti u stanju da im drzi ledja sa 20 plus minuta na terenu. Imajuci u vidu da i Dobric konkurise za kusur minuta koji ostaje iza ove trojice, morace Nvora bas da se izdigne ne bi li izmegao silbovanje do Nove godine. Nije da nismo znali da postoje sanse za tako nesto kada smo ga dovodili. Rivero - dobar mu je govor tela i meni deluje za svoje prilike zategnuto i sveze. Naravno, nece on moci da skace u kontinuitetu u odbrani ako nema valjanu podrsku, napad je druga prica i tu ce on dati svoj doprinos. Kao i kod Izundua, od njega nesto vise moze da se ocekuje tek kad se sloze stvari u spoljnoj liniji. Grejam - Covek je u dzet legu i mislim da se prilicno iznenadio stepenom agresivnosti protivnikove odbrane, kapiram da to godinama nije osetio, a jos je pripremna utakmica u pitanju. Dobro je za njega da vec sada vidi sta ga ceka u evroligi. Sto se njegove igre tice, vidi se neka sigurnost kod njega, dobar mu je govor tela i drzanje, jasno mu je i u kojim situacijima treba da preuzme odgovnornost i pripali. Svakako, ni nalik onome sto smo vide od Tuznog pre 2 sezone, bice Grejam kako treba. Karter - Vec vidim da ce on biti onaj fini decko nase ekipe, kakve imamo svake godine i kojima prastamo objektivne nedostatke jer su dobri momci (pogledati pod Gidra). Fali mu bezobrazluka, jer kvaliteta tu svakako ima. Povezao je ulaz i trojku pocetkom drugog poluvremena i na kratko promenio momentum, a iako je konstantno bio sekundarni kreator - u par navrata su napadi izgledali stabilnije sa njim nego sa Kodijem(Grejamom). Bice interesantno videti hoce li biti neke nase energetske reakcije u mecu sa Monakom, kao i to da li ce biti malo ozbiljnije pripreme za protivnika (Pariz se za nas bogami spremio). Koliko god bila prijateljska u pitanju, nijedan trener ne zeli da izgubi 2 utakmice sa po 30 razlike u razmaku od par dana. 4 1
Sector Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Smjena trenera u sred priprema bi bila opravdana samo ako bi zamjene bili Trinki ili Sale Đorđević.
La mano de Dios Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) Bacih sinoc malo pogled na utakmicu u drugom poluvremenu i iznenadih se prilicno cak uz cinjenicu da se radi o tek pripremnim ( citaj nebitnim) utakmicama. Ima tu stvari dosta koje su kriticne i za period uigravanja tima. Na primer, game plan, bar sada bi trebalo da ima neke obrise kako cemo i sta cemo igrati i na koga. Apsolutno nista od toga ne videh, samo raspad i neko soliranje od prvog do poslednjeg minuta. Procenti suta i sve ostalo je svakako irelevantno za rani pocetak priprema, ali ovo bas bode oci. Ne treba zaboraviti ni cinjenicu da El krece kroz 2 nedelje i da ce raspored biti takav da ekipa nece ni moci da se uigrava na treninzima nego na utakmicama, samim tim ce rezultat jasno izostati na startu.Da dodje sad Greg Popovic sumnjam da moze da ima pozitivan skor u prvih 10 kola El. Edited 46 minutes ago by La mano de Dios 1
NMX Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 41 minutes ago, GameChanger said: al aj da bacim par pozitivnih utisaka: ccc Trajno 2
Mairosu Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Došao sam na forum mesto da gledam snimak, čini se da sam pametno postupio. Ja se tešim onom starom narodnom da makar dosadno neće biti. 2
quentin Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Nakon što smo popizdili zbog reprezentacije, nastavljamo da pizdimo zbog Zvezde. Sve u svemu, važan je kontinuitet. 1
mister-no Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 36 minutes ago, Mairosu said: Došao sam na forum mesto da gledam snimak, čini se da sam pametno postupio. Ja se tešim onom starom narodnom da makar dosadno neće biti. Da li veruješ nama ili sopstvenim očima 😊
Achtung! Posted just now Posted just now Karteru treba povjerenje i uloga koja se bezuslovno gura Mekintajeru. Ima brzinu, osjećaj za igru, prvi korak, domet. Bukvalno sve što prvi nema. Plašim se da ćemo opet ključeve igre staviti u pogrešne ruke i iskarikirati uloge.
Recommended Posts