Sokmeniki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Licno bih potpisao sada da izgubimo sve i jednu pripremnu utakmicu do kraja, ali da Sferopulos isproba razne petorke i da koliko toliko podijeli uloge i ima uvid ko koliko moze. Tako da necu ni jednog igraca, a ni trenera da ocjenjujem na osnovu par utakmica u pripremnom periodu. Na Sferopulosu je da iskristalise uloge pojedinim igracima i postavi jasan plan i identitet ekipe, a do tada ga prvi ja neću kritikovati. Nadam se da ce u tome uspjeti za razliku od prosle sezone.
No name Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kada smo već čistili praktično ceo tim ostao je jedan kamičak u cipeli zvani Cannan da se izbaci. Taj igrač će nas žuljati dokle god bude u klubu. I dalje mi nije jasno na koju foru je on ostao, i ako je on ako ne najveći onda sigurno u top 2-3 igrača koji si najveći krivci za prošlu godinu. Podsećam da je to osoba koja je jedina dobila zvizduke prošle sezone ( Spartak).. Opet kažem ako je većina otišla, ovaj je trebalo PRVI DA BUDE na listi, a ne da se ostavi sa milionskom platom da igra svoju alibi igru da se krije od odgovornosti.. 1
aleksa7 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Џордан Нвора стартер на двојци... занимљиво, поготово након учесталих прича овде о томе да он то никако не може бити. Од свих бројева са ове табеле, највише ме узбуђује и импресионира чињеница да су нам крила имала скоро 30 скокова међу собом. Волео бих да се тако скакачки наметну и у Евролиги док се не врати Боломбој. Такође, Чиминих 15/15 у шуту заиста за поштовање, ко год да је противник. Оџелеј од свега по мало, супер. Edited 11 hours ago by aleksa7 2
Disfruto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, aleksa7 said: Џордан Нвора стартер на двојци... занимљиво, поготово након учесталих прича овде о томе да он то никако не може бити. Од свих бројева са ове табеле, највише ме узбуђује и импресионира чињеница да су нам крила имала скоро 30 скокова међу собом. Волео бих да се тако скакачки наметну и у Евролиги док се не врати Боломбој. Такође, Чиминих 15/15 у шуту заиста за поштовање, ко год да је противник. Оџелеј од свега по мало, супер. Kako je lepo videti 29/33 slobodna bacanja Mozda ne znaci nista ali i dalje… 9 2
Zvezdaš96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Za Kalinića nije izgleda tacna statistika, kako 3/4 za 2, a imao je 7 poena zbirno i dao jednu trojku, zapravo ova prva kolona i ne pise msm 2pts, samo za 3 pts.. 1
m0k1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Prva kolona lepo pise field goals sto je sveobuhvatan sut iz igre (i za 2 i za 3 zbirno). 2
BB7 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3-4 из игре, а не 3-4 за 2 Nwora сигурно није шутнуо 4-15 за 2 7 minutes ago, Zvezdaš96 said: Za Kalinića nije izgleda tacna statistika, kako 3/4 za 2, a imao je 7 poena zbirno i dao jednu trojku, zapravo ova prva kolona i ne pise msm 2pts, samo za 3 pts..
Zvezdaš96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ok, pa mogli su napisati i posebno za 2pts, kao što na apsolutno svakoj statistici to piše i u evroligi i u NBA, i na fiba sajtu eurobasketa itd Kvalitetnije i preglednije je trebalo odraditi statistiku.. 2
Taki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovdje mi se najviše svidja 11:11 slobodna Monekea, 3 asist i 7 skokova Nwore i statistika Odzelaja :) Sačekajmo ove prve utakmice sto ćemo moći gledati da vidimo kako izgledaju igrači.
Jeremija123 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kad god smo bili šampioni pripremnog perioda prdnuli bismo u čabar te sezone i obratno. Tako da, bez njakanja molim. 1
Igor_ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Cmm i Kenan od 100, ni 10 zbirno. Nwora na 2, kakav kriminal.
Guru Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hot tejkovi posle prve pripremne utakmice zatvorenog tipa na osnovu rezultata i box score-a... 6 1 1 9
Jelencom Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 20 minutes ago, Igor_ said: Cmm i Kenan od 100, ni 10 zbirno. Nwora na 2, kakav kriminal. Kako znaš da je Nwora igrao na dvojci ? Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio , ili računate na osnovu minutaže ? 78 i kusur minuta su zbirno imali CMM, Miljenović, Graham, Karter i Kenan, ne vjerujem da je neko od njih igrao na trojci
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago - Rivero dve blokade i bacanja 6/6 - Samo 7 minuta za Kenana - Mekintajer ono njegovo. - Semi cak 6 skokova u napadu, generalno odlican ucinak njega i Cime. - Sa Karterom +21. Koliko imam dobar osecaj oko njega, toliko mi smrduckaju ovi Grahamovi nejpirovski statsi. - Plavsic u ulozi Dauma sa proslih priprema - dvorska luda koja pocne mec, odigra 5-6 minuta i vise se ne vraca. - Nvora na 2... bolje da ne komentarisem. 5 minutes ago, Jelencom said: Kako znaš da je Nwora igrao na dvojci ? Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio , ili računate na osnovu minutaže ? Na osnovu startne petorke. CMM - Nwora - Kalinic - Moneke - Plavsic. 2
Taki Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, fradler said: Mekintajer ono njegovo Možda možemo sa Forgijem vidjeti da ga gurnemo u Fnc, izgleda da više boks trenirao :) Ma nama najviše zavisi od toga kako ća Graham izgledati, ako on bude drugi Nejpjer ne piše nam se dobro. 1
Igor_ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 minutes ago, Jelencom said: Kako znaš da je Nwora igrao na dvojci ? Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio , ili računate na osnovu minutaže ? 78 i kusur minuta su zbirno imali CMM, Miljenović, Graham, Karter i Kenan, ne vjerujem da je neko od njih igrao na trojci Pa po startnoj petorci on je bio dvojka. Cmm-on-kalina-moneke-plavsic
Night wolf Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izgleda da nas odbrana neće brinuti preterano, rešili smo da je ne igramo😂 Šalim se naravno. Ovde je rezultat najmanje bitan. Čini da ćemo imati pakao na krilima, a ako se bar još jedan igrač pridruži Karteru, za koga verujem da će biti standardan u formi, biće to dobro i spolja. Mnogo raduju slobodna bacanja i ovih 6 ofanzivnih Oyeleyea. Očigledno je da će se forsirati Nwora, po tome koliko puta je šutnuo, minutaži, a i u prvoj utakmici je dao najviše poena. Ne znam da li je igrao na 2 ili na 3...
Jelencom Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: Pa po startnoj petorci on je bio dvojka. Cmm-on-kalina-moneke-plavsic Nisam uopste vidio startnu petorku. Hvala 1
Gudura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago "Provera koja se igrala u hali “Aleksandar Nikolić” uz izuzetno čvrstu igru kvalitetnog sastava Igokee, ispostavila se kao pravi potez u ovom delu sezone. Jel moze neko da mi pojasni kako izgleda "čvrsta igra" pri rezultatu 105-103🤔
Guru Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Graham je morao da ubaci bar još 10 poena, CMM još 6, Kenan i Miljenović po 5, a prodavac girosa da do sada zategne tu njegovu odbranu i onda bi bilo sasvim prihvatljivih 131-79. 2 1 6
Taki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Gudura said: "Provera koja se igrala u hali “Aleksandar Nikolić” uz izuzetno čvrstu igru kvalitetnog sastava Igokee, ispostavila se kao pravi potez u ovom delu sezone. Jel moze neko da mi pojasni kako izgleda "čvrsta igra" pri rezultatu 105-103🤔 Dosta faulova i slobodnih
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 55 minutes ago, Guru said: Hot tejkovi posle prve pripremne utakmice zatvorenog tipa na osnovu rezultata i box score-a... Majke mi ne bi bili cigani da je drugacije.
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Saxon01 said: To je ta granitna odbrana gosn sferopulosa. 🤦♂️ Jaoo počelo je... oh
Karakondzula! Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Zvezdaš96 said: Jaoo počelo je... oh Ili se s obzirom na koji smo način završili prošlu sezonu, nije ni završilo. Mislim na granitnu odbranu.
Recommended Posts