Night wolf Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 12 hours ago, NMX said: To je to Neka nam je srećna nova sezona, braćo cigani. Pred Janisom i momcima je ozbiljan posao, na nama je da ih podržimo i ne polivamo na prvi poraz. Budimo ljudi iako smo ciganji. Hoćeš da kažeš da će biti poraza?🤨 1
alokin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da li je neko dobio sezonsku ko je naručivao sa dostavom? Prošlo je više od 10 dana otkad sam je poručio, a još mi nije stigla.
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel danas Igokea? A onda za 3-4 dana kreće onaj turnir sa EL ekipama uz neki prenos? 1
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 hours ago, Don Dusko said: Hahahahahahahahahahahh covic ako skine majcu ispasce mu stomacina. 😄 Čović bez majice VS Tegi bez majice.. Beogradski el klasiko, duel titana, večiti derbi.. 1
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 19 minutes ago, mister-no said: Čović bez majice VS Tegi bez majice.. Beogradski el klasiko, duel titana, večiti derbi.. U blatu. Platio bih da gledam. Ako se igra do kraja...
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 41 minutes ago, Sector said: Jel danas Igokea? A onda za 3-4 dana kreće onaj turnir sa EL ekipama uz neki prenos? Danas u Pioniru protiv Igokee u 14h, ako je verovati sajtu aba lige. U petak u Nikoziji u 17:45 protiv Pariza, prenos na Areni 2 Premium. U nedelju u 17:30 protiv Monaka, cripple fight Kenan vs Nedara. 6 1
alokin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 55 minutes ago, alokin said: Da li je neko dobio sezonsku ko je naručivao sa dostavom? Prošlo je više od 10 dana otkad sam je poručio, a još mi nije stigla. Edit: malopre me zvala kurirska služba, stigla je.
Guru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, alokin said: Da li je neko dobio sezonsku ko je naručivao sa dostavom? Prošlo je više od 10 dana otkad sam je poručio, a još mi nije stigla. 8 minutes ago, alokin said: Edit: malopre me zvala kurirska služba, stigla je. Eto kakav efekat ima sveta tema, u roku od sat vremena rešen problem. Svaka čast Haosu, ako se po jutru dan poznaje... 1 14
Valensija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odlicno otvaranje, Cirbes da pozavidi. Neka nam je sa srecom.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://www.instagram.com/p/DOYLBc_iGHe/?igsh=MWh3MnF6MGt0cDU5eQ== Ljepota 😍 2 2
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo bi moglo da bude zanimljivo... ne kupujem kosarkaske dresove jer bi ih retko nosio inace, a o ovome vec moze da se razmisli, da se malo odmore fudbalski. 11 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Brat Karter u farmerkama - pokazuje da ovo može i uveče za grad 1 1
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, NMX said: Brat Karter u farmerkama - pokazuje da ovo može i uveče za grad Izgleda kao da igra za ŽKK Crvena Zvezda, takve crte lica ima. Istovremeno, Graham (Grejem) izgleda dosta pitomo, pozitivno. I na kraju, drago mi je sto je i Kalina tu, ovdje je stvorena atmosfera kao da bi ih zabio u tri pizde materne da su ga pitali za fotkanje. Lijepe majice, nema šta.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Wow, fenomenalno ovo izgleda. Mogao bih da pazarim i da sastružem logo drčeline perionice para i alta banke. 2 3
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Wow, fenomenalno ovo izgleda. Mogao bih da pazarim i da sastružem logo drčeline perionice para i alta banke. Imaš i poštansku štedionicu na rukavu, neće pola majice ostati nakon struganja
Zvezdaš sa Temua Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://kkcrvenazvezda.rs/news/pobeda-crvene-zvezda-u-drugoj-proveri-sezone
fradler Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago CMM, Canaan, Graham i Miljenovic zajedno duplo manje poena nego polupokretni, matori Milosavljevic Bice krvavo i ove sezone sa bekovima, ocekujem da Karter bude najproduktivniji.
Azazelkg Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 27 minutes ago, fradler said: CMM, Canaan, Graham i Miljenovic zajedno duplo manje poena nego polupokretni, matori Milosavljevic Bice krvavo i ove sezone sa bekovima, ocekujem da Karter bude najproduktivniji. Ovo sve nakon jedne, neodgledane, pripremne utakmice... Aj da sezona traje pet utakmica pa da može da se polemiše...
Recommended Posts