Volter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 25 minutes ago, le piaf said: Da ne ostane nezabeleženo i ovde da su navijači Partizana razočarali, upotrebio bih i težu reč ali da se neko ne uvredi; setiše se pedera i pošumljenog na - 15, Željka ubaciše između protokolarno. Velika ljubav, ali do prve pobede protiv cigana. Tada gutamo sve sa najvećom kašikom koju dovatimo. Bilo je skandiranja i kad je bilo egal. Čulo se - Puši đoku Aco Šiptare. Iako znamo zbog čega se to skandira, ipak nisam da se to peva Nepomeniku. Na +15 ćacijevci su kurčevito prozivali sa - Grobari je l' nas čujete? Dobili su odgovor sa Vučiću pederu i brzo su utišani. Nestala im kurčevitost kad je Partizan topio razliku. 5
Luchifer89 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Voleo bi da punđasti mormon pati, ali ne znam kako mu pravno jebati debelu mater 6
Shonewizard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Luchifer89 said: Voleo bi da punđasti mormon pati, ali ne znam kako mu pravno jebati debelu mater Ne znam ni ja za pravni dio, ali Bruno se crta kao čovjek zadatka. Izdimio je na punđu nakon 30 sekundi meča. 🫠 4
TripleJ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Jedna pundja za zdravog Pokua i indisponiranog Isiaha Mike-a iz prosle sezone! 2M u kasi vise. Ista prica. Edited 17 hours ago by TripleJ
Ljusha Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Crni said: Iskrene cestitke grobari, vi ste kosarka, upamtite to. Svaka cast ma zelji, srcu i volji, svaka cast ovom coveku sto vam sedi na klupi, potpuno zasluzena poveda i treba da uzivate. Prava prilika da uhvatite momentum za nastavak. Srecno od srca! Sve si “položio” , sutra dve slike i krštenica, postao si Grobar. Čestitam 😉
TripleJ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Saka suza, vrica smija, ća je život nego fantazija. Ja sam ocekivao da ce nam komsije probuditi Dzabulu, ali jebem ti Dzabulu. Zreo da razigrava sa Bobanom u Iliriji.
Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Kada sve sklonimo na stranu Ocokolja je iskolovao Sašu u Q4 Pronašao je petorku koja je defanzivno zaustavila protivnika da lagano zatvori meč, a poznato je da makar u košarci sve dobro dolazi iz skoka, odbrane, želje i borbe. Zvezda nije igrala timski u napadu, previše su solirali, sve to lepo deluje kada šutevi ulaze, ali kada procenti opadnu, onda se desi ono sto smo videli veceras. Zanimljiva utakmica generalno, ali čisto kosarkaski gledano obe ekipe su kurac. Edited 17 hours ago by Coz29 1
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Rekla bih come to Partizan, Bogi, ali bolje to ostaviti za neka lepša vremena 3 3
ChrisJudd Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Rekla bih come to Partizan, Bogi, ali bolje to ostaviti za neka lepša vremena Izbori na proleće. Bogi i Željko se vraćaju na leto. Do tada nam ostanu ova kratkotrajna uživanja dok pobeđujemo najbogatije timove u Evropi. Edited 16 hours ago by ChrisJudd 2 1 1 1
rodriguez Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago deluje da wash ima nešto na račun ž.obradovića 1 1 2
TripleJ Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 13 minutes ago, ChrisJudd said: Izbori na proleće. Bogi i Željko se vraćaju na leto. Do tada nam ostanu ova kratkotrajna uživanja dok pobeđujemo najbogatije timove u Evropi. Mislis, timove sa realnijim budzetima ?
NikolaTest Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 1 hour ago, Coz29 said: Kada sve sklonimo na stranu Ocokolja je iskolovao Sašu u Q4 Čestitke na pobedi pre svega. Ali pre će biti da je Saša izgubio utakmicu nego da je Ocokolja iškolovao istog. Šta je promenio Partizan,Ocokoljić što je dovelo do preokreta? Promenio odbranu, napadao nekog konkretnog kod nas? Apsolutno ništa, Zvezda se sama ubila. Saša nije sekao na vreme TO. Dwiz ubacio sve uglavnom na iso i Bonga na rudarenje. Poentirali iz off skoka jer nismo igrali sa visokim. U napadu usporili max i trošili vreme mahom zbog naše domaće, iskusne, ali napadači nepotentne postave. I da, konferencija je bila sramotna. Da se ne pominje samo Željko u tom kontekstu. Jos jednom, čestitke na zasluženoj pobedi, ali nije bilo nikakvog 'školovanja'. Edited 15 hours ago by NikolaTest 1
Golijat Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Grobari, cestitam na pobedi. Fina borba, fin preokret. Edited 15 hours ago by Golijat 1
Coz29 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 12 minutes ago, NikolaTest said: Čestitke na pobedi pre svega. Ali pre će biti da je Saša izgubio utakmicu nego da je Ocokolja iškolovao istog. Šta je promenio Partizan,Ocokoljić što je dovelo do preokreta? Promenio odbranu, napadao nekog konkretnog kod nas? Apsolutno ništa, Zvezda se sama ubila. Saša nije sekao na vreme TO. Dwiz ubacio sve uglavnom na iso i Bonga na rudarenje. Poentirali iz off skoka jer nismo igrali sa visokim. U napadu usporili max i trošili vreme mahom zbog naše domaće, iskusne, ali napadači nepotentne postave. I da, konferencija je bila sramotna. Da se ne pominje samo Željko u tom kontekstu. Jos jednom, čestitke na zasluženoj pobedi, ali nije bilo nikakvog 'školovanja'. Uzmi pogledaj petorku koja je spustila razliku i kako su igrali odbranu u odnosu na prve 3Q i pogledaj 4Q. Trčali su mnogo brze u tranziciji, samim tim pozicioni napadi u odnosu na prve 3Q su skraćeni. Jeste, napadao je Nworu i Kalinica konstantno, tada se je i razigrao Dvejn. 1
NikolaTest Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 10 minutes ago, Coz29 said: Uzmi pogledaj petorku koja je spustila razliku i kako su igrali odbranu u odnosu na prve 3Q i pogledaj 4Q. Trčali su mnogo brze u tranziciji, samim tim pozicioni napadi u odnosu na prve 3Q su skraćeni. Jeste, napadao je Nworu i Kalinica konstantno, tada se je i razigrao Dvejn. Trčali su tranziciju jer su ovi nasi trošili napad do kraja pa prangijali za 3 na isteku. Par nepotrebno prodatih lopti koje su otvarale kontre. 2,3 faula u napadu sa naše strane iz totalne gluposti. Kad smo imali priliku mi da ubrzamo Davidovac usporavao napad i igrali opet 5 na 5. Iskoristili ste ono što smo mi dali, ne vidim prosto veliku ulogu Ocokoljića u tome. Dopuna: msm da bi trebalo da Ocokoljić dobije poverenje. Nema nekih vrhunskih trenera da preuzmu a očito da on prija ekipi što su javno i potvrdili. Edited 15 hours ago by NikolaTest 1
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ocokoljic je dobio onako kako je Željko gubio, e sad ovo je bilo bas rizično totalno, ali na ovaj način se pre gubilo, gde su se igraci bas maksimalno trošili imali punu minutazu tokom meča i na kraju su rapidno padali... Po meni previše minuta za Nika i premalo za Dvejna, ceo meč sam imao osećaj da je on jedini koji nešto može i ono što je bitno jedini koji 1 na 1 može davati u kontinuitetu, tu komšije imaju 2 3 igraca na visini zadatka.
SamoFlacko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sto se mene tice, sezona moze odje da se zavrsi. Bitnije mi je bilo da cigani izgube nego da mi dobijemo. Apsolutno nemam nikakvih emocija prema ovoj grupi gradjana. Jedino koga mi je zao je Ocokoljica jer je kolateralna steta, mada on makar dobija zasluzenu podrsku. Jedva cekam pojedinima da vidim ledja, posebno Dvejnu heroju derbija kojem prija sto niko ne galami vise na njega. 8
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Govnari..., bili i ostali... x puta sam napisao, oco nije moj klub... do pre mesec dana bi otkazao sve obaveze u petak, utakmica, nerviranje nanmax... lagano sinoc grad, alkohol, na par momenata ispratio rezultat.. i to je to... napisao sam, ovo je bila win win situacija tako da je ispalo dobro... duejnu, sterlingu, tajriku zelim sve najgore u sportskom smislu i da ih nikad vise ne gledam u nasem dresu... a narod? Narod je marva, kojoj je ovaj psiho prava mera... 2
wrach Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 hours ago, wrach said: Pa s obzirom da ne igra hokej pa ne moze da se izvede napolje za odbranu, ne moze ni teoretski da bude ozbiljan igrac. Nebitna pobeda, nebitno je da pobede i narednih 10. Zao mi je sto se lako zaboravlja sustina: 1. Ostoja da pusi kurac 2. Aca da pusi kurac 3. Uprava da pusi kurac 4. Dzabari Parker da pusi kurac Sinoc sam se iznervirao sto sam od igraca izdvojio samo jednog.. Nisam siguran da li svi zasluzuju,ali siguran sam da 5. Duejn Vasington da pusi kurac
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jao pahuljice, napokon više niko ne viče na njega. Mrš u kurac. 4
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @NikolaTest Mocan ste tim i dobijate redom velikane u EL, pa gde bas u derbiju da se raspadnete od svih meceva i jos posle +16, protiv ovog naseg izgovora za tim? Zanima te tvoje misljenje zbog cega je bas sad doslo do raspada, a suprotno smo vidjali protiv Pao, Oly, Reala...
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ne mogu baš do kraja da razumem nezadovoljstvo sinoćnom utakmicom i atmosferom na njoj. Ostoja je pozdravljen kako valja, nepomenik takođe, Čović takođe (potpuno bespotrebno), Cigani takođe. Željku se skandiralo, igrači podržani, posle onakve pobede je i normalno da se slavi sa njima, očekivati od mase da pokaže šta tačno, kolektivni intelekt možda, pa da izvuždimo igrače nakon onakve pobede je zaista nerealno. Ipak je ovo derbi, ovde je pre svega bila važna pobeda (i uvek će biti), sve ostalo je sekundarno. Što se mene tiče dobio sam apsolutno sve što sam očekivao, porciju svima, navijanje iz petnih žila, našu pobedu, njihov poraz (i to kakav!), atmosferu kad je cela hala na minus 11 čini mi se krenula sa običnim skandiranjem Partizan! pokrenula ekipu (i to je krenulo od nivoa 200 jug), borbu do kraja, očekivao bih malo više pameti i još bolju odbranu ali koliko vidim to jednostavno ne mogu da urade, ali uopšte nisam nezadovoljan, na protiv. O utakmici - prvi utisak mi je da su Cigani stvarno top tim. Butler je top, Nwora odličan, vratiće se Moneke, sa Kodijem, Kalinom, Litvancem, Izunduom i ostalima su baš baš top, te mislim da smo sinoć ostvarili najveći pobedu do sada u sezoni jer mislim da smo savladali najbolji tim. Kod nas klasika, Parker kanal, Osetkowski ne zna gde je, Kalates užasna partija u napadu, previše izgubljenih lopti, Sterling kao da je bio na infuziji, totalno bez snage, Milton nesnađen do samog kraja. Tajrik i Bonga su izvukli ovo, prvi na želju, drugi na umeće, i naravno bipolarni Wash, nemam komentara, sve je isto, i sve će uvek biti isto, ali bi on morao da pogleda utakmicu i da vidi šta se dešava kada za promenu odigra par minuta makar dobre odbrane, kao što je to uradio delom četvrte četvrtine. E da, Bruno enforcer, treba nam jedan takav na 4 umesto Jabalebarija, ali sad kasno... Elem, vidimo se u sredu, napred mi! Edited 7 hours ago by Dzep 6
Recommended Posts