ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Jel ono Dule rekao da Partizan mora da ima tim koji ide na sve titule, ili da pravi tim koji ce za 2-3 godine ici na sve titule. imali smo vrhubskog i najtrofejnijeg trenera, pokusali da sa njim dodjemo do te titule, dovodili evo i "vrhunska" imena, ali puce sve. kroz prizmu duletove izjave, ako vec nemamo to vise sto smo imali, ne rezumem gomilanje mediokriteta na klupi i medju igracima... probsti sa npr Alimpijevicem ali ne menjati ga na pola sezone i ostale gluposti Ali treba imati viziju, a ne samo populizam Edited 6 hours ago by ScepanScekicSto
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Četvrta utakmica u sedam dana (uz jedan produžetak), 45 sati posle Źalgirisa, cimanje busom do Ljubljane… Herojska pobjeda. A o sudijama 1
Offline Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne pisem nikad, ali pratim od b92.... Nista lepse od zone press i foruma posle pobede cetvrtkom.. Mnogo se plakalo ovih dana. Divnu ste emociju preneli. Hocu samo svima da se zahvalim sto ovde na forumu niste dali na Duleta!Sto niste upali u jeftinu patetiku kao razni mediokriteti. Dule je nas! Dule su nasi casovi ljubavi. Dule je nasa mera partizanstine. Mozda nije neka pravda sto nije osvojio i tu evropsku titulu i upisao sebe na neki spisak, ali da li bi to zaista ista promenilo? Da, znam kosarka se igra za titule. Da, titule osvajaju majstori. Da, i mi imamo takvu jednu. Sjajnu zvezdu iznad grba. Ali dajte mi jos jednom kocopernu konferenciju cetvrtkom uvece, jos jedno 'dzaba vam novci', mladi tim koji igra preko granica svojih mogucnisti, veru da nema ekipe koja moze lako da osvoji Pionir, veru da su cuda moguca. Mnogi su bili voljeni u Partizanu, ali toliko se verovalo samo generalu!Kada je Dalipagic umro Dule je govor zavrsio sa:"Na ovoj zemlji povećava se broj ljudi, ali je sve manje nas te retke krvne grupe. Žalim za tobom Prajo, žalim za nama, Prajo"I ja zalim za nama bez Duleta Vujosevica.... 1 14
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 53 minutes ago, Offline said: Ne pisem nikad, ali pratim od b92.... Nista lepse od zone press i foruma posle pobede cetvrtkom.. Mnogo se plakalo ovih dana. Divnu ste emociju preneli. Hocu samo svima da se zahvalim sto ovde na forumu niste dali na Duleta!Sto niste upali u jeftinu patetiku kao razni mediokriteti. Dule je nas! Dule su nasi casovi ljubavi. Dule je nasa mera partizanstine. Mozda nije neka pravda sto nije osvojio i tu evropsku titulu i upisao sebe na neki spisak, ali da li bi to zaista ista promenilo? Da, znam kosarka se igra za titule. Da, titule osvajaju majstori. Da, i mi imamo takvu jednu. Sjajnu zvezdu iznad grba. Ali dajte mi jos jednom kocopernu konferenciju cetvrtkom uvece, jos jedno 'dzaba vam novci', mladi tim koji igra preko granica svojih mogucnisti, veru da nema ekipe koja moze lako da osvoji Pionir, veru da su cuda moguca. Mnogi su bili voljeni u Partizanu, ali toliko se verovalo samo generalu!Kada je Dalipagic umro Dule je govor zavrsio sa:"Na ovoj zemlji povećava se broj ljudi, ali je sve manje nas te retke krvne grupe. Žalim za tobom Prajo, žalim za nama, Prajo"I ja zalim za nama bez Duleta Vujosevica.... Piši češće
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jako sam zadovoljan pobedom večeras - treba ti pobeda u gostima, iscrpljen si u svakom pogledu, načet povredama, ali odeš i pobediš. Jekiri opet ključan, taman toliko da ne moramo previše da pomeramo rotaciju i da ima ko da igra dok se kvazi prvi centar ne sabere i ne odigra 5min kako valja. Sve cool, svi odmor, teraj dalje! 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Da se nadovežem na koleZu iznad, užasno sam se plašio ovog perioda iza nas, ne zbog rezultata već zbog izuzetne potrošnje našeg kratkog rostera i, posljedično, povećane mogućnosti da se neko teže povrijedi. U tom smislu sam veoma zadovoljan što smo izašli gotovo neokrnjeno iz njega. A i rezultatima sam uglavnom zadovoljan. Teraj dalje. Edited 2 hours ago by Son_of_a_gun 3
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Dzep said: Jekiri opet ključan, Kakav god on bio u vakuumu, taman nam je falio da pretegne na barem jednom od prethodna dva meča u EL. 1
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Barkley#34 said: Kakav god on bio u vakuumu, taman nam je falio da pretegne na barem jednom od prethodna dva meča u EL. Apsolutno, ali nije to neki rocket science - odigra minute stabilno, prisutan na skoku koliko toliko, ima poludistancu, (uglavnom) nema retardirane žute minute, za našu situaciju idealno. Može čak i da ne šutne nijednom, ne bi se bunio, a glavna vrednost mu je u tome što se onda sve pomera tamo gde treba, Bonga na tri, Dilan na 4 i nema previše minuta gde je Dilan na petici. 2
Recommended Posts