Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

E moji Grobari, malo nam za sriću triba.. 

Hajlajt večeri bacanja 24/23, Braun i Dilan gulili po 41 minut, čiča Kalates terao 29 minuta, spakovao trojku iz naskoka, a niko ne bi stavio žutu banku da će da ubode oba bacanja u drugom produžetku. Bruno primetno hramao, sam Bog zna ko će na parket protiv Bosne. 

Šampioni smo nebitnih utakmica, ali pobede su pobede. Uzmi ili ostavi, ja biram uzmi.

• Like 3
Posted

I to jedno bacanje je promašio Bonga u produžetku, neverovatno da smo do tada bili bez promašaja.

Ni sam ne znam koliko puta smo se vratili u meč i ispravili svaku brljotinu. Stvarno epska borba. Minutaža pojedinih igrača surova. Mora čovek da im oprosti svaku grešku.

Dobro je što smo u Beogradu narednih dana, bar malo da se oporavi to što je ostalo od ekipe. 

Još jednom, crno-beli bravo, bravo!

• Like 3
Posted (edited)

Evo i mene iz Pionira Arene...

Mučan početak večeri, nikad duži put do BGa, kiša, gužva... Onda pokisli kao miševi do hale, sve na meni je bilo mokro, hteo sam da izujem patike i raširim čarape po sedištima, Đorđe Čvarkov style... 

Ali onda jedna od najboljih utakmica u poslednjih par godina, iako nije imala rezultatski značaj za nas. Mada, da staviš nekoga sa strane, ko nije upoznat sa tabelom, verovatno bi mislio da nam je ovo utakmica za goli život. I to je pristup koji raduje.

Jednom smo jurili 12 razlike, pa stigli, pa 10 i stigli, vrhunac jurenje -7 u produžetku. Sve to ispratila publika, odlično navijanje.

Sve u svemu, veče za pamćenje i pored svih okolnosti.

Edited by realno *w
  • Like 5
Posted (edited)

Brao partizane. Brao 

Brao cika Nik.

Brao cika Djole.

U inat svim ",zabrinutim propartizanovcima". Napusute se qr a.

Edited by mipivi
Posted
7 hours ago, Coz29 said:

Sledece nedelje da ispolivamo i da Penjaroja izjavi kako je to nama bio jaci trening za ono sto sledi

Istetovirao bih ga preko celih ledja 

Jake mimove isporučuje Joan, samo što to još uvek niko ne beleži.

Nije još na nivou Radonje, ali jake su grimase

Posted

Da smo neki klub (kao što nismo), morali bismo svima koji su sinoć došli da damo neku nagradu, šta ja znam, zlatnu značku, plaketu, šta god. Kakvo pasje vreme posle zilion lepih dana u Martu, i ja ko Realni, sve na meni je bilo mokro, još sedim do prolaza...

Ova utakmica će se pamtiti i za mene je ovo oličenje sportskog duha - ništa ti ne znači utakmica, imaš centra manje, igraš sa još i više skraćenom rotacijom i dobiješ nakon dva produžetka. Čestitke svima, danas svi na celodnevnu masažu i oporavak

• Like 9
Posted
5 minutes ago, Elevator Operater said:

Znam da su bas male sanse (narocito usled problema sa povredama), ali bi tako divno legao jedan

oni: "thank you for everything.."

mi: "yeaa, about that..."

momenat sledece nedelje u EL.

I would be sooooo haaaaappyyyy

Što bi reko Craig iz South Parka 

Posted (edited)

Komšije ljuljaju ozbiljno, čestitam !

Neki bi rekli onu floskulu "ipali pa opuštena ruka" ma zajebi toga, ljudi igraju. Nije isto biti 13. ili 18. Ćelavi španac odličan posao radi.

Edited by crni96
  • Like 2
Posted (edited)
20 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ako se ne varam, skor od fenera kad se vrstio je 5-1?

I to bas taj jedan poraz u njegovoj prvoj tekmi gde smo izgubili od lidera sa 3 razlike.

Edited by Elevator Operater
  • Like 2
Posted

Kakvo zadovoljatvo gledati Nika u nasem dresu...

Veliki profesionalac i rodjeni pobednik.

To sto on radi sve na terenu, ne pokazuje nijedna statistika...

naravno, godine i sve, ali i dalje je doktor ove igre

• Like 3