NikadProtivŽelimira Posted yesterday at 03:40 PM Posted yesterday at 03:40 PM 1 hour ago, Tex_Willer said: Treba i kopati igrace, Marcus Bingram bi fino legao na 5, mada on je neka 5/4 opcija, Frank Bartley na beku, dečko je tenk a dobar je suter, Remsey iz Trsta je vrlo zanimljiv igrac, rekao bi neka prica Omari Moora u smislu da je u lošoj ekipi ali se vidi prostor za el košarku, fizički je top, vrlo je brz a size mu je fin, uz to solidan je suter. Samo sto dalje od mlohavih igraca i loših defanzivaca iz ek, ls, jer takvi tek u el defanzivno su kriminal, napadacki ni ne mogu pokazati šta umeju, jer ni prostor za to ne dobiju, a i kod nas po pravilu los defanzivac i napadacki se gasi. Palja pali JuTjub, krece polako da gleda hajlajce i belezi. Javljaju se cesto i agenti na Viber. Ima nekoliko nase gore list momaka, to nam fali.
Elevator Operater Posted yesterday at 04:11 PM Posted yesterday at 04:11 PM (edited) Jebali smo jeza u ledja kada Trikolor Sr i Jr krenu da kroje roster, misleci da su bezuslovni srbi, povrarnici i nedvomilionaši ono sto treba klubu, navijacima i sto donosi uspeh. Podsecaju me na WB kada je kritika ispljuvala Batman v Superman, pa su brze bolje zaskocili (originalno mracni) Suicide Squad i reshootovali ga do smrti, da bude zabavan i šarolik, jer su izvukli zaljucak da je problem bio u tonu filma....a ne u ocajno skrojenom scenariju i editingu. Naravno, potpuno pogresan zakljucak problema i film je ispao jos vece smece. Postacemo DCEU. Ja biram da budem Betmen. Vi se podelite kako vam volja. Edited yesterday at 04:13 PM by Elevator Operater 3
Barkley#34 Posted yesterday at 04:18 PM Posted yesterday at 04:18 PM Doći će na videlo ono Ostojino ubeđenje da se razume u košarku, o čemu je pričao Savić.
Knipex Posted yesterday at 04:38 PM Posted yesterday at 04:38 PM 27 minutes ago, Elevator Operater said: Postacemo DCEU. Ja biram da budem Betmen. 1 2
realno *w Posted yesterday at 06:05 PM Posted yesterday at 06:05 PM 4 hours ago, le piaf said: Izuzev Radanova koji menja Bongu, u rotaciji iza ili ispred Sterlinga je Milton, iza Karlika je Kalates, Jekirija Fernando, Lakić korektno odrađuje svoje minute i nisam siguran koliko stoji da kvalitet, ako ništa - odbrane pada. Svaki od navedenih 8,9 igrača je kvalitetniji od Seljasa, Masse, Ebouea, Traorea, Vautiera. Ertel je zašao u 37 godinu, Brajan Angola je dobio pedalu u Kanariji, a oni su im dva najbolja igrača uz Harisona beka šutera ali ne i pogađača. Koje crne minute odrađuje Lakić? Bori se, ali sve što uradio u odbrani, prospe u napadu. Pri tome, najgore od svega je što ne može da shvati koliko je loš šuter, pa opali trojku iz dotrčavanja u 5. sekundi napada. Zadnja 2 meseca u EL ima prosečan indeks 1 i šutira trojke 20%. Šta je druže tu solidno i da li misliš da bi on imao mesto u rotaciji bilo koje EL ekipe? A što se tiče nabrajanja ovih iz Asvela, pa pričamo valjda o našoj igri u poslednje vreme, ne igramo svaku protiv Asvela. Bili su tu i Fener, Dubai, Real, pa i Zvezda... 1
Tex_Willer Posted yesterday at 06:15 PM Posted yesterday at 06:15 PM 7 minutes ago, realno *w said: Koje crne minute odrađuje Lakić? Bori se, ali sve što uradio u odbrani, prospe u napadu. Pri tome, najgore od svega je što ne može da shvati koliko je loš šuter, pa opali trojku iz dotrčavanja u 5. sekundi napada. Zadnja 2 meseca u EL ima prosečan indeks 1 i šutira trojke 20%. Šta je druže tu solidno i da li misliš da bi on imao mesto u rotaciji bilo koje EL ekipe? A što se tiče nabrajanja ovih iz Asvela, pa pričamo valjda o našoj igri u poslednje vreme, ne igramo svaku protiv Asvela. Bili su tu i Fener, Dubai, Real, pa i Zvezda... Lakic konstantno ima vrlo visok +-, pogotovo je on bitan u smislu dizanja energije, njegov ulazak i jeste podigao ekipu protiv Dubaia. Problem Lakica je taj što zna da se izdrkava i tu se apsolutno slažem, kao i odbrana nad niskim i brzim igračima, dok fizikalne bekove i krila lepo pakuje.
le piaf Posted yesterday at 06:55 PM Posted yesterday at 06:55 PM (edited) 50 minutes ago, realno *w said: Koje crne minute odrađuje Lakić? Bori se, ali sve što uradio u odbrani, prospe u napadu. Pri tome, najgore od svega je što ne može da shvati koliko je loš šuter, pa opali trojku iz dotrčavanja u 5. sekundi napada. Zadnja 2 meseca u EL ima prosečan indeks 1 i šutira trojke 20%. Šta je druže tu solidno i da li misliš da bi on imao mesto u rotaciji bilo koje EL ekipe? A što se tiče nabrajanja ovih iz Asvela, pa pričamo valjda o našoj igri u poslednje vreme, ne igramo svaku protiv Asvela. Bili su tu i Fener, Dubai, Real, pa i Zvezda... Čekaj realni, ne razumem ovo paušalno izbacivanje statistike, pritom potpuno netačne. Momak na nivou EL šutira 34.4% za 3. 11/32, i to sa 4 promašene baš sinoć, inače bi bio 39.3 što je pristojno za igrača njegove minutaže. To dotrčavanje u 5-oj sekundi napada si video možda jednom, eventualno dva puta, a priznaću da se ja druge ni ne sećam. Uzimati to za neki reper njegove igre, ispada kao da je momak drzak i iskače iz šablona, što je bezveze provlačiti. Nije neki kvalitet, ali donosi uglavnom dobre stvari i dobru energiju, a minutaža mu je na oko 11,12 minuta u proseku. Sad će ispasti da je Lakić jedini na klupi, a tamo i Milton, Pokuševski, Kalates, Fernando. Bar dvojica masno plaćeni, a druga dvojica više od 3/4 Asvela. I bar trojica bi igrala prvu petorku tamo. A gde su naši ostali iz startne? Elem, pričamo o sinoćnoj utakmici, nju sam komentarisao. Edited yesterday at 06:56 PM by le piaf
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 13 hours ago, le piaf said: Čekaj realni, ne razumem ovo paušalno izbacivanje statistike, pritom potpuno netačne. Momak na nivou EL šutira 34.4% za 3. 11/32, i to sa 4 promašene baš sinoć, inače bi bio 39.3 što je pristojno za igrača njegove minutaže. Rekao sam zadnja 2 meseca. Evo ako hoćeš tačno, 14-3 trojke u tom periodu. Čak ni u ABA to nije bolje, na nivou sezone je na 23%, imao je serije tipa da promaši po 13-14 šuteva za tri za redom. I to ti je respektabilan član rotacije za EL? 13 hours ago, le piaf said: To dotrčavanje u 5-oj sekundi napada si video možda jednom, eventualno dva puta, a priznaću da se ja druge ni ne sećam. Konkretno protiv Asvela. Ali ajde to, nego pripaljivanje svaki put kada iole sam. Što kaže Muta "sine, nisi slučajno sam, oni žele da ti uzmeš taj šut". Evo na primer podatak da u ABA ligi ima 56 šutnutih trojki na 18 mečeva. Bonga ima 10 manje, a šutira 47%, Osetkovski ima 3 manje, a znamo da je igrač koji živi od šuta za tri. Pokuševski i Milton nemaju zajedno šuteva za tri kao on, za dosta više minuta na terenu. Ja generalno nemam ništa protiv njega, bori se, pomaže na skoku, ali mora da bude svestan svojih limita. 13 hours ago, le piaf said: Uzimati to za neki reper njegove igre, ispada kao da je momak drzak i iskače iz šablona, što je bezveze provlačiti. Nije neki kvalitet, ali donosi uglavnom dobre stvari i dobru energiju, a minutaža mu je na oko 11,12 minuta u proseku. Sad će ispasti da je Lakić jedini na klupi, a tamo i Milton, Pokuševski, Kalates, Fernando. Bar dvojica masno plaćeni, a druga dvojica više od 3/4 Asvela. I bar trojica bi igrala prvu petorku tamo. A gde su naši ostali iz startne? Poenta cele priče je da je presmešno njega računati kao kvalitetnu rotaciju za EL. Kod nas su malo ljudi izgube osećaj, pa se i na Kalatesa gleda kao na neznam kakvog igrača, a čovek ušao u 38. godinu, ima prosečan indeks 5, još prošle godine je izgledao kao da će završiti karijeru. Naravno, kad konstantno igra 20ak minuta, desiće se neka partija kao Pariz, ali će biti između po 5-6 tekmi u kojima nije nikakav faktor. Edited 12 hours ago by realno *w
le piaf Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Rekao sam zadnja 2 meseca. Evo ako hoćeš tačno, 14-3 trojke u tom periodu. Čak ni u ABA to nije bolje, na nivou sezone je na 23%, imao je serije tipa da promaši po 13-14 šuteva za tri za redom. I to ti je respektabilan član rotacije za EL? Ako uzmemo da je utakmica protiv Bajerna bila pre 2 meseca i koji dan preko, u tom periodu šutira 9/24 što je 37.5%, odnosno 9/20 bez utakmice protiv Asvela što je 45%. Ne znam odakle izvlačiš tu statistiku. 1 hour ago, realno *w said: Konkretno protiv Asvela. Ali ajde to, nego pripaljivanje svaki put kada iole sam. Što kaže Muta "sine, nisi slučajno sam, oni žele da ti uzmeš taj šut". Evo na primer podatak da u ABA ligi ima 56 šutnutih trojki na 18 mečeva. Bonga ima 10 manje, a šutira 47%, Osetkovski ima 3 manje, a znamo da je igrač koji živi od šuta za tri. Pokuševski i Milton nemaju zajedno šuteva za tri kao on, za dosta više minuta na terenu. Ja generalno nemam ništa protiv njega, bori se, pomaže na skoku, ali mora da bude svestan svojih limita. Kalates šutira 12/48, što je 25%. I njemu bi Muta rekao sine, nisi slučajno sam, ali on i dalje šutira. Ali, u današnjoj košarci, prosto moraš uzeti kreiran otvoren šut. Ja to ne zameram. Više me izluđuje Sterling kada nerezonski pripaljuje, nego kad Kalates promaši otvorenu trojku. 2 hours ago, realno *w said: Poentaa cele priče je da je presmešno njega računati kao kvalitetnu rotaciju za EL. Kod nas su malo ljudi izgube osećaj, pa se i na Kalatesa gleda kao na neznam kakvog igrača, a čovek ušao u 38. godinu, ima prosečan indeks 5, još prošle godine je izgledao kao da će završiti karijeru. Naravno, kad konstantno igra 20ak minuta, desiće se neka partija kao Pariz, ali će biti između po 5-6 tekmi u kojima nije nikakav faktor. Ali ja nisam ni govorio o nekoj Bog zna kakvoj kvalitetnoj rotaciji, samo sam konstatovao da smo odigrali nedopustivo loše, protiv očajnog Asvela. Heurtel je ušao u 37, Kalates u 38. Nije neka razlika, ne? A Heurtel njima glavni igrač. Jel bi ga voleo u rotaciji KKP sledeće sezone, umesto Miltona npr?
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 19 hours ago, Tex_Willer said: Lakic konstantno ima vrlo visok +-, pogotovo je on bitan u smislu dizanja energije, njegov ulazak i jeste podigao ekipu protiv Dubaia. Problem Lakica je taj što zna da se izdrkava i tu se apsolutno slažem, kao i odbrana nad niskim i brzim igračima, dok fizikalne bekove i krila lepo pakuje. Upravo mi je to dobar primer kako treba da igra. Uzeo je 1 šut za 11 minuta i to je bio sam u hali bukvalno. Skočio par puta, ukrao par lopti... Igrao sa maltene najjačom mogućom postavom oko sebe: Karlik, Šejk, Bonga i Fernando. On mora da popravi ulaz. U EL ima 9 pogodaka za 2 na 20 utakmica. Krupan je, jak, mora naći način da to pretvori u neki napad na obruč. Šut će mu se verovatno upristojiti u nekom trenutku, ali nikad to neće biti na ne znam kakvom nivou.
Recommended Posts