Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Pa ima i Dubai duplo kolo, igra sa PAO i Makabijem, a posle toga sa Monakom. Od sve tri utakmice im zavisi plej-in. Neće ni oni biti nešto motivisani u ABA.

Da ali njima pobjeda protiv Zvezde tako reci donosi sigurno prvo mjesto a Zvezdi bas nista, bili treci ili cetvrti isto.. 

Posted

Dobra tekma. Njihov šut za tri presudio na kraju uz nekih par minuta naše pogubljenosti, kako u odbrani gde smo im dozvolili previše brzih i lakih poena iz pikenrola, tako i u napadu kod onog njihovog presinga. Sterling klasično poluprisutan. Bonga realno ispod svog nivoa. Osetkovsi omašio skoro sve što je šutnuo i to nas je pokopalo. Ostali skroz korektni. Svi su dali neki doprinos. Bruno mora malo smanji nervozu. Inače i on i Džekiri dosta dobri ispod koša. Ubili smo ih u ofanziovnom skoku. Koliko god to čudno zvučalo pri ovom rezultatu, odbrana jeste bila solidna, a u napadu smo pronalazili dobra rešenja veći deo tekme. Idemo dalje. EL derbi će biti drugačiji. Oni pod većim pritiskom. Videćemo kako će se ko snaći u takvim okolnostima.

• Like 3
Posted

Mora se reći da su njihovi procenti šuta za tri iako nerealni posledica prostora kojeg su uglavnom imali. Tako mi se čini.

Naš skok u napadu šljaka i vrv je bio planski jer tako obuzdavas ekipu koja trči i to je dobro funkcionisalo.

Nije dobro funkcioniso nas napad na njihov presing koji oni igraju čak i duže na nekim utakmicama i na to treba pripremiti ekipu u duelima protiv njih u budućnosti.

Kupuje me Pena polako a najviše sa onom tehničkom. Još od Duleta ne vidjeh taj "držite me da ga ne razbijem" nastup prema sudijama😅. A jesu malo žmirile na neke situacije sudije.

Dobar je bio i momentum borbe do zadnje sekunde ekipe.

Treba se okrenuti Evroligi sada i poderati sve do kraja😁.

Posted
27 minutes ago, odupri se ludilu said:

Mora se reći da su njihovi procenti šuta za tri iako nerealni posledica prostora kojeg su uglavnom imali. Tako mi se čini.

Naš skok u napadu šljaka i vrv je bio planski jer tako obuzdavas ekipu koja trči i to je dobro funkcionisalo.

Nije dobro funkcioniso nas napad na njihov presing koji oni igraju čak i duže na nekim utakmicama i na to treba pripremiti ekipu u duelima protiv njih u budućnosti.

Kupuje me Pena polako a najviše sa onom tehničkom. Još od Duleta ne vidjeh taj "držite me da ga ne razbijem" nastup prema sudijama😅. A jesu malo žmirile na neke situacije sudije.

Dobar je bio i momentum borbe do zadnje sekunde ekipe.

Treba se okrenuti Evroligi sada i poderati sve do kraja😁.

Uf, ako poderemo sve do kraja, bice to finih 18 pobeda, sto znaci da cemo ovde kukati kako su nas pokrali u utakmicama protiv Reala i Makabija za neko eventualno 10. mesto 😛

Posted

Dobri ste. Tačno vam fali Washington na 15ak minuta (ne više) da unese malo x faktora i nepredvidivosti. Ovako se manje više zna šta treba braniti kod vas.

Radanov je smešan igrač, čak su i Lakić/Nakić i slični pojam za njega. Bukvalno kalibar za donji dom ABA lige i to sa klupe da ulazi.

• Like 1