Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Da vidimo protiv malo kvalitetnijih timova od CL i poslednjeg tima u Spanijil.

Svejedno, u svakom slučaju

12 minutes ago, Elevator Operater said:

Neka se napusi 15+9 kuraca, bezobraznik

• Like 1
Posted
1 hour ago, Ne sam Safete said:

Prva tekma za Unikahu 13, druga 15p + 9sk za dvadesetak minuta 

gledao sam ga sinoc... isto ima momente da gubi lopte, "jedina" razlika je sto mu sutevi ulaze, dobija svoje suteve i saigraci ga za sada ne bojkotuju...

@Alek The Great ne mogu uopste da ulazim u rasprave, ne treba ni tebi ni meni to, imam pametnijih stvari. Sto se tice mojih postova ja ih se jako dobro secam, branio sam zeljka kad niko nije, verovao u dolazak Kalatesa i da on moze da doprinese, najavio sam sta ce da se desi kad zeljko ode, ostaje samo da se vidi moja "najava" da Joan Penyaroja nece trenirati ozbiljnu ekipu nikad vise posle nad, i evo jos jedan hot take, tek cemo da

vidimo koliko moze Jabari Parker.. 

on i ricky su zaboravili vise kosarke nego sto ce pola evroligaskih igraca ikad znati

Posted

Teška srca moram da "navijam" da odigra dobro i da to neko pokupi na leto.

Prvu tekmu je bio baš tanak, kako izađe, tako prave razliku, kako se vrati, egal sa ovim kukavcima. Juče sam gledao, bolje, mada daleko od spektakularnog. Malo više želje, uđu koji šut više, ali rekao bih taman koliko je slabija konkurencija.

• Like 2
Posted
12 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ne mogu uopste da ulazim u rasprave, ne treba ni tebi ni meni to, imam pametnijih stvari. Sto se tice mojih postova ja ih se jako dobro secam, branio sam zeljka kad niko nije, verovao u dolazak Kalatesa i da on moze da doprinese, najavio sam sta ce da se desi kad zeljko ode, ostaje samo da se vidi moja "najava" da Joan Penyaroja nece trenirati ozbiljnu ekipu nikad vise posle nad, i evo jos jedan hot take, tek cemo da

vidimo koliko moze Jabari Parker.

Nisam siguran da je iko vise branio Zeljka od mene. Mnogi su ga ovde napusavali zbog igre i vodjenja utakmica. Ja sam uvek govorio da to ne treba da bude u prvom planu i da je Zeljko vise od trenera (sto ga je na kraju i dotuklo). Ali ne treba zanemariti i cinjenicu da je on okupio vecinu ovih igraca i time je sam sebi presudio. Jedan trener je jednom rekao "jedan igrac ne cini tim, ali jedan igrac moze da unisti tim". Smatram da ovo nikako ne vazi za ovu situaciju. Dilan Osetkowski nije razlog zasto je Partizan dospeo u ovu situaciju.

Posted (edited)
57 minutes ago, ScepanScekicSto said:

gledao sam ga sinoc... isto ima momente da gubi lopte, "jedina" razlika je sto mu sutevi ulaze, dobija svoje suteve i saigraci ga za sada ne bojkotuju...

@Alek The Great ne mogu uopste da ulazim u rasprave, ne treba ni tebi ni meni to, imam pametnijih stvari. Sto se tice mojih postova ja ih se jako dobro secam, branio sam zeljka kad niko nije, verovao u dolazak Kalatesa i da on moze da doprinese, najavio sam sta ce da se desi kad zeljko ode, ostaje samo da se vidi moja "najava" da Joan Penyaroja nece trenirati ozbiljnu ekipu nikad vise posle nad, i evo jos jedan hot take, tek cemo da

vidimo koliko moze Jabari Parker.. 

on i ricky su zaboravili vise kosarke nego sto ce pola evroligaskih igraca ikad znati

Za sve imas u manjoj ili velikoj meri argumente...ali molim te mi objasni bold 2 ako ti vreme dozvoli...

Ko je i kako sprečavao ovog lika da pokaže koliko može, da dodje na pripreme fit, da makar pojačano radi kako bi kondiciono i atletski sustigao kolege i da ne bude najveći minus na terenu u istoriji novije EL? I to ga je trenirao i pokušao da istrpi najveći od svih, na čijoj si strani bezuslovno. Nije on postao smeće nakon odlaska Željka, radeći sa Ocokoljom ili Penjarojom. 

Nikakav ovo atak na Željka, samo me zanima kako se to KKP ili bilo koja instanca kluba ogrešila o ovog nazovi kosarkasa?

P.s. bold 1 - kakve veze ima moguci bojkot sa tim da covek nije mogao da ubode okean sa broda na ne bas mali broj uzetih suteva?

Edited by Elevator Operater
Posted
2 hours ago, Ne sam Safete said:

Prva tekma za Unikahu 13, druga 15p + 9sk za dvadesetak minuta 

Safet brate, veruj mi, isti je to lik, isto trči (možda za nijansu brže pošto je malo smršao) ali isto i skače, tj ne skače, isto ga obilaze kao čunj u odbrani, sve je apsolutno isto, samo je nivo protivnika niži. Nek pokida što se mene tiče, samo što neće, ne može. Urađeni smo za pare i to je to, njegov agent zaslužuje medalju, ali što dalje od nas ako je ikako moguće, hvala

Posted
5 minutes ago, Dzep said:

Safet brate, veruj mi, isti je to lik, isto trči (možda za nijansu brže pošto je malo smršao) ali isto i skače, tj ne skače, isto ga obilaze kao čunj u odbrani, sve je apsolutno isto, samo je nivo protivnika niži. Nek pokida što se mene tiče, samo što neće, ne može. Urađeni smo za pare i to je to, njegov agent zaslužuje medalju, ali što dalje od nas ako je ikako moguće, hvala

Sve se slazem. Dao je i ovde studentima 28p, ali nije doveden da trpa aba boraniju, nego da donese extra kvalitet na nivou EL.