Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Alek mislio sam na :

Potpišeš sa igračem jednogodišnji ugovor ili još bolje 1+1.Druga godina team otpion.Prva godina ,imaš pravo da otpustiš igrača do npr 01.02. i to bez obaveze daljeg plaćanja.

Vjerovatno bi to u startu bila malo skuplja varijanta ali bi se ipak isplatilo jer  bi se kojekakvih Džabarija riješio bez problema

Edited by Radovan III
Posted

Penjaroja za sada deluje kao ozbiljan gospodin, nema onu spansku teatralnost. Jbg, vrv je i on bio u fazonu daj sta das, nemam drugih ponuda pa dosao u jako negativnu atmosferu i zaostrene odnose izmedju navijaca, Limara i igrackog kadra. Vidi se da po izjavi da je popizdeo, ali je odmeren.

Posted

Eto. O dobronamernosti komsija najbolje govori da su nam odlazak Pejna nekoliko njih predstavili kao logican i okej jer je "zadnja rupa na svirali" = vazniji je Wash od njega 🥲😆  Da ne pricam o tome da ni sam Bog ne zna kako ce Karlik izgledati, a odbranu nije igrao ni u najvecim naletima forme. Bolji igrac od Pejna (kad se gledaju oba smera) nije sigurno.

Koliko god da se ispucavao povremeno, Pejn i Nik su bili jako dobar tandem pljemejkera na EL nivou i nisu birali meceve. A i rezultati i igra su bili odlicni.

• Like 3
Posted
49 minutes ago, Radovan III said:

Alek mislio sam na :

Potpišeš sa igračem jednogodišnji ugovor ili još bolje 1+1.Druga godina team otpion.Prva godina ,imaš pravo da otpustiš igrača do npr 01.02. i to bez obaveze daljeg plaćanja.

Vjerovatno bi to u startu bila malo skuplja varijanta ali bi se ipak isplatilo jer  bi se kojekakvih Džabarija riješio bez problema

Sanse nema da EL igrac potpise nesto ovako. Okrenuce se drugim opcijama.

• Like 2
Posted

Gde bre nađoste sve ove karaktere :classic_biggrin: O Dvejnu je sve rečeno, a šteta, odličan napadač i milina ga je gledati kad ima svojih 5 minuta. Ni karakter Sterlinga nije za pohvalu, a taman je koliko sam video pre Niša malo živnuo. Meni je i Fernando rizičan. Osim što se pičkara sa protivnicima, on pizdi i na saigrače. Sinoć mu Lakić loše dodao i ovaj poludeo. Lakić ne sme Fernandu ništa reći, al zato može Mijailoviću galamiti, još na kraju digo surlu i ode u svlačionicu bez čestitanja protivniku. 

Šteta za Bongu. Odigrao je majstorski na EP, jedan od najvažnijih igrača Nemačke i ključni igrač finala i onda se desi ovo sa Partizanom.

Posted
23 minutes ago, Elevator Operater said:

Eto. O dobronamernosti komsija najbolje govori da su nam odlazak Pejna nekoliko njih predstavili kao logican i okej jer je "zadnja rupa na svirali" = vazniji je Wash od njega 🥲😆  Da ne pricam o tome da ni sam Bog ne zna kako ce Karlik izgledati, a odbranu nije igrao ni u najvecim naletima forme. Bolji igrac od Pejna (kad se gledaju oba smera) nije sigurno.

Koliko god da se ispucavao povremeno, Pejn i Nik su bili jako dobar tandem pljemejkera na EL nivou i nisu birali meceve. A i rezultati i igra su bili odlicni.

Ruku na srce, sem Scepana i mozda jos nekog, kod vas je bila od starta povika na Kalatesa . A eto, nasao je svoje mesto u timu posle i pruzao dobre partije ( u skladu s godinama ) dolaskom Penjaroje 

• Like 1
Posted

Pejn možda ne deluje kao nekakav zajeban igrač, ali jeste. Usudio bih se da kažem da je bolji od Karlika.

Ima one duge ručerde i to zna da koristi, lukav je i ona mehanika šuta ne utice na to koliko može da bude opasan.

Lako pronalazi ugao i za pas zbog tih ruku. Uz jednu celu sezonu u EL, mogao bi da bude ozbiljno rešenje za svakog evroligaša.

Ako pričam navijački, ne mogu da kažem da mi nije drago što je otišao.iz Partizana. Možda trofeji u ABA i Domaćici nisu bitni kao uspeh u EL, ali su trofeji, i on bi znatno uticao na šanse Partizana da se osvoje ti trofeji.

• Like 3
Posted

Ako hoćete borbu za kup ili kls, Ali Nikolic(ex yu igraci se računaju kao domaci), Pavle Nikolic, Tanaskovic I Miletic su potreba.

Uz Vanju, Lakica i Radanova.

Sve je bilo nategnuto, jednostavno bez pleja em je organizacija užasna bila, em Braun je tad uvek los, plus Bruno se loše hranio loptama...

Takodje Lakic i Radanov mogu imati prostor, ali isključivo da budu 5-ti napadači u postavi, sve van toga je veštačko guranje.

Posted (edited)
1 hour ago, Volter said:

Meni je i Fernando rizičan. Osim što se pičkara sa protivnicima, on pizdi i na saigrače. Sinoć mu Lakić loše dodao i ovaj poludeo.

Svako vredan, radan i (nominalno) normalan bi ludeo na gluposti koje rade neki igrači KKP, ko zna čega se on sve interno nagledao i naslušao na treninzima i u svlacionici. Lakic je, verujem, sinoc ispao kolateralna steta jer se ovom nakupilo od pocetka kupa i toga sto su mnoge njegove (Brunove) greske rezultat nepokretnosti tima u napadu i mrtvila energije.

Ne bi bio normalan da mu je sve sto rade neki od saigraca normalno.

Ja bih urlao kad vidim sta rade braun i dvejn i kako klinci mege imaju 20 skokova vise, te braun i ekipa ne uspeju da sacuvaju loptu iz auta koja ide ka njima...

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
Posted
32 minutes ago, Tex_Willer said:

Ako hoćete borbu za kup ili kls, Ali Nikolic(ex yu igraci se računaju kao domaci), Pavle Nikolic, Tanaskovic I Miletic su potreba.

Prvo sto mi je diskutabilno da li neko od pomenutih ima kvalitet da se nosi sa EL igracima, a drugo da li bi neko od njih dosao u KKP da igra samo domaca takmicenja. Ako se uzme ona Zeljkova konstatacija da su skoro uvek 2-3 igraca povredjena u nekom momentu tokom sezone onda tebi trebaju bar 15 igraca. Poucen ovim slucajem sa Tajrikom ja bi to podelio ovako:

I platna grupa - ~2,5m - 2 igraca (Eltini igraci, nosioci, primarno domaci igraci)

II platna grupa - 1,5-2m - 4 igraca (EL igraci, starteri)

III platna grupa - ~1m - 5 igraca (EL i EC igraci, rotacija)

IV platna grupa - ~500k - 2 igraca (domaci igraci)

V platna grupa - <200k - 2 igraca (klinci)