le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Tex_Willer said: Na papiru kažem u nekoj sns teoriji... Izlazna klauzula je 875k. Pejn je na veteranskom od 950k. Limar je uračunao kao prihod od obeštećenja to što mu neće isplaćivati preostale plate. Onda smo prihodovali i od Tajrika Jonesa sve njegove plate. I svaki igrač koji ode iz Partizana je zapravo prihod. Čak smo i na Želimiru zaradili. Kakva računica, kakva matematika. 4 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, le piaf said: Izlazna klauzula je 875k. Pejn je na veteranskom od 950k. Limar je uračunao kao prihod od obeštećenja to što mu neće isplaćivati preostale plate. Onda smo prihodovali i od Tajrika Jonesa sve njegove plate. I svaki igrač koji ode iz Partizana je zapravo prihod. Čak smo i na Želimiru zaradili. Kakva računica, kakva matematika. Računao je i to, ali po njemu Pejn placa ostatak do 1,75m... Mene samo zanima sta se desava sa pozicijom 4, ali i kombo spolja gori.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Tex_Willer said: Računao je i to, ali po njemu Pejn placa ostatak do 1,75m... Mene samo zanima sta se desava sa pozicijom 4, ali i kombo spolja gori. Znači, Pejn je na veteranskom od 950k. Od 875k do 1.7M ima još toliko. Otišao brat u Filu da igra za topli obrok. I u taj ostatak do 1.7 smo prihodovali plate koje Pejn još nije ni dobio.
Barkley#34 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Ako Lebron ne potpiše za nas dogodine i to je poprilična ušteda. 4 1 1
ScepanScekicSto Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago (edited) 2 hours ago, JPM said: Kaže Ostoja da na Pejnu zarađujete 2.5 miliona dolara. Ne znam kako. Idem sam. lepo neko napisa komentar Ustedeli smo 50 miliona jer nismo doveli jokica sve sto treba da znamo o nasem predsedniku Edited 34 minutes ago by ScepanScekicSto 2 3
Chaos Is Me Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ne kaže se ušteda nego finansijska pozitivatm. 3 1
le piaf Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 18 minutes ago, Barkley#34 said: Ako Lebron ne potpiše za nas dogodine i to je poprilična ušteda. Zbunjen sam, da li je to ušteda ili prihod? 1
Elevator Operater Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Meni zaista nije jasan bilo koji post na forumu koji sadrzi "ostoja je izjavio da...", u recenici. Osim ukoliko se ne zavrsava sa "...smeće lažljivo".
Ludi za Poli Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Treba neko objasnit kretenu da NBA nije SNS limarija i da su tamo vrlo jasno definisane maksimalne odstete koje ekipe mogu isplatit. Samo totalan debil moze povjerovat da ce Payne iz svog dzepa doplatit tu razliku izmedju 850k dolara i 1.7 miliona eura koliko genije spominje. 3
Recommended Posts