wrach Posted yesterday at 06:31 AM Posted yesterday at 06:31 AM 14 hours ago, Rex said: https://elpa.basketball/wp-content/uploads/2024/09/EFA-2024-27-DEF.pdf Nisi mene pitao, ali evo. Od 22. strane pa nadalje, sledeće tri otprilike. To je tipski, garantovani ugovor koji potpisuju EL igrači. Ne može Partizan ništa Parkeru dok ne krši timsku disciplinu. Hvala. U principu samo ako smo potpisali neki apendix na pocetku, a naravno nismo. Generalno citajuci ovo postaje jasno zasto je vrlo jednostavno da dodje do situacije koja se desila Partizanu ove sezone.
Tunis Posted yesterday at 03:13 PM Posted yesterday at 03:13 PM On 2/10/2026 at 11:43 AM, Barkley#34 said: Sava na keca, to je situacija za njega, kao u KLS prošle godine. Teška priča, problem ti je u organizaciji i odbrani. Jedini ali veliki + može da bude ako se zapali, i to u jednoj utakmici može da prođe što je dovoljno za kup. Mislim da je izbor: Plej: Pejn ili Kalatis Bek: Sterling ili Dvejn Krilo: Bonga 1/1 Centar: Fernando ili Džekiri ja sam se kladio sa ortakom da će biti ova prva četvorica, on ubeđen da će ići Dvejn umesto Sterlinga. 8 hours ago, wrach said: Hvala. U principu samo ako smo potpisali neki apendix na pocetku, a naravno nismo. Generalno citajuci ovo postaje jasno zasto je vrlo jednostavno da dodje do situacije koja se desila Partizanu ove sezone. Pričalo se da je klub angažovao nekog najskupljeg advokata da proveri da li može išta da se uradi i protumači drugačije u tom ugovoru, ali izgleda mrka kapa - tako je napravljeno i formulisano da je igrač zaštićen 100%, i do raskida može doći samo dogovorno...
Elevator Operater Posted yesterday at 04:04 PM Posted yesterday at 04:04 PM Mozda smo i tog najskupljeg advokata platili toliko i angazovali na nacin da ne mora da radi do sledeceg februara. 2
Tex_Willer Posted yesterday at 04:23 PM Posted yesterday at 04:23 PM Dvejn se jedino može koliko toliko suzbiti zajedno sa Nikom, a i mora sa njim biti, nikako sa Pejnom zbog odbrane, a Braunu odgovara da igra sa plejom, a ne bekom( njemu bi prajm Kalates strasno značio). Takodje ako je uz Nika, on neće imati neke ogromne minute, dok Nik može spustiti tempo i smanjiti totalno divljanje Dvejna. Velika prednost kod njega je kad je u ritmu on može biti uz 2 kamenjara bukvalno, tipa može se i Lakic uglaviti u postavu uz Nika i da ta postava ne bude ništa gora od startne. Po meni on se dosta podcenjuje defanzivno, kad je u napadckom ritmu on je i defanzivno dobar i obratno, naravno nista specijalno ali nije rupetina neka i pre svega zbog agilnosti može ispratiti većinu igraca.
TripleJ Posted yesterday at 04:39 PM Posted yesterday at 04:39 PM Ko god da igra od stranaca, ne gine nam Popusevski na 4 bar jedno 35 minuta. 1
Elevator Operater Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM Mene i inace za kup i kls zaista nije briga. Ne zbog malog znacaja trofeja, nego najvise zbog moronskog pravila o broju stranaca. Prosto, nikada se derbi u tim takmicenjima nece odigrati u punim snagama. 1 1
odupri se ludilu Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Vidim provlači se da je Lakić kamenjar a čovjek ima 40,9%šut za tri u Evroligi. Plus igra odbranu bukvalno od 1 do 4. Nije prva opcija i neće to biti. Ali to je srce ovog a i nekog budućeg tima i treba imati poštovanje za tog momka. 11
Jakob Aman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/dzanan-musa-kevin-panter-tuca-partizan-real-madrid-2023-sport-klub/
Tex_Willer Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 56 minutes ago, odupri se ludilu said: Vidim provlači se da je Lakić kamenjar a čovjek ima 40,9%šut za tri u Evroligi. Plus igra odbranu bukvalno od 1 do 4. Nije prva opcija i neće to biti. Ali to je srce ovog a i nekog budućeg tima i treba imati poštovanje za tog momka. Ma ja njega kao brata volim, dečko je i u Zadru znao kad treba odigrati i napadacki odlično, to je karakter brutalan, kažem za njega u smislu da ne moze uzeti loptu i rešavati, da je on idealan u postavi uz Dvejna jer samo njegovo prisustvo po pravilu i ostale defanzivno uteze. 1
JPM Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 hours ago, Jakob Aman said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/dzanan-musa-kevin-panter-tuca-partizan-real-madrid-2023-sport-klub/ Kurtoazna izjava. Umesto nje, mogli su da ne provociraju i da budu sportisti. Ali ok, to je Real Madrid, klub sa najvecim procentom kreten medju igracima.
rodriguez Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago kurtoazna, zavisi kako se čita. jeste, ima "voleo bi da se nije desilo" ali ima i "mislim da su se sami uvukli u to", što u prevodu znači sami su krivi.
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, rodriguez said: prevodu znači sami su krivi. Ja sam je tako razumeo. Ništa kurtoazno osim da smo ih razbili. 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 hours ago, odupri se ludilu said: Vidim provlači se da je Lakić kamenjar a čovjek ima 40,9%šut za tri u Evroligi. Plus igra odbranu bukvalno od 1 do 4. Nije prva opcija i neće to biti. Ali to je srce ovog a i nekog budućeg tima i treba imati poštovanje za tog momka. Lakić se polako ali sigurno pretvara u Branka Lazića iz prajma. Nikad to neće biti igrač zbog kog klinci počinju da treniraju košarku, ali sa ovih 40% za 3 i buldožer odbranom to je tip igrača koji itekako ima vrednost. 8
Bajro(n)Zupic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Lakić se polako ali sigurno pretvara u Branka Lazića iz prajma. Nikad to neće biti igrač zbog kog klinci počinju da treniraju košarku, ali sa ovih 40% za 3 i buldožer odbranom to je tip igrača koji itekako ima vrednost. Biram da mi vise lici na Peru Bozica 🙂 (dok je bio igrac) 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pera je ipak bio virtuoz košarke za Branka i Arijana što se čistog skilla tiče, a i nikad nije bio takav defanzivac.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Pera je ipak bio virtuoz košarke za Branka i Arijana što se čistog skilla tiče, a i nikad nije bio takav defanzivac. Msm da za obe stvari nisi upravu, nije on ofanzivno bio nista spec, e sad jeste bio plej i mogao imati loptu u rukama to jeste prednost u odnosu na njih dvojicu, ali ništa defanzivno nije tanji od top defanzivaca.
Jakob Aman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sada, Karlik je ponovo na parketu, a očekuje se da zaigra posle Kupa Radivoja Koraća. I sve se ovo desilo bez najboljeg medju njima. Sudbina jbg.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Eddard said: Ja sam je tako razumeo. Ništa kurtoazno osim da smo ih razbili. Kurtoazno u smislu to je davna prošlost pa sad mogu da glumim da mi je žao, inače sam uživao u svakom momentu provociranja. Musa je baš igrač za Real. Prototip.
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @Lakić Suludo je zauzimati stav na osnovu trenutnih 40% Daleko je on od takvog šutera. Koliko se sjećam u Zadru je znao pogadjati kad se lomi. Da li ga volim ... volim ko oka dva 2
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 50 minutes ago, Tex_Willer said: Msm da za obe stvari nisi upravu, nije on ofanzivno bio nista spec, e sad jeste bio plej i mogao imati loptu u rukama to jeste prednost u odnosu na njih dvojicu, ali ništa defanzivno nije tanji od top defanzivaca. Branko Lazić je elitni defanzivni specijalista na EL nivou. Sigurno jedan od najčvršćih i najkonzistentnijih momaka u poslednjoj deceniji i jače. Mogao je da čuva sve od 1 do 3, neretko i četvorke, relevantan na najvišem nivou, lockdown odbrana. Pera Božić je bio borben, solidna individualna odbrana na beku. I to je to. Bukvalno ne mogu u istu rečenicu kada je taj segment u pitanju, ovaj je Kyle Hines nivo. Prednost u napadu Božiću, skoro pa puter ruka, i znao je da spusti loptu na parket, izguzi je preko pola nekako. Lazić spot up. Lakićevih 40% je u principu neodrživo, ali on donosi nešto drugo na terenu. Svaka pogođena trojka je samo plus. Edited 4 hours ago by le piaf 1
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imam Perin dres potpisan šta da kažem.... Ali Lakara ne pogađa zato što je precizan već zato što se ne boji. Sjećam se izjave kada je došao da je dodatno radio preko ljeta da bi se doveo na nivo eveoligaskih treninga. Da može da parira na treningu. To je mentalitet. A nije baš ni drvo 1
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, Ne sam Safete said: Pera je Navara u minusu ostavljao. Tako kad napišeš, zvuči kao da mu je bio streptomicin, i da se to dešavalo više puta. A on bio u minusu jednu utakmicu (-1), ako ciljaš na PIR, i to u čuvenoj 09/10 sezoni u Pioniru i 67 66. U revanšu nam je strpao 18 poena i imao index 20. Odigrao ukupno dve utakmice protiv Navara. Nije bio loš defanzivac, ali ništa posebno. Da pitaš Božića da ti nabroji 20 najboljih defanzivaca od 2005. pa na ovamo, ni on sebe ne bi ubrojao u elitne. Lazića bi svako, ko iole prati evroligašku košarku. 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @ Lakic Kapiten na bolovanju da se ugleda na njega i skonta da ono sto je ispred Arene obecavao, to zapravo Lakic ispunjava. Kapiten ispred (oba) kapitena 2
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Pera je Navara u minusu ostavljao. I to probijao blokove onih grdosija od 215cm i 120kg gde Vranes igra u dropu na 3m od pika, malo duže da ostane na toj poziciji u Nba bi mu svirali 3 sekunde... Božić nije imao tu muskulaturu kao Branko, ali pre 15 20g mnogi su bili značajno mlohaviji nego danas ili pre 5 pa i 10g 1
Recommended Posts