propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, odupri se ludilu said: Jesu li placevi pošumljeni? Kad je to bio problem? 2
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sava na keca, to je situacija za njega, kao u KLS prošle godine. 5
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 44 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije. A ko zna koliko igraca nikad ni nije svoj potencijal maksimalno otkljucalo, ili ako jeste to je bio kratak period u njihovim karijerama. Efes je postao strasno dobra sredina da se od njih uzimaju igraci kod kojih se vidi potencijal, ali jednostavno koji su tamo uguseni, Nwora i Tajrik su odlični primeri toga. 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Braun je sve vreme klasni trpac i prodordzija, ali je usporio dribling iz nekog razloga i postao laksi plen da mu se otme lopta. Mozda se zamastio i zapustio, iako deluje isto na oko sve vreme otkako je ovde.
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 47 minutes ago, fradler said: Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice. Mislim da će neko dobiti poštedu, ili Brown ili Bonga. Tipujem na Browna, a što znači da očekujem Wash Bonga Bruno sigurno a jedan od dua Jekiri / Pejn ide. Ukoliko misle da ikako igraju konkurentni protiv komšija ipak mora Jekiri. Edited 2 hours ago by Dzep
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bongi ne treba pošteda, on kao Sladža džuska i kad dobije 🤩
Elevator Operater Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Zašto 2.5 miliona godišnje nisu poslata u Metalac? Ili je procena da bi i njima bio igrač manje...
Recommended Posts