Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Koja 4 stranca očekujete u Nišu?

Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.

Posted
44 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije.

A ko zna koliko igraca nikad ni nije svoj potencijal maksimalno otkljucalo, ili ako jeste to je bio kratak period u njihovim karijerama.

Efes je postao strasno dobra sredina da se od njih uzimaju igraci kod kojih se vidi potencijal, ali jednostavno koji su tamo uguseni, Nwora i Tajrik su odlični primeri toga.

• Like 2
Posted

Braun je sve vreme klasni trpac i prodordzija, ali je usporio dribling iz nekog razloga i postao laksi plen da mu se otme lopta. Mozda se zamastio i zapustio, iako deluje isto na oko sve vreme otkako je ovde.

Posted (edited)
47 minutes ago, fradler said:

Koja 4 stranca očekujete u Nišu?

Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.

Mislim da će neko dobiti poštedu, ili Brown ili Bonga. Tipujem na Browna, a što znači da očekujem Wash Bonga Bruno sigurno a jedan od dua Jekiri / Pejn ide. Ukoliko misle da ikako igraju konkurentni protiv komšija ipak mora Jekiri. 

Edited by Dzep