Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Xpert said:

Milton slomio ruku. Ceka ga duga pauza.

Izgleda da je zapravo u pitanju prst lijeve ruke, a kad smo već tu, samo da izjavim da je Sportklub postao teško smeće od portala.

• Like 8
Posted
14 minutes ago, Ne sam Safete said:

Neće ni sljedeća biti bolja.

Stvarno ste avangarda 

Podigli ste ono naše sledeća sezona na još viši nivo :s_d:

• Like 5
Posted
1 hour ago, Ne sam Safete said:

StajeovoboKtejebo

Prvi put da vidim,čujem sadržaj informera, pa šta ovaj lupa sunce ti hebem 🤣

Boli Željka ona stvar za ovo smeće

Posted (edited)
1 hour ago, Don Dusko said:

"Medicinski tim će u najkraćem mogućem roku doneti odluku o načinu lečenja igrača"

Nemoj prijatelje, ko Boga te molim 😟

Veliko bravo za limara i sve u KKP, i koji su tu i koji nisu (prema zaslugama).

Ovu sezonu su epski usrali rezultatski, a vec su sada uspeli da svim delima sledeću useru finansijski. 

Mislim da je i FKP ljubomoran.

Edited by Elevator Operater
Posted

Usled svih problema, ispod radara prolazi mirni dečko Milton i njegovo potpuno nesnalaženje na evroligašku košarku. Ja sam očekivao da on bude baš dobro pojačanje i da ima stabilnu produkciju. Ovih 2 od 18 za 3 poena u EL su stvarno skandal. Brz oporavak.

• Like 5
Posted
24 minutes ago, Chaos Is Me said:

Usled svih problema, ispod radara prolazi mirni dečko Milton i njegovo potpuno nesnalaženje na evroligašku košarku. Ja sam očekivao da on bude baš dobro pojačanje i da ima stabilnu produkciju. Ovih 2 od 18 za 3 poena u EL su stvarno skandal. Brz oporavak.

Dečko ima 2/25 u svim takmičenjima za 3...

I ponovo isto se desava da igrac koji je u padu 2 3g, koji I ima neko ime u Nba ne može ništa uraditi u Evropi, a lova je naravno ogromna.

• Like 1
Posted

Ozbiljan je nedostatak dobrih evropskih igrača u evropi, svedoci smo amerikanizacije i košarke i stila košarke, u Evropi, a para uglavnom ima. Plate su skočile jer mora da se prati trend i onda ovi polupenzioneri ili polupenzioneri wannabe žive lagodan život za ogroman novac.

Ono što je ranije koštalo, kod nas recimo u Radonjino vreme, 400-500k evra, sad je milionče.

Ni u kom slučaju ne mislim da ti Ameri dolaze da ne bi igrali, ali vide kakva je situacija, maksimalno su zaštićeni ugovorima i igračkim udruženjima i sve u 16... Ono što tu mene najviše tangira nije ni najmanje vezano za pare koje primaju. To si je njihovo. Mene nervira taj lagodan stav "sutra je druga utakmica" iz kojeg rezultiraju ovakva blamiranja od -30 bez ikakvih posledica. To nam je takođe pristiglo iz NBA.

Posted
1 hour ago, JPM said:

Ozbiljan je nedostatak dobrih evropskih igrača u evropi, svedoci smo amerikanizacije i košarke i stila košarke, u Evropi, a para uglavnom ima. Plate su skočile jer mora da se prati trend i onda ovi polupenzioneri ili polupenzioneri wannabe žive lagodan život za ogroman novac.

Ono što je ranije koštalo, kod nas recimo u Radonjino vreme, 400-500k evra, sad je milionče.

Ni u kom slučaju ne mislim da ti Ameri dolaze da ne bi igrali, ali vide kakva je situacija, maksimalno su zaštićeni ugovorima i igračkim udruženjima i sve u 16... Ono što tu mene najviše tangira nije ni najmanje vezano za pare koje primaju. To si je njihovo. Mene nervira taj lagodan stav "sutra je druga utakmica" iz kojeg rezultiraju ovakva blamiranja od -30 bez ikakvih posledica. To nam je takođe pristiglo iz NBA.

Ali kako toga nema u Monaku koji je baš top destanacija za takve igrace.

Kako bas ovde gde bombe padaju u dvoranama maltene, meni stvarno vise nista nije jasno, daj onda 4 5 igraca iz ek barem će imati želju i neće biti lelemudi, ipak el im je velika pozornica.

Posted

Misliš kako nema preplaćivanja?

Mi preplaćujemo igrače jer se oslanjamo na njihove agente za skauting. Mi nemamo struku. Govorim o Zvezdi, uprava kluba je diletantska. Ne znam kako je kod vas, ali ne verujem da je mnogo drugačije.

Kod nas pljunu pare (nisu njihove zabole ih) jer misle da je to garant da će biti rezultata. A ono nije tako. Jebiga, nije to novina, vrlo česta pojava kad budali daš pare, on ih uludo ulupa.

• Like 1
Posted

@JPM apsolutno, nepostojeći scouting, pomešan zajedno sa činjenicom da Uprave ne daju njihove pare, tj. da nema odgovornosti prema plaćanju igrača, a kada se na to nadovežu agenti koji jedva čekaju te koji kao imaju, a ne znaju, zajedno sa nezadovoljavajućim uslovima za trening i oporavak i životom u raspalom gradu kakav je Beograd, pa ko od igrača bi mogao da bude srećan i da daje sto posto bez obzira na uslove?

Mi smo jednostavno raspad na svim nivoima. Ljudi nemaju vodu i struju danima, ulice okovane ledom i sad će neki Jabari/Graham i drugari da daju sve od sebe, a ništa oko njih ne funkcioniše osim što im plata leže na vreme, a ni za to ne znamo da li je zaista tako. Koji crni navijači, kakva crna atmosfera, ništa oko tebe ne radi a ti si kao cool, daješ trista posto u stranoj zemlji samo zato što si plaćen... Kako da ne

• Like 6
Posted (edited)
3 hours ago, JPM said:

Sve se slažem.

Ključna stvar je procena ko je od igrača "gladan" da zaradi još, da se takmiči... Nije da nije bilo primera igrača koji su došli sa ozbiljnom zaradom iza sebe, ali mnogo je više onih drugih. 

Zbog tih stvari ja već godinama prizivam ove poludokazane igrače, sa praznim bankovnim računima.Evo na primer taj Šibve kojeg smo spominjali, čovek u karijeri ima pet 10dnevnih ugovora u NBA + igranje u G-league za mesečnu za gradski autobus. Takvog kad dovedeš za 500k, dao si mu pare koje nije video u životu, a daješ mu priliku da to udupla već sledeće godine.

Naravno, neće svaki takav biti pogodak. Ali ako dovedeš dvojicu, trojicu, ubošćeš valjda jednog dobrog, jednog prosečnog. Doduše, ovakva EL je previše kompetitivna da trpi eksperimentisanje, ali opet...

Plus, nije uvek problem pristup. Evo primer našeg kukalog Miltona, čovek je baš profesionalac, trudi se, ali jednostavno ne ide.

Edited by realno *w
  • Like 5
Posted

Miltonu zelim sto brzi oporavak i nastavak karijere u nekom prikladnom klubu. Njegova povreda je odraz stanja u klubu. Slomilo se sve odavno u paramparcad. I bojim se da ce morati proci jos dosta vremena da bi doslo do stabilizacije...

Posted

Ako ništa možemo jednu stvar od sada da pišemo sa 100% sigurnosti a to je:"Što se tiče sledeće utakmice,mi ćemo tu utakmicu izgubiti"! 

A Gospođo Bože na šta smo spali...:)

Posted

Kako saznaje MaxBet Sport, šampion Srbije i ABA lige već je kaparisao centra za narednu sezonu. Reč je o košarkašu Budućnosti Nikoli Tanaskoviću. 

• Love 1
Posted

Rječ je o našem djetetu i rijetkom partizanu koji bi zadovoljio i Duletove kriterije. Ako je istina ja obje ruke dižem. Pisao sam i ljetos odmah posle one sa serije da ga trebamo vratiti. 

E takve stvari Žocu zamjeram.

Dobio bi upgrade Lakića na drugoj poziciji. Kojoj poziciji.. pa poziciji prašinara.

• Like 1